Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι captain obvious, το θεμα ειναι πως εμφανιζει μονο κατι "γηπεδα"¨προς διορθωση και οταν μπαινεις μεσα, τιποτα δεν ειναι κοκκινο.

Δεν φταίω εγώ που έκανες ερώτηση για το προφανές ενώ ήθελες να μάθεις κάτι άλλο.

Μπορείς πάντως από το taxis να δεις το εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ του 2015 και να κάνεις σύγκριση με του 2014, έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις πως βγήκε το ένα κάτω από 2€ ενώ το προηγούμενο πάνω από 250€.

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουμε κάποιο νεότερο πότε θα "ανοίξει" η "Δημιουργία Τροποποιητικής Δήλωσης" για να υπολογιστεί σωστά ο ΕΝΦΙΑ?Πλήρωσα την πρώτη δόση και ήλπιζα να ανοίξει αλλά τπτ (βασικά δε φαίνεται ακόμα στο σύστημα ότι την έχω πληρώσει).

Δημοσ.

Θα περάσουν 2-3 μέρες για να ενημερώσει η τράπεζα τη ΓΓΠΣ και αυτοί το σύστημα.

Αφού πλήρωσες και έχεις την απόδειξη, μην αγχώνεσαι.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν γίνει η πληρωμή την Παρασκεύη μέσω web banking?

Ρωτάω δηλαδή αν η πληρωμή στις τράπεζες θεωρείται εμπρόθεσμη αν γίνεται την τελευταία μέρα.

Δημοσ.

Και την ΠΑ να γίνει η πληρωμή, μέσω e-banking, θεωρείται εμπρόθεσμη, απλά, η ΓΓΠΣ θα ενημερωθεί την επόμενη βδομάδα.

Δημοσ.

Και εγω πληρωσα εχθες ενφια και 2 δοσεις για την εφορια που εχω σε ρυθμιση το μεσημερι σε alpha bank και μπηκα τωρα το πρωι και δειχνει οτι δεν εχουν πληρωθει.

Ποσο περιμενουμε μεχρι να δουμε οτι πληρωθηκαν;;ποτε ενημερωνετε το συστημα;τωρα π πληρωσα και 4 μερες νωριτερα αν αυτοι δεν το περασουν δεν παιζει να γινει μαλακια να μου που δεν πληρωσες ε; (καλα εχω βεβαια τις αποδείξεις)

Γιατι σε αυτη την χωρα ολα τα περιμενω...

Δημοσ.

Και εγω πληρωσα εχθες ενφια και 2 δοσεις για την εφορια που εχω σε ρυθμιση το μεσημερι σε alpha bank και μπηκα τωρα το πρωι και δειχνει οτι δεν εχουν πληρωθει.

Ποσο περιμενουμε μεχρι να δουμε οτι πληρωθηκαν;;ποτε ενημερωνετε το συστημα;τωρα π πληρωσα και 4 μερες νωριτερα αν αυτοι δεν το περασουν δεν παιζει να γινει μαλακια να μου που δεν πληρωσες ε; (καλα εχω βεβαια τις αποδείξεις)

Γιατι σε αυτη την χωρα ολα τα περιμενω...

Δεν είναι κακό να διαβάζουμε, τουλάχιστον, τα προηγούμενα posts πριν γράψουμε το δικό μας.

Λίγα posts παραπάνω έγινε παρόμοια ερώτηση και απάντησα ότι αφού 'έχεις την απόδειξη της κατάθεσης της τράπεζας δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Η τράπεζα χρειάζεται 2-3 μέρες μέχρι να ενημερώσει τη ΓΓΠΣ και οι υπάλληλοι τις αντίστοιχες μερίδες αυτών που πλήρωσαν.

Δημοσ.

Ενημερώθηκε το MyTaxis ότι πληρώθηκε η πρώτη δόση αλλά στο περιουσιολόγιο δεν έχω επιλογή για τροποποιητική. Μήπως θέλει να πληρωθεί όλο το ποσό ΕΝΦΙΑ ή απλά θα ανοίξει αργότερα? Αν ακούσετε κάτι, ρίξ'τε μια ενημέρωση, ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...