Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω ενα θεματακι ,οταν με παιρνουν τηλεφωνο και μιλαω  κανονικα δεν ακουγομαι .αλλα οταν το βαζω στο μεγαφωνο ακουγομαι κανονικα .τι συμβαινει ? 

ευχαριστω 

Δημοσ.

καλησπερα 

εχω ενα θεματακι ,οταν με παιρνουν τηλεφωνο και μιλαω  κανονικα δεν ακουγομαι .αλλα οταν το βαζω στο μεγαφωνο ακουγομαι κανονικα .τι συμβαινει ? 

ευχαριστω 

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις > Γενικά > (στα αγγλικά είναι Accessibility (πρόσβαση να υποθέσω στα ελληνικά)) και απενεργοποίησε το Noise Cancellation 

Δημοσ.

καλησπερα 

ευχαριστω 

Ξαφνικά το έκανε; Μήπως το άνοιξες για κάποια επισκευή;

Δημοσ.

Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις > Γενικά > (στα αγγλικά είναι Accessibility (πρόσβαση να υποθέσω στα ελληνικά)) και απενεργοποίησε το Noise Cancellation 

το δοκιμασα και παλι ακουγεται ο ηχος (οταν μιλαω εγω ) χαμηλα 

Ξαφνικά το έκανε; Μήπως το άνοιξες για κάποια επισκευή;

ειχε ανοιχτει για σιμ καρντ 

Δημοσ.

το δοκιμασα και παλι ακουγεται ο ηχος (οταν μιλαω εγω ) χαμηλα 

ειχε ανοιχτει για σιμ καρντ 

Αλλάχτηκε η υποδοχή της sim στην πλακέτα; Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την επισκευή ή σε άσχετη στιγμή;

Δημοσ.

Αλλάχτηκε η υποδοχή της sim στην πλακέτα; Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την επισκευή ή σε άσχετη στιγμή;

αλλαχτηκε .αλλα νομιζω σταδιακα αρχισε καθε φορα ακουγομουν και λιγοτερο .αλλα με το μεγαφωνο ακουγομαι κανονικα .δεν ξερω πως γινεται αυτο

Δημοσ.

αλλαχτηκε .αλλα νομιζω σταδιακα αρχισε καθε φορα ακουγομουν και λιγοτερο .αλλα με το μεγαφωνο ακουγομαι κανονικα .δεν ξερω πως γινεται αυτο

Για την ανοιχτή ακρόαση έχει άλλο μικρόφωνο γι'αυτό ακούγεσαι. Δοκίμασε να κάνεις μια ηχογράφηση να δεις αν δουλεύει εκεί το μικρόφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

ακουγεται .αλλα οχι τοσο τελεια .

Για την ανοιχτή ακρόαση έχει άλλο μικρόφωνο γι'αυτό ακούγεσαι. Δοκίμασε να κάνεις μια ηχογράφηση να δεις αν δουλεύει εκεί το μικρόφωνο.

ακουγεται .αλλα οχι τοσο τελεια 

Δημοσ.

ακουγεται .αλλα οχι τοσο τελεια .

ακουγεται .αλλα οχι τοσο τελεια 

Τότε πιθανό να θέλει αλλαγή το μικρόφωνο ή να μην είναι τοποθετημένο σωστά στη θέση του (το ίδιο ή το λαστιχένιο κάλυμμα που έχει). Αν θέλει αλλαγή αλλάζει μαζί με το dock φόρτισης

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε .αλλα δεν δινω και αλλο 50 ρικο για το 5ρι.μεχρι στιγμης εχω χαλασει ενα 100ρικο (το ειχα παρει απο μελος 200) .θα μπορουσα να παρω το 5ς .αλλα νταξει βολευομαι 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε .αλλα δεν δινω και αλλο 50 ρικο για το 5ρι.μεχρι στιγμης εχω χαλασει ενα 100ρικο (το ειχα παρει απο μελος 200) .θα μπορουσα να παρω το 5ς .αλλα νταξει βολευομαι 

Δοκίμασε να κάνεις τη δουλειά σου με κάποιο handsfree αν θες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...