DJTaurus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το Nexus κλασικά δεν θα πουλήσει γιατί η Google δεν θέλει να πουλήσει... θα βγάλουν μερικές χιλιάδες κομμάτια για preorder που θα εξαντληθούν για να πουν ότι ξεπούλησε. Από εκεί και πέρα να θυμίσω σε όλους αυτούς που πριν μερικά χρόνια πίστευαν ότι η Xiaomi είναι η απάντηση στην Apple ότι τελικά η δεύτερη δύναμη στην Κίνα (και ένα τεχνολογικό powerhouse πίσω από την Apple) είναι η Huawei. Τουλάχιστον η Huawei δεν κοπιάρει στεγνά όπως η τσαμσουνγκ και η Xiaomi.
mants118 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ, πραγματικά δεν παει το χέρι μου να αγοράσω κινητό χωρίς microSD πλέον (από την άποψη της επέκτασης μνήμης και ας είναι πιο αργή από την ενσωματωμένη)!!!
Bluedive Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 650 Ευρώ για συσκευή Nexus όταν κυκλοφορεί ακόμα το πιο ολοκλξρωμενο κινητο το Note 4 910C με τον Exynos ακριβώς ένα μοντέλο πριν τον 7420 των S6? Για να εξηγούμαι έχω δουλέψει όλα τα Nexus μέχρι σήμερα και πάντοτε εκτιμούσα την τίμια προσέγγιση της Google που άνοιγε το pure Android στο ευρύ κοινό. Μπορεί το 6P να είναι μια καλή συσκευή αλλά πραγματικά τα 650 Ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας. 2
Black Demis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 αν αυτο το μωράκι κάνεις και ενα root και αφαιρέσεις το spyware γίνετε πραγματικό λουκούμι... το μόνο αρνητικό υψηλή τιμή
κβαντικος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τουλάχιστον η Huawei δεν κοπιάρει στεγνά όπως η Αpple. Fixed
Agnwstos_X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τα προηγουμενα νεξους ειχαν τουλαχιστον το ατου της χαμηλης τιμης, συγκριτικα με τα specs τους και τον ανταγωνισμο. Αυτο με 650ε και δη κατασκευης Huawei ουτε για πλακα. 1
rolexakias2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ωραίο κινητό,αλλά το edge+ για την ώρα με καλύπτει πλήρως.
heavyrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μετα το nexus 5 η google κατεστρεψε την σειρα μονη της λογω τιμολογισης και μονο. Αν κυμαινοταν στη τιμη του nexus 4 και 5 θα ειναι διαμαντι. Οπως ειπε καποιος δεν υπαρχει κανενας λογος (εκτος του pure android) να μην παρεις το κορυφαιο s6/edge/plus ή το g4 με 200+ευρω λιγοτερο και να πας σ αυτο. Εξαιρετικη συσκευη δεν αμφιβαλλει κανεις...αλλα το s6 ειναι ανωτερο σε ολα και κατα 200 ευρω φθηνοτερο. Το δε g4 ειναι το καλυτερο vfm αυτη τη στιγμη και 250€ φθηνοτερο. 1
mad_apo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 κι εμενα μου αρεσει το nexus 6p μπορω να πω οτι η σειρα nexus ειναι οτι καλυτερο για μενα. ΣΙΓΑ μην παρω ποτε samsung με αυτο το ηλιθιο ui που εχει βαλει. Βεβαια εγω δινω πολυ βαση και στην καμερα guys που εκει απ οτι λενε τα νεα lumia και ειδικα το 950 XL εχει φοβερη και εχει και microsd (πολυ σημαντικο για μενα και μεγα μειον της σειρας nexus). Βλεπω να αγοραζω πρωτα ενα lumia 950 xl και μετα που θα εχει πεσει και η τιμη θα παρω και το nexus 6p.
dali13gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξέρω αν θα έδινα τα 650€ αν τα είχα, άλλα η συσκευή είναι άπλα πανέμορφη και το όνομα Huawei εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ΜΙλάμε για NEXUS! Δεν μιλαμε για κινητα γενικα! Και εγώ πριν παρω nexus ελεγα οκ...Once you gos nexus you never go back... 2
Xviper13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γιατί όχι huawei; Το κινητό πιστεύω ότι έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από άλλα επώνυμα κινητά (samsung, lg κλπ κλπ) και επίσης δεν πιστεύω η google να έδινε το brand nexus σε κάποιον που θα έφτιαχνε ένα κινητό της πλάκας. Η τιμή του είναι μια χαρά για πρώτη μέρα κυκλοφορίας και σύντομα θα πέσει. Το μόνο που λίγο με φοβίζει είναι ο SD810. Πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου το Lumia 950XL σε μία παρουσίαση που μας έκαναν στο κατάστημα που δουλεύω και είδα ότι το κινητό απλά με χρίση της κάμερας όχι σε βίντεο ανέβαζε μεγάλη θερμοκρασία και μου φαίνεται περίεργο ότι το huawei nexus δεν ανεβάζει όπως λένε εδώ στο review.
Smart.ST Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 με τετοια τιμη θα φαει ραφακι ωραιοτατο.... σε κανενα 3 μηνο κυκλοφοριας του και παρακαλωντας να πουλησει στα μισα χρηματα θα ειναι καλο.
AdamZot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το κινητό είναι τούμπανο, αλλά πολύ κλεψιά να το πουλάνε 650€ ενώ στην Αμερική το έχουν 499$ (που κανονικά έπρεπε να είναι φθηνότερο εδώ πέρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα