Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθές μετά απο format στο λαπτοπ,μου πέρασαν τα windows 10.

Απο τότε όμως,κάθε φορά που ανοίγω μια σελίδα ή κανω refresh,εμφανίζοντα τα γνωστά σπατικά spam παραθυράκια τα οποια αναγκάζομαι να κλείνω κάθε φορά.Πέρα απο αυτό,συμβαίνει αρκετές φορές να πατάω πχ www.insomnia.gr ή καποιο άλλο σαιτ,και να με ανακατευθύνει σε κάποιο άλλο spam διαφημιστικό σάιτ,κάποιες φορές άνοιγε το alliexpress με προϊόντα τεχνολογίας κλπ.

Δοκίμασα να βάλω το ad block,τίποτα,έβαλα το ublock,πάλι τα ίδια.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Τα δοκιμασα αυτα αλλα το προβλημα παραμενει..

Καποια αλλη βοηθεια?Ειναι πολυ σπαστικο και δεν με αφηνει να δουλεψω.

Δημοσ.

εχεις κολλησει το χειροτερο trojan που δε φευγει με ΤΙΠΟΤΑ ειναι το "περιφημο"

dns unlocker. η μονη λυση ειναι επαναφορα συστηματος εκτος αν την απενεργοποιησες οποτε παμε για φορματ ! ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ !.-

Δημοσ.

Εγω θα προσθετα να παρει αλλο pc και μη χανεις χρονο, παρτο τωρα.............. οτιναναι λεμε.............. !!!

• Like 2
Δημοσ.

το συγκεκριμενο ειναι πραγματικά εκπληκτικο με εχει σωσει 2 -3ς φορές απο τετοιες σαχλαμάρες 

Ναι!! Το βρήκα όταν πέρασα τα 7αρια σε ένα λάπτοπ φίλου και μετά από κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση, από απροσεξία, μπήκαν οι γνωστές σαβούρες και μία δεν έφευγε με τίποτα. Την έβγαλε μόνο αυτό κανένα άλλο. Ούτε malwarebytes ούτε adwcleaner.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα και γω αλλα αυτι το trojan μου ειχε μολυνει το modem router μου.εκανα φορματ σε ολες τις συσκευες στο σπιτι μου,pc,κινητα,ipad και το προβλημα παρεμενε.εκανα reset και επανεγκατασταση του firmware στο router αλλα τα ιδια.ετσι πεταξα το ρουτερ και αναγκαστηκα πηρα καινουριο και ησυχασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...