avaton86 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα σας ξέρετε καμια εφαρμογή που να δείχνει τα γενέθλια των φίλων μου στο facebook ;;δοκίμασα πολλές αλλα τίποτα ...Για android κι iOS .Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
iMarilina Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα σας ξέρετε καμια εφαρμογή που να δείχνει τα γενέθλια των φίλων μου στο facebook ;;δοκίμασα πολλές αλλα τίποτα ...Για android κι iOS .Σας ευχαριστω εκ των προτέρων iOS eortes.
avaton86 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το εχω δοκιμάσει ειναι μονο για γιορτές Δυστιχως εχω σπάσει το κεφάλι μου να ψαχνω
saruman123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα σας ξέρετε καμια εφαρμογή που να δείχνει τα γενέθλια των φίλων μου στο facebook ;;δοκίμασα πολλές αλλα τίποτα ...Για android κι iOS .Σας ευχαριστω εκ των προτέρων http://www.insomnia.gr/topic/542018-android-23-days-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA/?fromsearch=1
iMarilina Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το εχω δοκιμάσει ειναι μονο για γιορτές Δυστιχως εχω σπάσει το κεφάλι μου να ψαχνω ήμουν beta tester και φίλη με τον developer, η αλήθεια είναι ότι έχω τουλάχιστον 2 χρόνια να το χρησιμοποιήσω αλλά μέχρι που σταμάτησα να το χρησιμοποιώ, κανονικά μου έδειχνε τα γενέθλια στο φέισμπουκ και όχι μόνο αυτό, με άφηνε να στείλω είτε μαζικό SMS για χρόνια πολλά είτε μαζικά να ποστάρω στον τοίχο όλων αυτών που είχαν γενέθλια. Ήταν θεική. Τώρα αν δε μπορεί πλέον μπορεί να φταίνε facebook permissions τα οποία να έχουν αλλάξει στο ενδιάμεσο. Θα στείλω ένα μαιλ στον developer να μάθω. Στο android δεν εχω βρει κάτι αντίστοιχα καλό όσο και να έψαξα (και έψαξα πολύ όταν έκανα τη μετάβαση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα