sakisspahos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Aυτήν την στιγμή είμαι στον ΟΤΕ,και πληρώνω 25.90 για ίντερνετ και 250' προς σταθερά και 30' προς κινητά. Πήρα τηλέφωνο την Hol(Vodafone Home) και μου έκαναν φοιτητική προσφορά 15€ τον μήνα,μόνο ίντερνετ χωρίς τέλος ενεργοποίησης. Η προσφορά είναι πάρα πολλή καλή. Παρόλα αυτά έχω μερικές αμφιβολίες για την HOL. Αν και εδώ στην περιοχή μου λένε ότι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο...δεν ξέρω... Έχει κανείς σας HOL;Η εξυπηρέτηση τους σχετικά με τυχόν τεχνικά θέματα που προκύπτουν είναι καλή;Απο ταχύτητες;Έχει αποσυνδέσεις;
InfernoN Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 απο ταχυτητα μετρια, εχει αποσυνδεσεις και η εξυπηρετηση μετρια. αλλα ειναι απλα μια εμπειρια δικια μου. και πιστευω οτι και να σου πουνε δν μπορεις να κρινεις εσενα μπορει να σου κατσει αλλιως
Chris92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα,μενω σε κεντρικη περιοχη της αθηνα.Ειχα για 6 χρονια hol και σε αυτο το διαστημα εμεινα 2 μερες χωρις σταθερο,και 3 μερες συνολικα χωρις ιντερνετ.Αποσυνδεσεις δεν θυμαμαι να ειχα,και ταχυτητα κυμαινοταν απο 14-17.Τις λιγες φορες που χρειαστηκα να επικοινωνησω με την εξυπηρετηση, δεν θυμαμαι να αντιμετωπισα καποιο ακραιο προβλημα. Τωρα πλεον εχω wind τα τελευταια 2 χρονια,και επισης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα/αποσυνδεση,εκτος απο περυσι,μετα απο μαι γερη βροχη,που για μια εβδομαδα δεν ειχε καθολου σταθερο, και το ιντερνετ σερνοταν,λογο βλαβης σε ολη τη γειτονια.Τοτε που χρειαστηκε η wind η εξυπηρετηση της αποδειχθηκε χαλια,και μαλιστα μετα απο πολλους καβγαδες αφαιρεσαν τμημα εκεινου του μηνιαιου λογαριασμου,λογο μη παροχης υπηρεσιων. ελπιζω να σε βοηθησα
bill2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλημερα εχω στο κατάστημα μου επαγγαλματικά της hol δε ειναι και τελεια εχω αντιλαλο μια χαμηλο συχρονισμο απο οτι με την wind 42 επιανα με την hol 39 εχω vdsl αλλα περιμενω να ληξει το συμβολαιο για να ξανακανω wind business
Ntoubroutza Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγώ έβαλα hol από αρχή του μήνα.Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ταχύτητα.Υπολόγιζα 13-14 mb/s (κι αυτό γιατί είχα μιλήσει με τους τεχνικούς για την περιοχή μου) και τελικά είμαι στα 8-9. Εξυπηρέτηση αρκετά καλή σε σχέση με την cyta που έχει 30+ αναμονή μέσο όρο.Τώρα με την vodafone να δούμε τι θα γίνει. Έχω κάποιες αποσυνδέσεις αλλά όχι κάτι σημαντικό (Το έχω σε fast για games) Σε γενικές γραμμές μέτρια πράγματα δηλαδή.Νομίζω έκανα λάθος που δεν έβαλα OTE αλλά δεν πειράζει
alsakari Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εχω HOL εδω και 3 χρόνια,περιοχή Ψυχικό-Αθήνα,ταχύτητα 17.Αποσυνδέσεις μηδαμινές,εξυπηρέτηση όταν χρειάστηκε καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα