Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σας ειμαι κάτοχος του tablet Samsung tab 4 κι θα ηθελα γνωμες γιατι εγω ειμαι μέτρια ευχαριστημένος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα σας ειμαι κάτοχος του tablet Samsung tab 4 κι θα ηθελα γνωμες γιατι εγω ειμαι μέτρια ευχαριστημένος

Τι προβλήματα εντόπισες που δεν σου άφησε το tablet καλές εντυπώσεις  περιέγραψε τις εντυπώσεις σου λεπτομερώς ας πούμε εμένα προσωπική μου άποψη είναι ότι τα tablet (android-ios) δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως έναν υπολογιστή ακόμα και σε απλά θέματα browsing .

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Ακριβώς το ιδιο κι σε εμένα αλλα θα ηθελα γνώμες απο κι αλλα ατομα κι ατομα που έχουν μεγαλύτερη γνώση απο εμένα

Δημοσ.

Τι προβλήματα εντόπισες που δεν σου άφησε το tablet καλές εντυπώσεις  περιέγραψε τις εντυπώσεις σου λεπτομερώς ας πούμε εμένα προσωπική μου άποψη είναι ότι τα tablet (android-ios) δεν μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως έναν υπολογιστή ακόμα και σε απλά θέματα browsing .

Ως χρήστης iPad σε θέμα Browsing μπορεί να τον αντικαταστήσει αλλά άμα είσαι Power User δεν μπορείς να βάλεις το τάμπλετ στην θέση του υπολογιστή. Έχω πχ iPad αλλά δεν μπορώ πχ να αντικαταστήσω το MacBook για θέματα Office, Photoshop, Ανεπτυγμένης επεξεργασίας βίντεο και προγραμματισμό. Τα Tablet για εμένα είναι Casual συσκευές ίντερνετ, διασκέδασης και εργασίας για τον δρόμο που αντικαταστούν ένα μέρος του υπολογιστή για συγκεκριμένες περιορισμένες δουλειές, με λίγα λόγια για τον απλό χρήστη.

Δημοσ.

Απο θέμα gaming που δε μπορω να συγγχρωνησω εφαρμογές office απο τον υπολογιστή στο rablet κι το αντίστροφο

Δημοσ.

Απο θέμα gaming που δε μπορω να συγγχρωνησω εφαρμογές office απο τον υπολογιστή στο rablet κι το αντίστροφο

Αυτά φίλτατε μόνο με iPad Air 2 θα τα κάνεις, Next-Gen gaming, και τέλειος συγχρονισμός.

Δημοσ.

Για android δεν εχει τίποτα ??

Για Gaming 100% απόδοση δύσκολα όσο για συγχρονισμό, μόνο με εφαρμογές τύπου Google Drive και Office 365

Δημοσ.

Για gaming εχω προβλημα με την αυτονομία μπαταρίας κι με τις παραπάνω εφαρμογές θα μπορω να συγγχρωνιζω το tablet με τον υπολογιστή σε office εφαρμογές word excel etc

Δημοσ.

Για gaming εχω προβλημα με την αυτονομία μπαταρίας κι με τις παραπάνω εφαρμογές θα μπορω να συγγχρωνιζω το tablet με τον υπολογιστή σε office εφαρμογές word excel etc

Όπως είπα και παραπάνω για Gaming και μπαταρία μόνο στο Air 2 θα καταφέρεις αυτό που θες όσο για τον συγχρονισμό, αν έχεις συνδρομή Office 365 ή απλό Office μπορείς είτε να συγχρονίσεις τα ντοκουμέντα αυτόματα ή να τα μεταφέρεις μέσω Google Drive. Με την συνδρομή θα σε βολέψει καλύτερα αφού θα γίνεται αυτόματα μέσα στο σύννεφο της Microsoft.

Δημοσ.

για word excel κλπ μόνο αμα βρεις κάποια εφαρμογή εναλλακτικά τα φυλάς σε google drive/one drive/dropbox και έχεις πρόσβαση και στα δυο μηχανήματα. Προσωπικά αυτό κάνω εγώ (έχω macbook και ipad και το μόνο που συγχρονίζει έτσι όπως το εννοείς είναι το Pages). 

Δημοσ.

Αλλα γενικα σαν tablet ειναι καλο το tab4 ???

Ειναι ενα ταμπλετ ναυραχιδας. Οτι ειναι δηλαδη το galaxy s4 τωρα, ετσι ειναι κι αυτο στην κατηγορια των ταμπλετς. Μετα τη samsung αλλαξε το ονομα και το εκανε "s". Για να μην πολυλογω μια χαρα ειναι το ταμπ 4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...