Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια στο φορουμ. Θα χρειαστω την βοηθεια σας. Ειμαι φοιτητης στην Λαμια και εκανα αιτηση συνδεσης στην Ηοl. Το θεμα ειναι οτι το σπιτι που μενω εχει μονο μια μπριζα τηλεφωνου. Και εκει ειναι που ξεκιναει το προβλημα!!

Οταν τραβηξα την βιβλιοθηκη που απο πισω βρισκεται η μπριζα αντικροισα αυτο:

Στην πρωτη φωτο ειναι η μπριζα στον τοιχο, που ο προηγουμενος λογικα ενοικος την "τραβηξε" οπως φαινεται για να τον βολεψει ( βλεπε εικονα δευτερη) και στην τελευταια εικονα ειναι η εσωτερικη συνδεση.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι θα μπορεσω εγω να βαλω internet? Θα πρεπει να κανω καποια αλλη συνδεση? Η να το αφησω ετσι ως εχει? 

post-272301-0-54365600-1444910520_thumb.jpg

post-272301-0-15556700-1444910527_thumb.jpg

post-272301-0-20249400-1444910533_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά μπορείς να βάλεις internet και η σύνδεση είναι σωστή. To πριζάκι έχει δύο υποδοχές rj11. Στο ένα θα συνδέσεις το modem και στο άλλο θα βάλεις το τηλέφωνο μαζί με φίλτρο για να μην έχει θόρυβο.

Επίσης μόνωσε τις συνδέσεις που φαίνονται στην εικόνα 1

υγ άλλαξε την πρίζα ρεύματος (φωτο 1) με μια schuko για δική σου ασφάλεια (επειδή ότι και να βάλει δεν θα έχει γείωση γιατί θέλει ειδικό αντάπτορα) και αν δεν έχει γείωση να φέρεις ηλεκτρολόγο να βάλει.

post-219161-0-97468100-1444911791_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση και αναλυτικη απαντηση σου! Σε πειρπτωση που δεν βαλω αμεσως τηλ δεν χρειαζομαι φιλτρο ετσι?

Δημοσ.

Όχι αν δεν βάλεις τηλέφωνο δεν χρειάζεσαι φίλτρο. Επίσης κάθε τηλέφωνο θέλει και από ένα φίλτρο δλδ 5 τηλέφωνα άρα 5 φίλτρα.

Επίσης δεν έχει σημασία σε πια από τις δύο υποδοχές θα βάλεις το modem.

υγ. Κοίταξε και αυτό για την πρίζα που σου είπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...