vrwmiaris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μετον κίνδυνο της αρβατο να παραμονεύει, δεν θα τα έδινα για κανένα λόγο
Xviper13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Προς mad_apo... το 950xl έχει ότι καλύτερο έχω δει σε κάμερα επίσης σε ταχύτητα είναι πάρα πολύ γρήγορο πέρα από κάποια κωλύματα που είδα αλλά πιστεύω ότι για αυτό ευθύνονται τα win 10 που δεν ήταν στην τελική τους έκδοση τουλάχιστον στο συγκεκριμένο κομμάτι που δοκίμασα αλλά όπως είπα πριν το κινητό ανέβαζε αρκετά μεγάλη θερμοκρασία χωρίς να το φορτώσω πολύ και για αυτό πιστεύω ευθύνεται ο sd810. 1
W0zzAp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αν ειχα 650 στην τσεπη μου δεν νομιζω να επερνα Nexus.Αν πεσει γρηγορα η τιμη οπως εχει πεσει σε LG G4 κατι μπορει να γινει,αλλιως δεν βλεπω να πουλαει.
airmark Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όντως τσιμπημένη τιμή ειδικά σε σχέση με το nexus 5 π.χ. που ήταν φτηνότερο από συσκευές με αντίστοιχο hardware. Σίγουρα θα βγουν προσφορές όμως και μάλιστα πολύ σύντομα. Π.χ. προσωπικά το παρήγγειλα από εδώ (είμαι Αγγλία): http://www.hotukdeals.com/deals/huawei-nexus-6p-unlimited-mins-texts-3gb-data-25-83-31-00-before-cashback-744-mobiles-2292510 Μου βγαίνει η συσκευή λιγότερο από £300/€400. Σίγουρα θα βγουν αντίστοιχες προσφορές και στην Ευρώπη, ή τουλάχιστον θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα συσκευές στο eBay σε σημαντικά μειωμένη τιμή.
Black Demis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Xiaomi redmi note 2 prime.....8πυρηνο,δικαρτο, με 4g και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα,13mp/κάμερα,3.100/μπαταρια,5,5 ίντσες,32 giga χορητικοτητα,2g μνημη,ψήνει καφέ βγάζει το.σκυλι βόλτα και αυτή τη στιγμη κοστίζει σε προσφορά 150/ευρώ.....ναι εκατόν πενήντα ευρώ καλά διαβαστε......δεν λεω κάτι άλλο δεν χρειάζεται πιστεύω....ακου 650 ευρώ.... το δουλεψα 1, οθόνη μετρια 2. camera μέτρια (το βράδυ χάλια 3, κατασκευή μετρια 4. λογισμικο μέτριο και ram hungry 5. ήχος μέτριος κλπ είναι σαν να συγκρινεις ferrari με fiat.... Τα προηγουμενα νεξους ειχαν τουλαχιστον το ατου της χαμηλης τιμης, συγκριτικα με τα specs τους και τον ανταγωνισμο. Αυτο με 650ε και δη κατασκευης Huawei ουτε για πλακα. HUAWEI = εγγύηση στην ποιότητα και κατασκευή καμια σχέση με κάτι σάπια lg nexus που υπήρχαν 2
djsaxsax Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) το δουλεψα 1, οθόνη μετρια 2. camera μέτρια (το βράδυ χάλια 3, κατασκευή μετρια 4. λογισμικο μέτριο και ram hungry 5. ήχος μέτριος κλπ είναι σαν να συγκρινεις ferrari με fiat.... HUAWEI = εγγύηση στην ποιότητα και κατασκευή καμια σχέση με κάτι σάπια lg nexus που υπήρχαν ξεχνας βασικα πλεονεκτηματα....δικαρτο.....ΔΙΚΑΡΤΟ το ξαναλεω με 4g και στις δυο καρτες ταυτοχρονα....με 3100 αποσπωμενη μπαταρια....εξαιρετικη αυτονομια....8πυρηνο.....με 2g μνημη,με 50.000 σε antuntu!!!!...... Καταλαβαινεις φυσικά πως συγκρινουμε ένα κινητο των 150 ευρώ με ένα των 650 έτσι?γιατί αν θες να είναι τίμια ή σύγκριση καντη με ένα Xiaomi mi note ή με ένα one plus two..... εγω λοιπόν αυτό που λεω είναι πως μπορω να κανω -με, χειρότερη οθόνη ναι-, την δουλειά μου και με τα 500 ευρώ που μ μένουν τσεπη μπορω να αγορασω ξερω γω, ένα λαπτοπ,η να αγορασω ακομα 3 συσκευες ιδιες,να τις κανω δωρο στην οικογενεια μου και να μ μεινουν και 50 ευρω να τους βγαλω για φαγητο.... τώρα όσον αφορά την διάφορα ποιότητας κατασκευής συμφωνώ εν μερη αλα και αυτο σχετικο ειναι... .εχει την ιδια ποιοτητα με ενα sumsung s5.....αλα μέχρι εκεί.... ή φωτογραφική είναι εκπληκτική και σε κάθε update που γίνεται στη muie εβδομαδιαία (ναι εβδομαδιαία) λυνετε κάθε πιθανό προβλημα.....όπως πχ το να είναι ενεργοβορο το να λες τη muie μετρια σορυ κιολας αλλα μαλλον δεν ξερεις ακριβως το μεγεθος της xiaomi σαν εταιρια,.... κλείνοντας να σου πω αυτό....το nexus δεν είναι σε καμία περίπτωση Φερράρι....μια ακριβή BMW ίσως ......και επειδη ζουμε στην ελλαδα της κρισης συσκευες οπως αυτη η κατι iphone 6 που πρεπει να πουλησεις το σπιτι σου για να τις παρεις,να με συγχωρεις αλλα να μου λειπουν...νασαι καλα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2015 από djsaxsax
thomasG4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σύγκριση φωτογραφιών του Nexus 6P και Sony Z5 σε νυχτερινή λήψη https://photos.google.com/share/AF1QipMJ8KPNpzFT6EP6-OqirMYj2wubQXl4aZsaj6OU5liWP-KaJdKOL1KWqqyUC1zJqA?key=UFhqNXlOZEt1OXN5WGVxY2NkeERGLXQzZERBOUd3 1
Black Demis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ξεχνας βασικα πλεονεκτηματα....δικαρτο.....ΔΙΚΑΡΤΟ το ξαναλεω με 4g και στις δυο καρτες ταυτοχρονα....με 3100 αποσπωμενη μπαταρια....εξαιρετικη αυτονομια....8πυρηνο.....με 2g μνημη,με 50.000 σε antuntu!!!!...... Καταλαβαινεις φυσικά πως συγκρινουμε ένα κινητο των 150 ευρώ με ένα των 650 έτσι?γιατί αν θες να είναι τίμια ή σύγκριση καντη με ένα Xiaomi mi note ή με ένα one plus two..... εγω λοιπόν αυτό που λεω είναι πως μπορω να κανω -με, χειρότερη οθόνη ναι-, την δουλειά μου και με τα 500 ευρώ που μ μένουν τσεπη μπορω να αγορασω ξερω γω, ένα λαπτοπ,η να αγορασω ακομα 3 συσκευες ιδιες,να τις κανω δωρο στην οικογενεια μου και να μ μεινουν και 50 ευρω να τους βγαλω για φαγητο.... τώρα όσον αφορά την διάφορα ποιότητας κατασκευής συμφωνώ εν μερη αλα και αυτο σχετικο ειναι... .εχει την ιδια ποιοτητα με ενα sumsung s5.....αλα μέχρι εκεί.... ή φωτογραφική είναι εκπληκτική και σε κάθε update που γίνεται στη muie εβδομαδιαία (ναι εβδομαδιαία) λυνετε κάθε πιθανό προβλημα.....όπως πχ το να είναι ενεργοβορο το να λες τη muie μετρια σορυ κιολας αλλα μαλλον δεν ξερεις ακριβως το μεγεθος της xiaomi σαν εταιρια,.... κλείνοντας να σου πω αυτό....το nexus δεν είναι σε καμία περίπτωση Φερράρι....μια ακριβή BMW ίσως ......και επειδη ζουμε στην ελλαδα της κρισης συσκευες οπως αυτη η κατι iphone 6 που πρεπει να πουλησεις το σπιτι σου για να τις παρεις,να με συγχωρεις αλλα να μου λειπουν...νασαι καλα δικαρτο εμενα δεν με αγγίζει προσωπικά (δεν έχω λόγο να έχω δυο κάρτες στην ίδια συσκευή... ) μπαταρια ναι μεν ειναι μεγάλη αλλά την ξεσκίζει το ενεργοβόρο miui cpu δεν μου κανει εντύπωση είναι πλέον με το κιλο (ολα τα αλλα όπως camera ποιότητα, ηχεια κλπ κάνουν) + μου λες τιμές κινας... χωρίς τους διαστημικούς ελληνικούς φόρους (ευρωπαϊκούς θα έλεγα) και χωρίς φπα κλπ το 150 σου εκεί εδώ άνετα βαράει 300+++ εδω το απλο mi note 2 βαραει 300 .... so... συνγρινουμε μια αγορά όπου κυριαρχεί η λογική "ξέσκισε των πολίτη σου μέχρι να πεθάνει" με μια αγορά οπού εχει ανθρώπινη φορολογία συγκρίνεις τιμές μια αποκιας (Ελλάδα) με μια χώρα (κίνα)... πάλι δύο διαφορετικά πράγματα
tarantules Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και κανείς απότι βλέπω δεν ανέφερε την fixed μπαταρία...
Black Demis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και κανείς απότι βλέπω δεν ανέφερε την fixed μπαταρία... unibody και καλη κατασκευή = fixed μπαταρία (νομίζω έχουμε χορτάσει τα πλαστικα αλλα lg/samsung)
gdriver Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 σύμφωνώ και εγώ στο συγκριτικό με mi note . είναι σαν να συγρίνεις porsche με VW. το VW είναι το nexus στην προκειμένη. Πλεόν ο ανταγωνισμός έχει πολλές και πιο αξιόλογες προτάσεις. όχι πριν από μερικα χρόνια που σχεδόν συζητούσες αποκλειστικά nexus εάν ήθελες ένα αξιοπρεπές και αξιοπρόσεκτο τηλέφωνο. και ναι ένα μεγάλο μείον είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία. μπορείς να φτιάξεις ένα καπάκι από ό,τι υλικό θες και να αλλάζεις μπαταρία. αυτή λογική του σωνει και καλά να έχουμε φίξ μπαταρίες δεν την καταλαβαίνω.
11100s Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το καλό με την αγορά είναι πώς μπορείς να πάρεις οτιδήποτε θέλεις, όσο πιό πολλά διαθέτεις, τόσο αυξάνονται και οι επιλογές. Δυστυχώς στην κατηγορία - χειρίζομαι το κινητό με ένα χέρι (για μένα κάτω απο 69 χιλ πλάτος) υπάρχουν λίγα κινητά με δυνατά χαρακτηριστικά. όμορφο πάντως το ν6π
dchatz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Βρήκα αστεία την επισήμανση στην πρώτη σελίδα του insomnia "Nexus 6P Hands-On - Το καλύτερο Nexus της Google". Θυμίζει επαρχιακή διαφήμιση τύπου "τα καλύτερα λάστιχα στις καλύτερες τιμές" Αυτό έλειπε να μην ήταν και το καλύτερο. Φανταστείτε να έλεγε η λεζάντα "Έτοιμο το Nexus 6 αλλά το Nexus 5 ήταν καλύτερο". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα