MFDOOM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια τελευταια εχω κανει μια ερευνα αγορας και εχω καταληξει στο Xiaomi Redmi Note 2 αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες. 1ον) Απ οσο ειδα ενα απ τα πιο αξιοπιστα site ειναι το gearbest,ειδα πως εχει EU Warehouse αυτο σημαινει δηλαδη πως θα μου ρθει πιο γρηγορα και θα γλιτωσω τελωνεια καθως ερχετε απο Ευρωπη? 2ον) Σαν κινητο εσεις που το χετε τι εντυπωση σας εχει δωσει? 3ον) Ποια αλλα εναλλακτικα sites αγορας προτεινετε περαν του Gearbest? Ευχαριστω Πολυ!
2.1Ohm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Minideal ,vickmall τα "κλτρα" site συμφωνα με τους Ελληνες συμφορουμιτες!Ναι θα σ ερθει πιο γρηγορα και οχι τελωνειο! (αλλα κ απο κινα να το παρεις πολλοι λιγοι εως κανεις δν πληρωσε τελωνειο)Εντυπωση δν ξερω δν το εχω πιασει στα χερια μ αλλα εγω προτιμησα meizu m2 note ημουν σε διλλημα η το χιαομι η αυτο!Δν μ εχει ερθει ομως ακομα για να εχω εντυπωσεις για κανενα!
newsformobiles Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια τελευταια εχω κανει μια ερευνα αγορας και εχω καταληξει στο Xiaomi Redmi Note 2 αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες. 1ον) Απ οσο ειδα ενα απ τα πιο αξιοπιστα site ειναι το gearbest,ειδα πως εχει EU Warehouse αυτο σημαινει δηλαδη πως θα μου ρθει πιο γρηγορα και θα γλιτωσω τελωνεια καθως ερχετε απο Ευρωπη? 2ον) Σαν κινητο εσεις που το χετε τι εντυπωση σας εχει δωσει? 3ον) Ποια αλλα εναλλακτικα sites αγορας προτεινετε περαν του Gearbest? Ευχαριστω Πολυ! Ποιο αξιόπιστο δεν θα το έλεγα το Gearbest, καθώς πολλοί λένε πια ότι το έχουν στην μαύρη λίστα, σε άλλα φόρουμ. Το κινητό είναι πολύ καλό και έχει αρκετά άτομα που το έχουν βλέπω στο φόρουμ της miui. Σε στοκ το βλέπω στο Coolicοοl που ξέρω ότι είναι ένα από τα αξιόπιστα μαγαζιά και αυτό. Minideal διάβαζα από άλλο μέλος πριν 2-3 ημέρες ότι του τελείωσε το στοκ στην ευρωπαϊκή αποθήκη και το vickmall δεν είχε. Πάντως αξίζει με τα χίλια η αγορά του! Και εννοείται είσαι 100% σίγουρος ότι δεν περνάει τελωνείο.
GR_Macedon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια τελευταια εχω κανει μια ερευνα αγορας και εχω καταληξει στο Xiaomi Redmi Note 2 αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να μου λυσετε καποιες αποριες. 1ον) Απ οσο ειδα ενα απ τα πιο αξιοπιστα site ειναι το gearbest,ειδα πως εχει EU Warehouse αυτο σημαινει δηλαδη πως θα μου ρθει πιο γρηγορα και θα γλιτωσω τελωνεια καθως ερχετε απο Ευρωπη? 2ον) Σαν κινητο εσεις που το χετε τι εντυπωση σας εχει δωσει? 3ον) Ποια αλλα εναλλακτικα sites αγορας προτεινετε περαν του Gearbest? Ευχαριστω Πολυ! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9606-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-PRIME-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-smartphone-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Tapa/
doctorkostis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 http://www.vickmall.com/eu-warehouse-original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp-white.html To prime σπιτι σου σε 1-2 εργασιμες, χωρις φοβο τελωνειου. Λιγο πιο ακριβη, αλλα η πιο γρηγορη λυση.
Cthulhu. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να το αγορασουμε χωρις paypal? Ακυρωσα το g3 και μου φαινεται πολυ καλο σαν αντικαταστατης.
newsformobiles Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχει τροπος να το αγορασουμε χωρις paypal? Ακυρωσα το g3 και μου φαινεται πολυ καλο σαν αντικαταστατης.Το paypal το χρησιμοποιούμε για την δικιά μας ασφάλεια, στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά και δεν παραλάβουμε ότι πρέπει.
Cthulhu. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το paypal το χρησιμοποιούμε για την δικιά μας ασφάλεια, στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά και δεν παραλάβουμε ότι πρέπει. Ολα καλα, μπορεσα και εβαλα ballance στο paypal και αγορασα απο vickmall
2.1Ohm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Κατευθείαν επρπε να δοκιμάσεις πρώτα χωρίς να τα βάλεις στο balance στην ουσία πάλι μέσο PayPal θα έκανες την αγορά και δν σου επενρε την ταρυφα αλλά εντξη μικρό το κακό!
Cthulhu. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Κατευθείαν επρπε να δοκιμάσεις πρώτα χωρίς να τα βάλεις στο balance στην ουσία πάλι μέσο PayPal θα έκανες την αγορά και δν σου επενρε την ταρυφα αλλά εντξη μικρό το κακό! Δοκιμασα, ομως δεν με αφηνε.
instinct21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ολα καλα, μπορεσα και εβαλα ballance στο paypal και αγορασα απο vickmall τι ποσοστό σου κρατάει το paypal βαζοντας χρήματα στο balance???
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 τι ποσοστό σου κρατάει το paypal βαζοντας χρήματα στο balance??? 1.5 ευρώ σε χρεώνει. Αγόρασα ακόμα 2 prime edition για να έρθουν στα 176 ευρώ το ένα και πλήρωσα 353.5 ευρώ. Σου το λέει κιόλας κατά την πληρωμή ότι η προμήθεια του Paypal είναι στο 1.5 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα