keysmith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άλλοι δεν βγάζουν κινητά καθαρά (pure android) για να έχουν το ίδιο πλεονέκτημα με την google. Τόσο κερδίζουν από το Bloatware που δεν συμφέρει; Πως γίνεται αφού κανένας δεν χρησιμοποιεί τα bloatware των συσκευών και όλοι τα βρίζουν. Αποτελούν δε αιτία να μην επιλέξει κάποιος ένα κινητό. Στην τελική ας τσίμπαγαν και λίγο την τιμή να ισοφαρίσουν τυχόν μείωσης κερδών λόγω απουσίας bloatware. 2
coffeex Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη φτασαμε σε σημειο να πληρωνεις παραπανω την Google επειδη η συσκευες τις θα εχουν πιο γρηγορα απο τις αλλες(αν κρινω απο την lg πχ για λιγες μερες)τις αναβαθμισεις???Απλα ελεος.... Ότι είπε ο Makis38 παραπάνω. Αν ήταν να το αγοράσω θα περίμενα να πέσει η τιμή του. 1
djsaxsax Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Xiaomi redmi note 2 prime.....8πυρηνο,δικαρτο, με 4g και στις δύο κάρτες ταυτόχρονα,13mp/κάμερα,3.100/μπαταρια,5,5 ίντσες,32 giga χορητικοτητα,2g μνημη,ψήνει καφέ βγάζει το.σκυλι βόλτα και αυτή τη στιγμη κοστίζει σε προσφορά 150/ευρώ.....ναι εκατόν πενήντα ευρώ καλά διαβαστε......δεν λεω κάτι άλλο δεν χρειάζεται πιστεύω....ακου 650 ευρώ.... 12
pcos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 τοσα "κορυφαια" κινητα και καλα μη χεσ.... ενα led προτζεκτορακο δεν βαζουν σε κανενα να βλεπουμε καμια ταινιουλα, να μην αγοραζουμε 100αρες τηλεορασεις!
adtakhs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 -Για την υποστήριξη του από την google -Για το καθαρό android του ------------------------------------------------------------ Αξίζει κάθε €€€€€€€€€€€ . Τα NEXUS σου δίνουν το πληρέστερο λειτουργικό της αγοράς με την πιο άμεση υποστήριξη που μπορεί αυτό να έχει σε ποιοτικές και αξιόλογες συσκευές. Εχω το Nexus 6. Είμαι κατευχαριστημένος . Θα ξαναπάρω Nexus, όταν χρειαστώ αναβάθμιση. Το συγκεκριμένο θα το ήθελα 6-ιντσο σαν την πρόταση της Motorola .... Τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά, αλλά σε σχέση με ανάλογα ακριβές προτάσεις της αγοράς θεωρώ πως είναι 100% καλύτερη αγορά λόγω των παραπάνω. 2
efkairiakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως ως κάτοχος συσκευής nexus θα το πάρω! πουλάω το παλιό (7) και παίρνω το καινούργιο. α.Έχει μεγάλη οθονη για να δω και κανένα επεισόδιο... β.Μπροστινά στερεοφωνικό ηχεία! γ.Υπέρυθρες για έλεγχο πολλαπλών συσκευών! δ.Τη νέα θύρα αμφίδρομης φορτισης που ακούω πολλά και ωραία πράγματα! ε.Φανταστική κάμερα ζ.Μεγάλη μπαταρία... η.Στοκ Αντροιντ που για εμένα είναι μονόδρομος μετά την μουφα του G3. Αρνητικό μόνο ή υψηλή τιμή του.για νέξους...Αλλά είναι AllInOne αυτή τη στιγμή για εμένα και τέρμα οι δύο συσκευές...Μια για όλα.Ελπίζω να μου βγει....
Questioner Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Όποιος το συγκρίνει με τις αντίστοιχες επώνυμες προτάσεις θα δει πως τα 650€ αρχική τιμή διάθεσης δεν είναι και τόσα πολλά σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες. Και τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης Nexus συσκευής είναι πάρα πολλά. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο είναι η κορυφαία πρόταση σε smartphone (είτε android είτε όχι) αυτή τη στιγμή. Έχει ποιότητα κατασκευής, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (το μόνο μείον που βρίσκω είναι η έλλειψη οπτικού σταθεροποιητή στην κάμερα), έχει pure android με άμεσες αναβαθμίσεις, έχει κοινώς τα πάντα. Από εκεί και πέρα, προσωπικά μιλώντας, δεν θα έπαιρνα ποτέ smartphone που να ξεπερνάει τα 350€. 1
yimmiyimmi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 εγω προσωπικα με τα nexus εχω μια λατρεια πολλα τα λεφτα αλλα ειναι μεγαλο πραγμα αν θες να rootαρεις τη συσκευη σου και να μην χανεις εγγυηση,ειναι μεγλο πραμα να εισαι stock και να περνεις update on the fly αυτο το πραγμα κερδιζει 1
calculator Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 650; Για κλάματα είναι οι τιμές των κινητών πλέον. Εννοώ των επωνομαζομενων ναυαρχιδων. Ψάχνουν τα κοροιδα για να ξεφορτώσουν πάνω τους και βλέπω υπάρχουν ουκ ολίγα. 1
iwnas28 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Kαλα.....οταν θα τιγανιζει αυγα ο χρηστης πανω στο μεταλλικο πλαισιο τοτε τα ξαναλεμε.Για να μην παρεξηγηθω ημουν κατοχος του galaxy nexus κ του nexus.Aυτο για μενα ειναι το μεγαλυτερο μειον της συσκευης,κ μετα η τιμη βεβαια.
βασίλης33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μαλλον εννοεις το edge γιατι το S6 ξεκιναει απο 450ευρω http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html πολύ σωστός ο φίλος! το s6 το απλό στα 460 και μιλάμε για κινητάρα απο τα λίγα! το έπιασα στα χέρια μου μόλις την προηγούμενη κυριακή απο τον ξάδερφό μου και πραγματικά με εξέπληξε ευχάριστα! ποιότητα που τολμό να την συγκρίνω άνετα με ενός άι φον ΚΑΜΕΡΑΡΑ απίστευτα specs overal και πλέον σε πολύ ποιό προσιτή τιμή. δυστηχώς δέν θα μπορέσω να το πάρω ακόμη και σε αυτά τα χρήματα απλά σκέφτομαι γιατί κάποιος να πάει σε μία "μετριότητα" ενώ ήδη μπορέι να παρει όλλες τις μεγάλες ναυαρχίδες απο όλλες τις εταιρίες 200 κατοστάρικα κάτω!!! θεωρώ οτι κάπου το έχασε με το timing η google αλλά κυρίως στην σχέση τιμής/specs
Xviper13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον deadseth Android = nexus... τίποτα άλλο... 4
exor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 οντως τα nexus ειναι το πραγματικο android .. πολυ ωραιο τηλ .. αλλα υπαρχουν κιαλλα .. νοτε και ξερο ψωμι ..αν ηταν 6'' θα το σκεφτομουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα