jkidd13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Προχθές μετά απο format στο λαπτοπ,μου πέρασαν τα windows 10. Απο τότε όμως,κάθε φορά που ανοίγω μια σελίδα ή κανω refresh,εμφανίζοντα τα γνωστά σπατικά spam παραθυράκια τα οποια αναγκάζομαι να κλείνω κάθε φορά.Πέρα απο αυτό,συμβαίνει αρκετές φορές να πατάω πχ www.insomnia.gr ή καποιο άλλο σαιτ,και να με ανακατευθύνει σε κάποιο άλλο spam διαφημιστικό σάιτ,κάποιες φορές άνοιγε το alliexpress με προϊόντα τεχνολογίας κλπ. Δοκίμασα να βάλω το ad block,τίποτα,έβαλα το ublock,πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?
panosno1com Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κανε κανα ελεγχο με malwarebytes anti malware !
jkidd13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τα δοκιμασα αυτα αλλα το προβλημα παραμενει.. Καποια αλλη βοηθεια?Ειναι πολυ σπαστικο και δεν με αφηνει να δουλεψω.
eliasjuve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε κι αυτό http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/ είναι πολύ καλό.
maxx71 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 εχεις κολλησει το χειροτερο trojan που δε φευγει με ΤΙΠΟΤΑ ειναι το "περιφημο" dns unlocker. η μονη λυση ειναι επαναφορα συστηματος εκτος αν την απενεργοποιησες οποτε παμε για φορματ ! ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ !.-
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εγω θα προσθετα να παρει αλλο pc και μη χανεις χρονο, παρτο τωρα.............. οτιναναι λεμε.............. !!! 2
sndev Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε κι αυτό http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/ είναι πολύ καλό. το συγκεκριμενο ειναι πραγματικά εκπληκτικο με εχει σωσει 2 -3ς φορές απο τετοιες σαχλαμάρες 1
eliasjuve Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 το συγκεκριμενο ειναι πραγματικά εκπληκτικο με εχει σωσει 2 -3ς φορές απο τετοιες σαχλαμάρες Ναι!! Το βρήκα όταν πέρασα τα 7αρια σε ένα λάπτοπ φίλου και μετά από κάποιο πρόγραμμα που έκανα εγκατάσταση, από απροσεξία, μπήκαν οι γνωστές σαβούρες και μία δεν έφευγε με τίποτα. Την έβγαλε μόνο αυτό κανένα άλλο. Ούτε malwarebytes ούτε adwcleaner.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 το ιδιο προβλημα ειχα και γω αλλα αυτι το trojan μου ειχε μολυνει το modem router μου.εκανα φορματ σε ολες τις συσκευες στο σπιτι μου,pc,κινητα,ipad και το προβλημα παρεμενε.εκανα reset και επανεγκατασταση του firmware στο router αλλα τα ιδια.ετσι πεταξα το ρουτερ και αναγκαστηκα πηρα καινουριο και ησυχασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα