Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα επειδη εχει καταληξει σπαστικό εχω κανει πολλες προσπαθειες για να το ξεφορτωθω δλδ.. εχω απεγκατασηση το KB3035583 update, τo κλεινω απο το task manager φευγει το εικονιδιο παλι καλως.. αλλα μετα στν επανεκκινηση μου εμφανιζεται παλι .. Οποτε λεω θα παω να διαγραψω τον φακελο Gwx, δεν εχω τα permission να το διαγραψω αλλο και τουτο τωρα.. οποτε.. βρηκα αυτο το site: http://www.howtogeek.com/218856/how-do-you-disable-the-get-windows-10-icon-shown-in-the-notification-tray/και λεω κατι θα παιχτει εδω δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα θα το δοκιμασω αργοτερα.. πως το βλεπετε το αρθρο στο link; διαφωτιστικο για να ξεκουμπιστει η ειδοποιηση; εγω πιστευω πως ναι..  

Δημοσ.

SteelLord βγαζεις το update που εχει μπει (καντο και αποκρυψη δεξι κλικ hide update ωστε να μην το βρει και το 'κατεβασει') κλεισε το Gwx απτο task manager και κατεβασε το Unlocker περιηγησου στο αρχειο μεσα απαυτο και ακολουθα οτι σου βγαλει...(ΑΝ θυμαμαι καλα θα πατησεις να κλεισει η διεργασια και μετα να το διαγραψεις!)ακολουθα και το link! ;)

Δημοσ.

Υπαρχει κι αλλος τροπος να σβησεις το φακελο. Κατεβαζεις live Linux διανομη και τον σβηνεις. Μονο το νου σου τι σβηνεις καθε φορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...