A-Ge0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2003 psaxno sto idio styl paromia song me... Grease - Tell me more Aretha Franklin - Respect ehete kanena na protinete
Edgar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Aretha Franklin - Think (den ksero kata poso kolaei)
TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Το πρωτο που λεει ο A-Ge0 ειναι το Summer nights? Αν ναι, τοτε το μονο κοινο που εχουν αυτα τα κομματια... ειναι το οτι ολα εχουν γυναικεια χορωδια στα πισω φωνητικα.
djmike Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Oxi re!! to summer nights exei kai antriki xorodia!!! (opote den iparxi kino simio....)
Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Πράγματι... Κι εγώ δεν μπορώ να δω πως συνδέονται. Μάλλον θα πρέπει να 'πιάσουμε' το feeling αλλά δύσκολο πολύ Παρ' όλ' αυτά, δοκίμασε: Diana King - I Say A Little Prayer The Archies - Sugar Sugar Ray Charles - Hit The Road Jack The Shirelles - Will U Still Love Me Tomorrow (Τώρα βέβαια, προσπαθώ να μαντέψω... Μπορεί να είναι και εντελώς άσχετα με αυτά που θα ήθελες ν' ακούσεις) Μιχάλη, μόλις ακούω το "Summer Nights", και δεν θα έλεγα πως έχει αντρική χορωδία. Μάλλον κάτι μικτό με μια έμφαση στις γυναικείες φωνές.
dim_b Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Diana King - I Say A Little Prayer Γιατί όχι από τη Dionne Warwick ή την Aretha;
Cristina Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Η αλήθεια είναι πως είχα στο μυαλό μου της Aretha αλλά έκανα c/p τον τίτλο από το mp3 από το OST του "My Best Friend's Wedding" Το προτιμώ από την εκτελεση του Burt Bacharach και της Aretha. Της Dionne δεν μου αρέσει ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.