Προς το περιεχόμενο

Nikon D3200

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... Για έναν αρχάριο είναι καλή?

http://www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/fotografikes-mixanes/Nikon-Digital-Camera-D3200-Kit-18-55-II-VR-137090.htm

Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχαριο,παραειναι καλη.δλδ,θα την δουλευεις στο αυτοματο,οταν θα ειναι να βγαλεις σημαντικες στιγμες.ενδιαμεσα,κανε τα πειραματα σου,ανενδιαφερεσαι να μαθεις.αν δεν,τσαμπα τα φραγκα.

Προφανώς δεν σκοπεύω να δώσω 400€ για να τραβάω στιγμές και γενέθλια και selfie :P

Άρα είναι καλή.. Τι θα πρέπει να ξέρω για μια dslr για αρχή? στο θέμα focus, iso και τα σχετικά ξέρω τα βασικά. Είναι κάτι επιπλέον?

Προφανώς δεν σκοπεύω να δώσω 400€ για να τραβάω στιγμές και γενέθλια και selfie :P

Άρα είναι καλή.. Τι θα πρέπει να ξέρω για μια dslr για αρχή? στο θέμα focus, iso και τα σχετικά ξέρω τα βασικά. Είναι κάτι επιπλέον?

Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τη φωτογραφία είναι μια πολύ καλή αρχή. Θα σου πρότεινα να πας με το κιτ που έχει τον 18-105, μιας και είναι αρκετά ποιο ευέλικτος φακός από τον 18-55.

Στο auto θα τραβήξει αξιόλογες φωτογραφίες, αλλά για να δεις τι ρόλο βαράει πραγματικά, θα πρέπει να μάθεις τα μανουαλ σετινγκ, όπως η ταχύτητα κλείστρου, διάφραγμα κτλ κτλ, για να μπορέσεις να έχεις το αποτέλεσμα που ζητάς.

Καλό ξεκίνημα και καλή μελέτη!

Με τον 18-105 φακό ξεφεύγει λίγο με την τιμή.. Για αρχή θα πάρω τον απλό και στην πορεία που θα τα μάθω θα πάρω κάτι καλύτερο.. 

Με τον 18-105 φακό ξεφεύγει λίγο με την τιμή.. Για αρχή θα πάρω τον απλό και στην πορεία που θα τα μάθω θα πάρω κάτι καλύτερο..

Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα πλεονεκτηματα του φακού. Επιπλέον πρέπει να ξέρεις ότι μπλεκεις με πολύ ακριβό σπορ αν πρόκειται να ασχοληθείς, οπότε τα 60-70 που πάει παραπάνω, θα σε βοηθήσουν να μάθεις πολλά περισσότερα πριν μπεις στο έξοδο για νέους φακούς.

Αυτό που η πρώτη DSLR καθενός πρέπει να συνοδεύεται από ένα φακό γκουμούτσα για να τραβάει τα πουλάκια στα δέντρα ποτέ δεν το κατάλαβα. 

αν θες τη γνωμη μου, ψαξε βρες τη μεταχειρισμενη

εχει γεμισει ο τοπος απο 3200 που τις παιρνουν αρχαριοι και τις βαριουνται και τις πουλανε

και απο αλλους που ψαχνουν για αναβαθμιση οταν δε τους καλυπτει

αν και θα προτεινα στα ιδια λεφτα να πας σε D5100 ειναι λιγο καλυτερη στο συνολο.

για φακο ο 18-55 ειναι αρκετος.

Με 400 πέρνεις την d5200 μεταχειρισμένη ή καινούργια απο το purnimadigital. Με αλλα 40 ψωνίζεις και εναν 18-55 απο τα μεταχειρισμένα που υπάρχουν άπειροι.

Ειλικρινα εφοσων υπαρχει η d5200 κατω απο 500 καινουργια απο Ελληνικο καταστημα με τον κιτ φακο δεν εχει νοημα η d3200.

Καλυτερο δυναμικο ευρος,καλυτερο συστημα εστιασης,σπαστη οθονη,bracketing και ρυθμισεις 1/3 του στοπ(σε σχεση του 1/2 της σειρας d3x00).

• Like 1

αν θες τη γνωμη μου, ψαξε βρες τη μεταχειρισμενη

εχει γεμισει ο τοπος απο 3200 που τις παιρνουν αρχαριοι και τις βαριουνται και τις πουλανε

και απο αλλους που ψαχνουν για αναβαθμιση οταν δε τους καλυπτει

αν και θα προτεινα στα ιδια λεφτα να πας σε D5100 ειναι λιγο καλυτερη στο συνολο.

για φακο ο 18-55 ειναι αρκετος.

Που βρε? γιατί εδώ στο insomnia λίγα πράγματα..

Με 400 πέρνεις την d5200 μεταχειρισμένη ή καινούργια απο το purnimadigital. Με αλλα 40 ψωνίζεις και εναν 18-55 απο τα μεταχειρισμένα που υπάρχουν άπειροι.

Δεν θέλω να δώσω 400€ για εξωτερικό ειδικά στην κατάσταση που είμαστε τώρα.. Επίσης δεν την βρίσκω μτχ..

Ειλικρινα εφοσων υπαρχει η d5200 κατω απο 500 καινουργια απο Ελληνικο καταστημα με τον κιτ φακο δεν εχει νοημα η d3200.

Καλυτερο δυναμικο ευρος,καλυτερο συστημα εστιασης,σπαστη οθονη,bracketing και ρυθμισεις 1/3 του στοπ(σε σχεση του 1/2 της σειρας d3x00).

Άλλο 379 και άλλο 499... 

Παιδιά δεν είπα πως θα ασχοληθώ επαγγελματικά.. Το γούστο μου να κάνω, να βγάζει καλές φωτογραφίες-βίντεο θέλω.. Αν θελήσω στο μέλλον την πουλάω και παίρνω μια καλύτερη ή καλύτερο φακό.. Γιατί να πάρω κάτι των 500€ όταν το μόνο που ξέρω από dslr είναι να τις ανοίγω και να κάνω focus? 

Με την ιδια λογικη γιατι να δωσεις 380?

Βρίσκεις κάτι με λιγότερα λεφτά που να είναι αξιόλογη? Την D5000 που κοίταγα δεν έχει καμία σχέση με την D3200.. Δεν είπα να τραβάει απλά φωτογραφίες! άμα είναι έτσι μένω με την compact που έχω. Δεν είπα πως τα 380 είναι λίγα αλλά ούτε και πως δεν τα δίνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...