makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζεις κάποιο υγιές Ταμείο που έχει τέτοια έσοδα;
maik42 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 και να μη ξεχναμε οτι τα αποθεματικα πολλων ταμειων "παιχτηκαν" στο παρελθον στο Χ.Α. ή σε σκληρα χαρτια υψηλου ρισκου στο εξωτερικο και εγιναν καπνος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζεις κάποιο υγιές Ταμείο που έχει τέτοια έσοδα; No idea, γι' αυτό ρώτησα στην αρχή ποια είναι υγιή...
eidikos33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 http://www.protothema.gr/economy/article/519553/vrehei-ekkatharistika-gia-ruthmiseis-hreon-forous-eisodimatos-enfia-kai-auxiseis-fpa/
kleo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 περίεργα πράγματα. μπήκα να δω τον ΕΝΦΙΑ της οικογενείας και ενώ η κατάσταση μας είναι ίδια με πέρυσι, εγώ έχω τον ίδιο φόρο ενώ τα άλλη μέλη της οικογένειας πληρώνουν λιγότερο. πως γίνεται αυτό; υποτίθεται ότι είναι ίδιος με πέρυσι και δε θα κάναν μειώσεις. πχ ενώ πέρυσι πληρώναμε το ίδιο με τον αδελφό μου φέτος αυτός πληρώνει πολύ λιγότερα. και πέρυσι και φέτος φαίνεται σαν άνεργος. δεν άλλαξε κάτι. κάνανε επιπλέον μειώσεις στους ανέργους; πως μπορώ να δω αναλυτικά πως το υπολογίζουν; φέτος είχα μεγαλύτερο εισόδημα, τεκμήρια βασικά και όχι εισόδημα. παίζει ρόλο αυτό;
idomeneas26 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 περίεργα πράγματα. μπήκα να δω τον ΕΝΦΙΑ της οικογενείας και ενώ η κατάσταση μας είναι ίδια με πέρυσι, εγώ έχω τον ίδιο φόρο ενώ τα άλλη μέλη της οικογένειας πληρώνουν λιγότερο. πως γίνεται αυτό; υποτίθεται ότι είναι ίδιος με πέρυσι και δε θα κάναν μειώσεις. πχ ενώ πέρυσι πληρώναμε το ίδιο με τον αδελφό μου φέτος αυτός πληρώνει πολύ λιγότερα. και πέρυσι και φέτος φαίνεται σαν άνεργος. δεν άλλαξε κάτι. κάνανε επιπλέον μειώσεις στους ανέργους; πως μπορώ να δω αναλυτικά πως το υπολογίζουν; Εγω είχα επιστροφή από τον περσινό ενφια ή οποία συμψηφιστηκε με τον φετινό γιαυτό πληρώνω λιγότερα φέτος.
kleo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 δε βγάζω άκρη, Πως μπορώ να τα δω αναλυτικά; υπάρχει τρόπος; πέρυσι τα εμφάνιζε κάπου. τώρα το έψαξα και δε βλέπω. μας γ@μησαν πάλι
firewalker Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Πως μπορεί να δει κάποιος αν έχει γίνει συμψηφισμος;
kleo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 πέρυσι είχαμε μια επιστροφή φόρου η οποία δε μπήκε. είδα όμως ότι ο ενφια είχε μειωθεί κατά ένα ποσό. μετά κατάλαβα ότι το ποσό αυτό ήταν η επιστροφή την οποία συμψηφίσαν. δε το έγραφε πουθενά. απλά πρόσεξα τα νούμερα και ταιριάζανε. με μπέρδεψε γιατί ο συμψηφισμός δεν έγινε απο την αρχή αλλά είχαμε δώσει 2-3 δόσεις και μετά άλλαξε το ποσό και έψαχνα να δω τι γίνεται, αναρωτιόμουν πότε το πλήρωσα
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 δε βγάζω άκρη, Πως μπορώ να τα δω αναλυτικά; υπάρχει τρόπος; πέρυσι τα εμφάνιζε κάπου. τώρα το έψαξα και δε βλέπω. μας γ@μησαν πάλι Εκεί που τα εμφάνιζε πέρσι τα εμφανίζει και φέτος. Ο λογαριασμός μου - Εφαρμογές TAXISnet - Εφαρμογή Περιουσιολογίου Ε9 - επιλέγεις έτος 2015 - Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2015 (σε αρχείο .pdf) Μπορείς να εμφανίσεις ταυτόχρονα και την εκκαθάριση του 2014 για να δεις τι έχει αλλάξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος δεν έχουν υπολογίσει το -20% στα μη ηλεκτροδοτούμενα.
ribo7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Οκ ευχαριστώ! Λογικά τον κωδικό της Ταυτότητας Οφειλής βάζω.
kleo1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Οκ ευχαριστώ! Λογικά τον κωδικό της Ταυτότητας Οφειλής βάζω. ναι Εκεί που τα εμφάνιζε πέρσι τα εμφανίζει και φέτος. Ο λογαριασμός μου - Εφαρμογές TAXISnet - Εφαρμογή Περιουσιολογίου Ε9 - επιλέγεις έτος 2015 - Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2015 (σε αρχείο .pdf) Μπορείς να εμφανίσεις ταυτόχρονα και την εκκαθάριση του 2014 για να δεις τι έχει αλλάξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος δεν έχουν υπολογίσει το -20% στα μη ηλεκτροδοτούμενα. για πέρυσι υπάρχουν αυτά τα στοιχεία αναλυτικά, όταν επιλέγω όμως 2015 δεν υπάρχουν. ίσως τα ανεβάσουν αργότερα. επίσης και με έναν συγγενή που μίλησα κι αυτός απόρησε γιατί φέτος είναι να πληρώσει τα μισά.ενώ δεν έχει αλλάξει κάτι στη κατάσταση του. τι σκ@τ@ έχουν κάνει ρε. όλοι πληρώνουν λιγότερα κι εγώ τα ίδια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Nah, εμείς εδώ είμαστε +900 πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα