Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για smartphone(android) με ανώτερη τιμή γύρω στα 150..

Παρατηρήσεις:
1) Δε με ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα
2) Μονο κινητά με οθόνες από 5'' και πάνω

Ουσιαστικά πρέπει να επιλέξω ανάμεσα στα παρακάτω:
http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/30_28/LG_or_Samsung/f/353376/%CE%9C%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%AF%CE%BF-4-6-5-3.html?utf8=%E2%9C%93&price_min=1%2C00+%E2%82%AC&price_max=170%2C00+%E2%82%AC&button=

Βλέπω σαν καλή επιλογή το Lg G3 S... Ένα χρόνο μετά - είναι πλέον στα μισά λεφτά (160 ευρώ)
Πέρα από το αρνητικό του 8gb internal (που σε αυτή τη τιμή όλα τόσο είναι) έχω ενδιασμό για το αν αξίζει ένα κινητό που τρέχει έκδοση 4.4.2....;;
(Για αναβάθμιση σε lolipop δεν υπάρχει περίπτωση γιατί είναι φουλ προβλήματα στο συγκεκριμένο κινητό)
Τί χρόνο ζωής θα δίνατε σε ένα τέτοιο κινητο όταν είναι έτοιμη η 6 εκδοση; Φυσικά δε περιμένω με τέτοιο budget να έχω εκδοση 6, αλλά επειδή δεν έχω εμπειρία με τις εκδόσεις θα είναι πχ σαν να τρέχεις windows xp ή λέω παπαριές;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Απο εξωτερικο (κινα μερια οχι?!)
με 150 ευρο περνεις πολυ πολυ αξιολογα κινητα!
Lenovo k3 , Xiaomi minote 2 , Meizu m2 note!

Δημοσ.

Στη θέση σου θα κοίταζα το  HTC One X. Έχει 16 gb internal και 4πύρηνο στα 1.5. Νομίζω γι' αυτή την τίμή είναι καλή επιλογή

Σοβαρα τωρα προτεινεις κινητο του 2012????

Απο Ελλαδα Moto G ή Lenovo S60 μονο.

Δημοσ.

Οχι απο Ελλαδα. Δυστηχως σε Android στα χρηματα αυτα οι επιλογες ειναι υπερβολικα λιγες και οχι και οι καλυτερες δυνατες απο πλευρας Lollipop(καλα για το 6ρι δεν το σχολιαζω καν).

Το παραπανω κινητο με αυτη την αναλυση που κολλαει στο Budget του ts??

Δημοσ.

Οχι απο Ελλαδα. Δυστηχως σε Android στα χρηματα αυτα οι επιλογες ειναι υπερβολικα λιγες και οχι και οι καλυτερες δυνατες απο πλευρας Lollipop(καλα για το 6ρι δεν το σχολιαζω καν).

Το παραπανω κινητο με αυτη την αναλυση που κολλαει στο Budget του ts??

Έχει 5.01 ίντσες οθόνη, έχει και Quad Core και κάνει και 120 ευρώ.

Δημοσ.

Έχει 5.01 ίντσες οθόνη, έχει και Quad Core και κάνει και 120 ευρώ.

Το οτι εχει 5 ιντσες με την αναλυση αυτη της οθονης που εχει δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καλο αλλα κακο???Το οτι ειναι 4πυρηνο δεν μου λεει κατι,4πυρηνα κινητα εχει και η Microsoft με 70ευρω και δεν κολλανε οπως κολλανε τα φθηνα Android και ενημερωσεις θα παρουν ενω τα περισσοτερα Android στα χρηματα αυτα οχι.

Δημοσ.

Το οτι εχει 5 ιντσες με την αναλυση αυτη της οθονης που εχει δεν καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καλο αλλα κακο???Το οτι ειναι 4πυρηνο δεν μου λεει κατι,4πυρηνα κινητα εχει και η Microsoft με 70ευρω και δεν κολλανε οπως κολλανε τα φθηνα Android και ενημερωσεις θα παρουν ενω τα περισσοτερα Android στα χρηματα αυτα οχι.

Έχει Android, που είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα smartphones παγκοσμίως. Την ανάλυση δεν την καταλαβαίνεις. Και πες μου ένα Microsoft τετραπύρηνο με 70€.

Δημοσ.

Fulgore τι ασχολείσαι με το Makeran?

On topic Μοτο Ε είναι ακόμα μια καλή επιλογή από Ελλάδα, νομίζω καλύτερη από το G 1ης γενιάς

Δημοσ.

Από Κίνα πως θα πάρω; ;/

capital controls...

Πάντως για το lg διαβασα καλές κριτικές και μάλιστα περσινες (όταν βγηκε) που έκανε 2πλασια τιμη, γιαυτο το κοιτούσα

Για αυτά που ρωτούσα στο πρωτο ποστ, σχετικά με το οτι τρέχει 4.4.2 το θεωρείτε πρόβλημα ή όχι;

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις απο κινα!

Εγω εκανα αγορα κανονικα οπως κ πολλοι αλλοι κ υπαρχει και το κολπο που περνας τα λεφτα στο paypal balance μεσο ενος τικ που ζητας λεφτα απο τν εαυτο σ στην ουσια!(ειμαι απο κινητο ψαξτο λιγο κ αμα δν το βρεις στειλε μ πμ να σ βρω λινκ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...