Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι είναι κι αυτό.

Ίσως με άλλο πρόγραμμα να σώσεις κι άλλες.

Γι αυτό πάντα φωτογραφίες και έγγραφα πρέπει να τα κάνουμε backup και αλλού

• Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι καταφερα, εσωσα καποιες λιγες φωτο..οι υπολοιπες δεν φαινονται καν ή φαινονται μισες.

Τρέξε κι άλλα προγράμματα στην επιλογή για deep scan ή όπως το λένε. Λίγο από δω λίγο από κει θα τις μαζέψεις τις περισσότερες! Κι από δω και πέρα backup όπως λέει κι ο adi32 :)

• Like 1
Δημοσ.

Τρέξε κι άλλα προγράμματα στην επιλογή για deep scan ή όπως το λένε. Λίγο από δω λίγο από κει θα τις μαζέψεις τις περισσότερες! Κι από δω και πέρα backup όπως λέει κι ο adi32 :)

Ναι και χτες με deep scan μου τις φανερωσε.. Ενταξει το λαπτοπ μιας 20χρονης ηταν δεν ειχε κατι το σοβαρο μεσα και ποιος ξερει και τι θα πατησε για να γινει ολο αυτο γιατι απο μονο του δεν ειναι δαιμονισμενο το λαπτοπ να κανει τετοια.

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας.

• Like 1
Δημοσ.

Επανερχομαι παλι διοτι το ξαναεκανε αυτη την φορα μπροστα στα ματια μου..πηγα να το ανοιξω το λαπτοπ και βγαζει το εξης μηνυμα σε ολη την οθονη..

"Your PC ran into a problem and needs to restart.We're just collecting some error info, and then we'll restart for you"

If you'd like to know more,you can search online later for this error : SYSTEM_THREAD EXCEPTION NOT HANDLED.

Αυτη την φορα βεβαια δεν μας πηγε απο την αρχη γιατι επελεξα να γινει ενα refresh στα win ..

Καμια ιδεα? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μήπως έχει βαρέσει κανόνι ο δίσκος 

Απο μια πρωτη αναζητηση που εκανα και απο τα λιγα που μπορω εγω να καταλαβω μαλλον χρειαζονται καποια ενημερωση οι drivers της καρτας γραφικων (?) ..

Δημοσ.

Απο μια πρωτη αναζητηση που εκανα και απο τα λιγα που μπορω εγω να καταλαβω μαλλον χρειαζονται καποια ενημερωση οι drivers της καρτας γραφικων (?) ..

Κανενα driver μα κανενα κανενα δεν δημιουργει το θεμα αυτο

Δημοσ.

Κανενα driver μα κανενα κανενα δεν δημιουργει το θεμα αυτο

Μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά. :)

Πήγαινε εδώ και πάτα run diagnostics ή update your system. Κάνε εγκατάσταση το bridge που θα σου δώσει και δες από εκεί τι μπορείς να κάνεις για check up ή drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οταν ημουν και εγω μικρος, κατι τετοια εκανα και χαλαγα τα παντα και μετα ελεγα οτι δε πατησα τπτ........

• Like 1
Δημοσ.

Παντως οταν ημουν και εγω μικρος, κατι τετοια εκανα και χαλαγα τα παντα και μετα ελεγα οτι δε πατησα τπτ........

Μου θυμησες τωρα εμενα σε ηλικια 10 χρονων που επεζα με τον υπολογιστη και απλα αναρωτιομουν τη θα γινει αν αρχησω να διαγραφω διαφορους τυχαιους φακελους.Μετα κινεζακι σε φαση εγω απλα επεζα αυτο με τα αμαξια και ξαφνηκα χαλασε

• Like 1
Δημοσ.

Επανερχομαι παλι διοτι το ξαναεκανε αυτη την φορα μπροστα στα ματια μου..πηγα να το ανοιξω το λαπτοπ και βγαζει το εξης μηνυμα σε ολη την οθονη..

"Your PC ran into a problem and needs to restart.We're just collecting some error info, and then we'll restart for you"

If you'd like to know more,you can search online later for this error : SYSTEM_THREAD EXCEPTION NOT HANDLED.

και χωρις να πατησεις κατι αυτο το μηνυμα το εχουμε φαει καλα στη μαπα με τα win10  Μετα πρεπει να κανεις την προσευχη σου να ξανανοιξει το pc αλλιως πας για format μονος σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...