splash18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια... Που βρίσκουμε την εφαρμογή του ενφια στο gsis ? δεν βλεπω καπου που να το αναγραφει... Που μπορω να δω ποσα εχω να πληρωσω ?
idomeneas26 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει βγει ακόμα. Νομίζω στις 20 του μήνα. 1
splash18 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Α οκ. Και θα ειναι εφαρνογη οπως το Ε1;
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να δεις τις οφειλές σου, μπαίνεις στο λογαριασμό σου, στην πρώτη καρτέλα My Taxisnet επιλέγεις "Εφαρμογές" (δεύτερη σειρά) και στη νέα καρτέλα επιλέγεις "Στοιχεία Οφειλών" (πέμπτη σειρά) από την πρώτη ενότητα "Προσωποποιημένη πληροφόρηση". Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από makfil 2
idomeneas26 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Α οκ. Και θα ειναι εφαρνογη οπως το Ε1; Στην εφαρμογή περιουσιολογιου Ε9 πηγαίνεις , επιλέγεις την χρονιά, 2015 λογικα και θα σου βγάλει το εκκαθαριστικό κάτω αριστερά. 1
splash18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ωραια ευχαριστω θα το κοιτάξω μολις ξεμπλοκαρει το gsis γιατι ακομα μεχρι τωρα δεν ανοιγει
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Άνοιξα μόλις τώρα δύο λογαριασμούς και λειτουργεί κανονικά. 1
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μια χαρα λειτουργει αλλα δεν εχουν ανεβασει ακομα τα εκκαθαριστικα του ενφια μου αρεσει που ελεγαν εχθες οτι θα ανεβουν 1
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Από ΔΕ-ΤΡ αλλά γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ. Έτσι κι αλλιώς η πρώτη δόση θα πληρωθεί μέχρι 30/10. Και επαναλμβάνω ότι την οφειλή (ποσό) και τους κωδικούς πληρωμής θα τα βρεις στις "Οφειλές", όπως σου έγραψα παραπάνω. 1
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Βιάζεσαι και εσύ. Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με φόρο πολυτελείας (αυτ/τα, σκάφη κλπ), φόρο εισοδήματος (δόση), ΕΝΦΙΑ και δεν θυμάμαι πόσα ακόμη, και θα συζητήσουμε μετά για το περιουσιολόγιο. 1
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 δεν βιαζομαι απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος με τα αρπακτικα που μας κυβερνανε!
makfil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το περιουσιολόγιο δεν είναι κάτι που θα έχει άμεση εφαρμογή σε φόρους κλπ αλλά μια βάση δεδομένων, όπως αυτή του Ε9, συμπληρωμένη, όμως με μετρητά, καταθέσεις κλπ, με την οποία η κυβέρνηση προσδοκά να βγάλει φορολογητέο εισόδημα μελλοντικά.
Dannie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 δεν βιαζομαι απλα θελω να ειμαι προετοιμασμενος με τα αρπακτικα που μας κυβερνανε! Κυβερνανε αναλογα τον κοσμο που εχουν γιατι οταν ολοι αυτοι εκαναν αντισταση και "δεν πληρωνω" αφου κυβερνουσαν οι αλλοι τωρα τα θεωρουν ολα φυσιολογικα.Ας μην πληρωσει ο μισος πληθυσμος και τα λεμε βρισκουν και τα κανουν.Δεν θυμαμαι σε ποια χωρα της Ευρωπης πηγε να εφαρμοστει ενας τετοιος νομος πολυ πιο ηπιος με 100 ευρω το χρονο ανα ακινητο και βγηκαν ολοι στο δρομο και το πηραν πισω νομιζω η Ιρλανδια ηταν.
eidikos33 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το περιουσιολόγιο δεν είναι κάτι που θα έχει άμεση εφαρμογή σε φόρους κλπ αλλά μια βάση δεδομένων, όπως αυτή του Ε9, συμπληρωμένη, όμως με μετρητά, καταθέσεις κλπ, με την οποία η κυβέρνηση προσδοκά να βγάλει φορολογητέο εισόδημα μελλοντικά.βαση αυτου θα καθοριστουν οι συνταξεις του κοσμακη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα