Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας ξέρετε καμια εφαρμογή που να δείχνει τα γενέθλια των φίλων μου στο facebook ;;δοκίμασα πολλές αλλα τίποτα ...Για android κι iOS .Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημερα σας ξέρετε καμια εφαρμογή που να δείχνει τα γενέθλια των φίλων μου στο facebook ;;δοκίμασα πολλές αλλα τίποτα ...Για android κι iOS .Σας ευχαριστω εκ των προτέρων

iOS eortes. 

Δημοσ.

Το εχω δοκιμάσει ειναι μονο για γιορτές Δυστιχως εχω σπάσει το κεφάλι μου να ψαχνω

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/542018-android-23-days-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA/?fromsearch=1
Δημοσ.

Το εχω δοκιμάσει ειναι μονο για γιορτές Δυστιχως εχω σπάσει το κεφάλι μου να ψαχνω

ήμουν beta tester και φίλη με τον developer, η αλήθεια είναι ότι έχω τουλάχιστον 2 χρόνια να το χρησιμοποιήσω αλλά μέχρι που σταμάτησα να το χρησιμοποιώ, κανονικά μου έδειχνε τα γενέθλια στο φέισμπουκ και όχι μόνο αυτό, με άφηνε να στείλω είτε μαζικό SMS για χρόνια πολλά είτε μαζικά να ποστάρω στον τοίχο όλων αυτών που είχαν γενέθλια. Ήταν θεική. Τώρα αν δε μπορεί πλέον μπορεί να φταίνε facebook permissions τα οποία να έχουν αλλάξει στο ενδιάμεσο. Θα στείλω ένα μαιλ στον developer να μάθω. Στο android δεν εχω βρει κάτι αντίστοιχα καλό όσο και να έψαξα (και έψαξα πολύ όταν έκανα τη μετάβαση). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...