D4rkshadow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Φαινεται οτι σημερα εγινε μια συμφωνια, που κανεις δεν περιμενε και κανεις δεν ειχε ακουσει ουτε καν οτι μιλανε.Αυτο μονο καλο μπορει να ειναι γιατι θα εχει εως αποτελεσμα να εχουμε οχι μονο 1 αλλα 2 σειρες απο 2 διαφορετικα καναλια και ποιος ξερει μπορει αργοτερα να δουμε αυτο να περναει και στο σινεμα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κι επιπλέον παίζει αυτό... http://www.ign.com/articles/2015/10/15/report-fantastic-four-back-at-marvel-new-film-coming-2020?utm_source=IGN+hub+page&utm_medium=IGN+%28front+page%29&utm_content=3&utm_campaign=Blogroll
D4rkshadow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παμε δηλ για μεγαλες ανακαταταξεις σε τηλεοραση και σινεμα αλλα και στα κομικς μιας και ειχε κανει περα τους 4Φ και τους Χ-ΜΕΝ η marvel μεχρι τωρα. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 κι επιπλέον παίζει αυτό... http://www.ign.com/articles/2015/10/15/report-fantastic-four-back-at-marvel-new-film-coming-2020?utm_source=IGN+hub+page&utm_medium=IGN+%28front+page%29&utm_content=3&utm_campaign=Blogroll Δυστυχώς αυτό όπως φαίνεται δεν ισχύει... http://gr.ign.com/fantastic-four-reborn/21091/news/update-oi-fantastic-four-telika-den-epistrephoun-s
kostas_sl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Eυτυχώς θέλεις να πεις φίλε μου,γιατί έλεος με τους F4,δεν θέλουμε άλλη ταινία. Είναι από τους χειρότερους χαρακτήρες της Μarvel.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Λόγω Fox imho... ...κρίμα
Vassilis_24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Eυτυχώς θέλεις να πεις φίλε μου,γιατί έλεος με τους F4,δεν θέλουμε άλλη ταινία. Είναι από τους χειρότερους χαρακτήρες της Μarvel. Oι χαρακτήρες είναι μια χαρά και συνεργάζονται και ωραία με τον Σπάιντι, οι υλοποιήσεις έως τώρα δεν ήταν καλές αλλά αυτό θα άλλαζε γιατί πλέον δε θα έκαναν μόνοι τους ταινία αλλά θα ενσωματώνονταν μαζί με άλλους... 1
KilliK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 o stan lee στο σαιτ του λεει οτι ισχυει, το ιδιο και το Den of Geek. δεν ξερω, ας περιμενουμε να περασει λιγο ο καιρος, μην ξεχναμε οτι και η επιστροφη του Spidey ειχε διαψευστει αρχικα απο τα ιδια τα στουντιο. 1
DKNI Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν ξερω, νιωθω οτι με X-men, Inhumans, και Fantastic Four έχουμε παραλλαγες του ιδιου concept πανω κατω, απλα αλλαζει το μεγεθος απο 4 στους F4, σε χιλιαδες στα αλλα 2
Vassilis_24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε λίγο οι σειρές με σούπερ ήρωες θα είναι περισσότερες από τις μέρες του μήνα, να δω πού θα βρεθεί χρόνος να τις δούμε όλες...
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι σε λίγο οι σειρές με σούπερ ήρωες θα είναι περισσότερες από τις μέρες του μήνα, να δω πού θα βρεθεί χρόνος να τις δούμε όλες... Από το να βλέπουμε csi/ncis από το κάθε χωριουδάκι των ΗΠΑ πολύ καλύτερα marvel dc. Βέβαια ότι βγάλαν σε x-men στην τηλεόραση μέχρι τώρα ήταν φόλα,εκτός από τα κινούμενα σχέδια του 92. (Άντε και τα γιαπωνέζικα manga φάση,αν και δεν έχω ιδέα πως τα πήγαν οικονομικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα