Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω αγορασει την ashrock h81m-g

και οπως φαινεται στην φωτογραφια πανω στην mobo κατω αναμεσα στις θυρες sata αλλα και λιγο πιο δεξια απο αυτες

υπαρχουν σημεια για να προσθεθουν extra sata και usb3

αν εγω παω και κολησω πανω σε αυτα τα σημεια sata και usb αντιστοιχα

λετε να δουλεψει???

ΦΩΤΟ

https://s3.graphiq.com/sites/default/files/5030/media/images/Asrock_H81M-G_6526216.jpg

Δημοσ.

καλησπερα εχω αγορασει την ashrock h81m-g

και οπως φαινεται στην φωτογραφια πανω στην mobo κατω αναμεσα στις θυρες sata αλλα και λιγο πιο δεξια απο αυτες

υπαρχουν σημεια για να προσθεθουν extra sata και usb3

αν εγω παω και κολησω πανω σε αυτα τα σημεια sata και usb αντιστοιχα

λετε να δουλεψει???

ΦΩΤΟ

https://s3.graphiq.com/sites/default/files/5030/media/images/Asrock_H81M-G_6526216.jpg

Εάν καταφέρεις να κανείς τόσο σταθερή κολλήσει χωρίς να προκαλέσεις ζημιά στην μητρική θα δουλέψει τώρα εάν θες να το κανείς για εμπειρικούς λογούς χωρίς να έχεις την απαιτουμένη εμπειρία όχι γιατί κατά 90% θα αποβεί μοιραίο ή εάν θες μπορείς να πας σε έναν ηλεκτρονικό να στις κολλήσει δεν νομίζω να σου πάρει πάνω από 20€ .

Δημοσ.

με τις κολησεις δεν υπαρχει προβλημα θα γινουν το θεμα ειναι

θα δουλεψουν γτ απο οσο ξερω το h81 υποστιρειζει συγκεκριμενω αριθμο sata

Δημοσ.

με τις κολησεις δεν υπαρχει προβλημα θα γινουν το θεμα ειναι

θα δουλεψουν γτ απο οσο ξερω το h81 υποστιρειζει συγκεκριμενω αριθμο sata

σε αυτό πρέπει να συμβουλευτείς τα χαρακτηριστικά του chipset σου και από ότι διάβασα έχεις δίκαιο αλλά ακόμα και να μην δουλέψει  υπάρχουν και άλλες επιλογές 

αυτή και αυτή (είναι ενδεικτικό εννοείται ότι υπάρχουν ποιο φθηνές επιλογές)

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Σχεδόν όλες οι σύγχρονες μητρικές πλακέττες διαθέτουν θύρες PCI Express. Αρα λοιπόν γιατί να δοκιμάσεις μία τόσο λεπτή και κατά τη γνώμη μου επισφαλή διαδικασία, απ' τη στιγμή που στο εμπόριο είναι ευρέως γνωστές οι κάρτες PCI Express -> USB3 και PCI Express -> Sata ; Απλά αγοράζεις μία τέτοια κάρτα και ξεμπερδεύεις και είσαι και βέβαιος ότι θα δουλέψει.

Καλή δύναμη,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

oι συγκεκριμένες θυρες κατα πασα πιθανοτητα θα ναι ειναι απενεργοποιημενες στο bios, οποτε τσαμπα θα τις κολλησεις, εκτος και αν εχεις ορεξη για να μονταρεις bios και να το φλασαρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...