Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαινεται οτι σημερα εγινε μια συμφωνια, που κανεις δεν περιμενε και κανεις δεν ειχε ακουσει ουτε καν οτι μιλανε.Αυτο μονο καλο μπορει να ειναι  γιατι θα εχει εως αποτελεσμα να εχουμε οχι μονο 1 αλλα 2 σειρες απο 2 διαφορετικα καναλια και ποιος ξερει μπορει αργοτερα να δουμε αυτο να περναει και στο σινεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Παμε δηλ για μεγαλες ανακαταταξεις σε τηλεοραση και σινεμα αλλα και στα κομικς μιας και ειχε κανει περα τους 4Φ και τους Χ-ΜΕΝ η marvel μεχρι τωρα.

• Like 2
Δημοσ.

Eυτυχώς θέλεις να πεις φίλε μου,γιατί έλεος με τους F4,δεν θέλουμε άλλη ταινία.

Είναι από τους χειρότερους χαρακτήρες της Μarvel.

Δημοσ.

Eυτυχώς θέλεις να πεις φίλε μου,γιατί έλεος με τους F4,δεν θέλουμε άλλη ταινία.

Είναι από τους χειρότερους χαρακτήρες της Μarvel.

Oι χαρακτήρες είναι μια χαρά και συνεργάζονται και ωραία με τον Σπάιντι, οι υλοποιήσεις έως τώρα δεν ήταν καλές αλλά αυτό θα άλλαζε γιατί πλέον δε θα έκαναν μόνοι τους ταινία αλλά θα ενσωματώνονταν μαζί με άλλους...

• Like 1
Δημοσ.

o stan lee στο σαιτ του λεει οτι ισχυει, το ιδιο και το Den of Geek. δεν ξερω, ας περιμενουμε να περασει λιγο ο καιρος, μην ξεχναμε οτι και η επιστροφη του Spidey ειχε διαψευστει αρχικα απο τα ιδια τα στουντιο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω, νιωθω οτι με X-men, Inhumans, και Fantastic Four έχουμε παραλλαγες του ιδιου concept πανω κατω, απλα αλλαζει το μεγεθος απο 4 στους F4, σε χιλιαδες στα αλλα 2

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε λίγο οι σειρές με σούπερ ήρωες θα είναι περισσότερες από τις μέρες του μήνα, να δω πού θα βρεθεί χρόνος να τις δούμε όλες...

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε λίγο οι σειρές με σούπερ ήρωες θα είναι περισσότερες από τις μέρες του μήνα, να δω πού θα βρεθεί χρόνος να τις δούμε όλες...

Από το να βλέπουμε csi/ncis από το κάθε χωριουδάκι των ΗΠΑ πολύ καλύτερα marvel dc.

Βέβαια ότι βγάλαν σε x-men στην τηλεόραση μέχρι τώρα ήταν φόλα,εκτός από τα κινούμενα σχέδια του 92.

(Άντε και τα γιαπωνέζικα manga φάση,αν και δεν έχω ιδέα πως τα πήγαν οικονομικά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...