Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και έχω αποφασίσει να ακολουθήσω την νοσηλευτική μίλησα σήμερα απο το τηλ με ένα οικογενειακό μας φίλο ο οποίος είναι γιατρός και διευθυντής νοσοκομείου με εμπειρία και η γνώμη του είναι να πάω για χειριστής ιατρικών μηχανημάτων αντί για νοσηλευτής, λέει πως έχει μεγάλη ζήτηση και πως είναι καλύτερη ιδέα. 
Παρόλο που όπως είπα έχω αποφασίσει θα πάω να τον βρω να μιλήσουμε απο κοντά τις επόμενες ημέρες για να μου εξηγήσει περισσότερα όμως για πείτε μου για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τι γνώμη έχετε γιαυτή την ειδικότητα? επειδή βλέπω πως υπάρχουν νοσηλευτές κλπ εδω μέσα.  

thx 

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, 

εχω μια βδομαδα που μετακομισα στην αγγλια τελειωσα ιεκ νοσηλευτικης και τωρα θελω να βρω δουλεια δν μπορω να βγαλω καποιο pin νοσηλευτριας διοτι χρειαζομαι το IELS μηπως μπορει καποιος να μου πει τι να ψαξω καποιο agency και επιδηδ εχω κλεισει ραντεβου για insurance number χωρις αυτο μπορω να ξεκινησω δουλεια; 

Ευχαριστω 

Δημοσ.
Στις 6/6/2016 στις 9:10 ΜΜ, Vapir είπε

Αν και έχω αποφασίσει να ακολουθήσω την νοσηλευτική μίλησα σήμερα απο το τηλ με ένα οικογενειακό μας φίλο ο οποίος είναι γιατρός και διευθυντής νοσοκομείου με εμπειρία και η γνώμη του είναι να πάω για χειριστής ιατρικών μηχανημάτων αντί για νοσηλευτής, λέει πως έχει μεγάλη ζήτηση και πως είναι καλύτερη ιδέα. 
Παρόλο που όπως είπα έχω αποφασίσει θα πάω να τον βρω να μιλήσουμε απο κοντά τις επόμενες ημέρες για να μου εξηγήσει περισσότερα όμως για πείτε μου για να μην ανοίγω άλλο θέμα, τι γνώμη έχετε γιαυτή την ειδικότητα? επειδή βλέπω πως υπάρχουν νοσηλευτές κλπ εδω μέσα.  

thx 

Η θέση αυτή δεν έχει τρέξιμο πέρα του γραφείου που είσαι κλεισμένος.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΕ ΔΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΗΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗς ΧΩΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΥ.ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΚΤΗΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι .. γίνεται από βοηθός νοσηλευτή να γίνεις «κανονικός» νοσηλευτής ; Κι αν ναι πως; 

Εαν περάσω από ΙΕΚ ή από όπου περνάω ξέρω γω βοηθός .

Δημοσ.

Καλησπερα.  Μπορεις να δηλωσεις οπου θελεις για πρακτικη, και πιστεψε με θα σε παρουν οπου κι αν δηλωσεις. Με την ελειψη προσωπικου που υπαρχει, ακομα και οι πρακτικαριοι ειναι πολυ χρησιμοι!

9 ώρες πριν, silverasi είπε

Επειδή ενδιαφέρομαι .. γίνεται από βοηθός νοσηλευτή να γίνεις «κανονικός» νοσηλευτής ; Κι αν ναι πως; 

Εαν περάσω από ΙΕΚ ή από όπου περνάω ξέρω γω βοηθός .

Οι βοηθοι ειναι οι Δ.Ε. . Οι κανονικοι οπως λες ειναι οι Τ.Ε. Και τελευταιοι οι Π.Ε.. Οι Δ.Ε. Κανουν ολη την δουλεια, οι Τ.Ε. Ειναι οι προυσταμενοι, και οι Π.Ε. Οι διευθυνουσες!

Για οποιον ξεκινησει θα πρεπει να σκεφτει πολλους παραμετρους. Πρωτον σε πιο τομεα (παθολογικη, η ψυχιατρικη?) θα πρεπει να ξερει τι θα πρεπει να αντιμετωπισει στον καθενα τομεα, και μεχρι που αντεχει το στομαχι του, θανατους , βρωμια, κακους ασθενεις, οι και κακοι γιατροι...  Και το βασικοτερο, τα χρηματα που θα παιρνεις αξιζει για ολα αυτα?

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...