Προς το περιεχόμενο

Απο κασετόφωνο στον σκληρό δίσκο σε WAV

gvarel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να τραβήξω απο κασετόφωνο στον σκληρό δίσκο και να επεξεργαστώ κάποια τραγούδια(wav) και μετά να τα κάνω audio cd. Εχω WIN XP . Παλιότερα με 98 το είχα κάνει απο το line in της κάρτας αλλά τώρα δεν. Πιθανόν να φταίει κάτι στα Windows που δεν έκανα καλά; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Cool Edit 2 pro και τα μυαλά στα κάγκελα... Έχω μεταφέρει δίσκους LP και κασσέτες σε σκληρό και μετά τους έχω αλλάξει τα φώτα... Έχει μαμάτο αλγόριθμο συμπίεσης θορύβου σε διάφορα φάσματα, πολύ καλό αλγόριθμο για κόβει τα scratch του πικάπ, παραμετρικά και γραφικά equalizer, φίλτρα βαθυπερατά, ζωνοδιαβατά και υψιπερατά σε διάφορες υλοποιήσεις όπως bessel, butterworth, chebychev, elliptic κ.ά... και το μεγάλο του όπλο είναι η δυναμική συμπίεση θορύβου, στην οποία πέρνεις ένα μέρος του θορύβου και μετά το συγκρίνει με όλο το αρχείο και όπου βρίσκει παρόμοιο θόρυβο τον συμπιέζει... για να μη μιλήσω για το πολύ καλό του FFT.... :D

Δημοσ.

ρε συ jaco μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί κάθε φορά σχεδόν που διαβάζω μυνημά σου, αμφιβάλω για το αν μιλάμε και οι δυο ελληνικά;

Δημοσ.

Μήπως είναι επειδή έχεις γαλλικό ταπεραμέντο...;;;

Αν και από το sign μάλλον για ιταλικό το κόβω... :D Αφού σου έχει πάρει τα μυαλά η Μόνικα ρε συ... άσε που όταν την βλέπω και εγώ, κωλώνω και δεν μπορώ να ποστάρω... (καμιά φωτό της με τίποτα ελαφρύτερο, κάτι σαν νυχτικιά βρε αδερφέ, δεν έχεις...;;; pm me...!!! you know...!!!) :D

Δημοσ.

Καλά LL_NEO, δεν το συζητώ... Αυτή η φωτό είναι όλα τα λεφτά...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/15695/180455/0/MonicaBellucci011.jpg

Τα σέβη μου...!!!

Άμα αυτό που έχει απάνω της ήταν σοκολάτα, τότε το μόνο πράγμα που θα με εμπόδιζε να πέσω με τα μούτρα και να αρχίσω να την τρώω, είναι.... μια παρτίδα Battlefield 1942... :shock:

Επί του θέματος τώρα, ξέχασα να αναφέρω ότι το cool edit έχει ακόμα ένα σωρό effects, όπως delay, chorus, reverb, distortions και πάρα πολλά άλλα... και όχι μόνο αυτό άλλα κάθε εφέ είναι πλήρως παραμετρικό και υλοποιεί σωρία διαφορετικών αλγορίθμων... και η πλάκα είναι ότι όλα αυτά τα κάνει real time...!!!

Εγώ έπαθα πλάκα με το reverberation, όταν του είχα βάλει το μπασάκι και το πέρναγε πάνω χωρίς να ακούς καμιά καθυστέρηση ή παραμόρφωση... βέβαια έχω τον scsi δίσκο πάνω που δεν μασάει, αλλά και σε IDE με χρήση φίλτρων μικρότερου εύρους bits, κάνει καλή δουλειά αρκεί να είναι καλά φιλτραρισμένο το σήμα ώστε να μην παίζει το εφέ σε μεγάλο εύρος και καθυστερεί το loop της συνέλιξης του φίλτρου με τα δεδομένα της εισόδου... Γενικά, αξίζει μια δοκιμή, γιατί είναι τρομερά δυνατό εργαλείο και είναι μόνο καμιά 20-αριά MB...!!!

Δημοσ.

Το Cool Edit 2 είναι πολύ καλό.

Δέ ξέρω όμως τι ποιότητα θα βγάλεις απο το κασσετόφωνο...

Όσο καλό και να είναι το πρόγραμμα, άμα είναι χάλια η πηγή..

Θα πρότεινα (εάν πρόκειται για μουσική) να τα κατεβάσεις απο το internet, νομίζω πως θα έχεις καλύτερη ποιότητα.

Ποιός θα με μάθει τα κόλπα του Cool Edit???? :D :D

Δημοσ.

Θα κάνω κανένα σεμινάριο, αλλά δεν νομίζω να αντέξει κανείς.... όταν αρχίζω δεν σταματάω... :D

Υ.Γ. έχει και help file...!!!!

Δημοσ.

Κάτι βλέπω για help file, αλλά είναι πολύ ψιλά τα γράμματα και δέ τα βγάζω :Ρ

Σάν καλός Έλλην Χρήστης, δε κοιτάω τα help files στα προγράμματα, εκτός και άν βαριέμαι ή πραγματικά δέ καταλαβαίνω κάτι :D

Απλώς θέλω να μάθω περισσότερα :D

Δημοσ.

Τζακο ( :D ) επειδη καποια στιγμη θελω να περασω κατι ραδιοφωνικες εκπομπες που εχω σε κασετες (απο οταν εκανα παλιοτερα ραδιοφωνο), για πες μου πρωτα απο ολα ποια φιλτρα θα βοηθησουν για να παρω την οσο καλυτερη ποιοτητα (εχω το Cool Edit Pro ή ακομα καλυτερα το Adobe Audition που ειναι η συνεχεια του Cool Edit)... Επισης, σε τι φορματ να τα σωσω? Δηλαδη αν τα κανω ΜΡ3, ποσο bitrate να βαλω ωστε και να μην χασω αλλα και να μην εχω εξτρα ΜΒ με τζαμπα πληροφοριες λογω της πηγης...Γενικα οταν βρεις χρονο απαντησε μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...