Προς το περιεχόμενο

Lg g flex 2 vs lg g3 32gb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια μπορει να μου πει καποιος πιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα δυο? Δλδ σε θεμα καμερας αυτονομιας μπαταριας και γενικα κολληματα. Το lg g flex 2 εχει πολυ καλο επεξεργαστή αλλα το lg g3 32gb φοραει 3ram

Δημοσ.

Κανενα!!!

Το ενα εχει θεματακια με υπερθερανση τοαλλο χαλια οθονη κ κολληματατια στο υι!

Πανε σε g4 η g2 κλτρες επιλογες και τα δυο!

Δημοσ.

Κοιτα να δεις το lg g4 το ειχα πρην 2 μηνες το εδωσα ξερω τα καλα του ..

Αλλα για αυτα τα 2 δεν ξερω τα ειχες? Απλα δεν εχω ακουσει παραπονα.. Οσο αφορα το g glex2 αν λε; αυτο για την υπερθέρμανση μετα απο ενα update ακουσα ουι λύθηκε το προβλημα για το g3 32gb δεν εχω ακουσει αρνητικά..

Για αυτο καλο ειναι να απαντήσουν χρηστες που τα εχουν

Δημοσ.

Λοιπων ειχα .g2 g3 g4 και το φλεξ το.εχει ο κολυτος μ οποτε ναι ξερω!

Αμα δν θες αποψεις αλλων μν ρωτας!

Και το update που λυνει το προβλημα.ειναι απλα το λεγομενο throwtling που κατεβαζει κατα πολυ την συχνοτητα της cpu για να δροσιστει!

Δημοσ.

Λοιπων ειχα .g2 g3 g4 και το φλεξ το.εχει ο κολυτος μ οποτε ναι ξερω!

Αμα δν θες αποψεις αλλων μν ρωτας!

Και το update που λυνει το προβλημα.ειναι

απλα το λεγομενο throwtling που κατεβαζει κατα πολυ την συχνοτητα της cpu για να δροσιστει!

Οπως σου ειπα ειχα lg g4 και έκαιγε οταν έπαιζα σε παιχνιδια αλλα οπως ειπε και ο απο πανω ολλα τα κινητα ζουματανε οταν παιζεις...

Αλλα εγω αλλο πραγμα ρώτησα..

Πιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα (δυο) δεν με ενδιαδερουν αλλα ευχαριστω

Δημοσ.

Αλλο ζεστενεται και αλλο καιει ομως ετσι!
Ναι το g4 ζεστενοταν μεχρι εκει ομως!Τωρα αμα επεσες σε ελατοματικο μπορει και να εχεις αποκτήσει κακη εμπειρια (αμα "ζουματανε" το g4 το το g3 βραζει αυγα και το gflex κανει και για ψησιμο τις σουβλας)
Εσυ τι θελεις ειναι το θεμα το 1gb παραπανω (για τωρα μιλαμε) μονο λιγο στο Multitasking θα βοηθισει δν εχει καμια τρελη διαφορα! Να φανταστης g3 2gb με g3 3gb εχουν μονο 6% διαφορα στην αποδοση του κινητου! Οποτε με πολυ κλτρο (θεωριτικα) επεξεργαστη δν θα δεις καμια διαφορα στο +1 τις ραμ!
Οποτε απο πλευρα spect το flex ειναι κλτρο! Αλλα εγω σ ειπα μν το παρεις γιατι το κινητο ΚΑΙΕΙ! Κ οσο παραπανω καιει τοσο πολυ πεφτει η αποδοση και αρχιζει να κολαει πολυ! (ο φιλος μ δν ειναι ατομο που αλλαζει κινητα και τα πουλαει/αγοραζει αλλα και καταριεται την ωρα και τν στιγμη που το πηρε, με τν προσφορα τις vodafone, και περιμενει εναν χρονο να ξαναεχει επιδοτηση να το αλλαξει! Και δν ειναι καν power user!) 
To g3 εχει τραγικη οθονη στν ηλιο δν θα βλεπεις σχεδον τπτ τα χρωματα πολυ ατονα και χειροτερο constrast απο τν προκατοχο του g2! (και χειροτερη φωτεινοτητα και χειρότερη απεικονηση χρωματων!) 
Ζεστενεται κ αυτο που και που (πολυ περισοτερο απο το g4 !) και χαμηλονει την φωτεινοτητα δν σε αφηνει να χρησιμοποιησεις την καμερα και αλλα!

Και οι δυο συσκευες ειναι πολυ μετριες και σε αυτα τα λεφτα βρισκεις κατι κλτρο ειναι η αληθεια!
Αμα εισαι κολημενος αναμεσα σε αυτα τα 2 τι να σου πω.. απο το κακο στο χειροτερο εισαι στην κυριολεξια!
Ισως να διαλεγα το gflex λογο κλτρης οθονης κ εμφανισης γιατι το g3 πραγματικα ηταν η χειροτερη μ αγορα μεσα σε ενα μηνα εψαχνα να το δωσω δν το αντεξα!

Δημοσ.

Μονο για Ελλαδα μιλαμε η και απο εξωτερικο?
Και για καινουριο η μεταχειρισμενο?

Απο Ελλαδα!
Lg g2
Huawei p8
Huawei mate 7
( αμα ανεβεις λιγο αλλα αξιζει)
sony z3
Lg g4
nexus 6
samsung galaxy s6

Απο εξωτερικο 
-One plus one (Που πιστευω κοντα στα 300 ειναι το κλτρο που μπορεις να παρεις)

-Meizu mx5
-Xiaomi Mi 4c - Mi 4

Απο μεταχειρισμενα μπορεις αν βρεις σχεδων οτι θελεις με αυτα τα λεφτα!

Δημοσ.

Το g3 φαινεται πιο vfm απο ολα, εχει 4k video και καλυτερη οθονη. Στα 310 που κανει τωρα νομιζω ειναι φοβερη αγορα. Εαν ομως μιλαμε για το flex 2, τοτε με 40 ευρω παραπανω αγοραζεις το g4

Δημοσ.

4k video για 5 λεπτα γιατι μετα ψηνεται το κινητο! Κλτρη οθονη ΟΧΙ για κανεναν λογο! Περισοτερα πιξελ ναι , αυτο δν σημενει οτι ειναι κλτρη ομως!
και το g2 εχει 4Κ πλεον και αντεχει κ παραπανω, αλλα αμα εχεις μονο γνωμονα την καμερα τοτε ναι το g3 ειναι καλο σε αυτα τα λεφτα!
Aμα θελεις all around κινητο οχι..

Ξεχασα να βαλω στν λιστα και
Moto X play
Moto x 2rd gen!

Δημοσ.

Βλακείες. Ζεσταίνεται το G3 αλλά όχι παραπάνω από τα άλλα. Μια χαρά συσκευή είναι και στα χρήματα του απλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Το Flex δεν το ξέρω αλλά 0 810 έχει όντως θέματα θερμότητας κάτι που θα με απέτρεπε από την αγορά του.

Δημοσ.

Βλακείες. Ζεσταίνεται το G3 αλλά όχι παραπάνω από τα άλλα. Μια χαρά συσκευή είναι και στα χρήματα του απλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Το Flex δεν το ξέρω αλλά 0 810 έχει όντως θέματα θερμότητας κάτι που θα με απέτρεπε από την αγορά του.

Eχεις δοκιμασει να τραβηξεις βιντεο 4Κ?

Στον γαμω του αδερφου μ 4 λεπτα κρατησε μετα μ κατεβασε φωτεινοτητα στο 60% και μετα απο 1 λεπτο δν ανοιγε ουτε η καμερα!

Με απλο browsing με δεδομενα (4G) ανοιχτα και οθονη 100% στο 20 λεπτο θα υπερθερμανθει και θα σου κατεβασει στο 80% φωτεινοτητα!

Το g4 η το g2 δν μ εκανε τπτ απο αυτα τα 2! και σε gaming το ιδιο κανει αλλα αντε πες στο gaming ολα τα κινητα ζεστενονται!

Επισης για τν μετρια οθονη με ελαχιστη φωτεινοτητα κακο contrast και μετρια χρωματα κ με το sharpening δν εχεις να πεις κατι?!

Περσινη ναυαρχιδα ηταν και κινητα προπερσινα εχουν κλτρη οθονη με διαφορα..

Δημοσ.

Εγω το περιμενω, οταν μου ερθει θα γραψω εντυπωσεις. Αν και μου φαινεται οτι εισαι λιγο υπερβολικος. στο myphone δεν εχουν αναφερθει τοσο τραγικα θεματα οσο αναφερεις εσυ. Μπορει να επεσες σε ελατωματικο κομματι.

Δημοσ.

Ειχα 2 και το 16αρι και το 32αρι!
Ειναι αναλογος με τν χρηση που κανεις!
Λιγο υπερβολικος ειμαι ναι αλλα προκειτε για τα λεφτα του παιδιου και να μν μετανιωσει!
Δν ζεστενεται ΠΑΝΤΑ αλλα σε 4Κ browsing με δεδομενα βαρια παιχνιδια ειναι σιγουρο οτι θα ζεσταθει υπερβολικα!
Ναι ολα ζεστενονται αλλα δν ριχνους επιδοσεις αυτο της ριχνει!
Ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει εμενα η εμπειρια μ δν ηταν καθολου καλη και για ολα τα προβληματα ευθηνεται η κακη οθονη του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...