Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!υπαρχουν 2 προβλήματα τα οποια αντιμετοπιζω με το κινητο μου και θελω την βοηθεια σας.

1ον δεν μπορω με τπτ να συνδεθω σε υπολογιστη για να μεταφερω αρχεια όπως φωτογραφιες κτλ γιατι εχω πρόβλημα με την μνημη και σε οποιοδήποτε υπολογιστη και αν εχω προσπαθησει μονο φορτιζει...υπαρχει καποια ρυθμιση από το τηλ που μπορω να την αλλαξω η ισως εχω κανει εγω βλακεια γιατι παλιοτερα εμπαινε κανονικα στις αρχες τουλάχιστον...

2ον πριν καμια βδομαδα επελεξα μια ρυθμιση στο τηλεφωνο καταλαθος...εχω αποκλεισει την αποστολή μνμτων σε ένα συγκεκριμενο 5ψηφιο νουμερο...αυτό είναι το 54646 της βονταφον που στελνεις για προσφορες κτλ....αν εχετε παρατηρησει σε ολες τις συσκευες όταν πατας αποστολή βγαζει ένα μνμ στο οποιο σε προειδοποιει ότι θα χρεωθεί η καρτα σου ενα εξτρα ποσο για την υπηρεσια κτλ και εχεις αν θυμαμαι καλα να επιλεξεις στην επιλογή α) να γινεται παντα αποδεκτο και β)να μην γινεται ποτε αποδεκτο

καταλαθος πατησα την επιλογή β και πλεον δεν μπορω να στειλω στον συγκεκριμενο αριθμο...η βονταφον μου ειπε πως είναι θεμα κινητου και όχι της υπηρεσίας....εχω ψαξει τα παντα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη....εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω για αυτό?

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...