2.1Ohm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Γνωμη για Zenfone 2? Ειμαι αναμεσα σε Zenfone,mi4c, mi4, letv one pro. Απλα σκαλωνω στο οτι , αν οντως αποδειχθει σωστη η Letv, με τα ιδια λεφτα που θα παρω τα αλλα επαιρνα το 1 προ που απο θεμα build/specs τα παταει κατω. Decisions decisions.. Μακαρι να ηταν ολες οι δυσκολες αποφασεις μας για το τι κινητο θα παρουμε! LeTV ειναι νεα εταιρια( στον τομεα smartphones) οποτε αποψη δν μπορω να εχω και προσωπικα δν θα το δοκιμαζα! Πανε στα σιγουρακια Xiaomi λεω εγω κ κλτρα στο Mi4c η αμα ειχα αυτα τα λεφτα δλδ 250+ θα επερνα meizu mx5 η θα περιμενα για το κανουριο meizu m3 note (μαλλον ετσι θα ονοαμστει ) που απο τα leak θα ειναι μεταλικο με Helio x10 Και αμα εχει ιδια χαρακτηριστικα με το m2 note (που κατα 99% θα εχει κ κλτρα) πιστευω θα ειναι το πιο VFM κινητο που εχει βγει μεχρι τωρα!
elias.kaz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ο snapdragon 810 με ολα τα overheating θεματα, δε σε αγχωνει ?Δεν με αγχωνει ιδιαιτερα γιατι καπου ειδα οτι δεν εχει προβλημα..δεν θυμαμαι που..μολις το βρω θα κανω παραθεση το λινκ..
2.1Ohm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δεν με αγχωνει ιδιαιτερα γιατι καπου ειδα οτι δεν εχει προβλημα..δεν θυμαμαι που..μολις το βρω θα κανω παραθεση το λινκ.. Βρες μου ενα που δν εχει προβλημα και εγω θα σου βρω 1000 να σου αποδειξω το αντιθετο! Καλος η κακος ΕΧΕΙ προβλημα τουλαχιστον το "version 1" στο v2 υποτιθετε διορθωθηκε!
newsformobiles Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Βρες μου ενα που δν εχει προβλημα και εγω θα σου βρω 1000 να σου αποδειξω το αντιθετο! Καλος η κακος ΕΧΕΙ προβλημα τουλαχιστον το "version 1" στο v2 υποτιθετε διορθωθηκε! Εάν ισχύει αυτό που λες δικαιολογεί τότε που ο Xiaomi Note Pro δεν έχει, γιατί είναι έκδοση 2.1, βάση αυτό που βρήκα στο διαδίκτυο. Http://hwbot.org/submission/2984624_maddoctor_hwbot_prime_snapdragon_810_msm8994_v2.1_1958mhz_3872_pps
Kadaz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ειναι πολυ mixed το θεμα , και δε μπορω να βγαλω ακρη. Κυριως επειδη δεν εχουν γινει τοσα reviews για το Letv. Οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα απο xda κλπ, λενε δεν εχει θεμα με υπερθερμανση.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 270 από vickmall Αν ισχύει η τιμή το πήρες ΧΘΕΣ κιόλας. Προσωπικά δεν θα την φοβόμουν την LeTV ακόμα και αν είναι νέα στο χώρο του smartphone. Μιλάμε για εταιρία τιτάνα και δεν παίζει να τα κάνει σκατά. Πραγματικά μιλάμε για τέρας συσκευή και ούτε τον SD 810 θα τον φοβόμουν από τη στιγμή που μιλάμε για τον 2.1 version. Σε αυτά τα λεφτά αυτή η συσκευή είναι η πραγματική Oneplus του 2015. 1
leo06 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αν ισχύει η τιμή το πήρες ΧΘΕΣ κιόλας. Προσωπικά δεν θα την φοβόμουν την LeTV ακόμα και αν είναι νέα στο χώρο του smartphone. Μιλάμε για εταιρία τιτάνα και δεν παίζει να τα κάνει σκατά. Πραγματικά μιλάμε για τέρας συσκευή και ούτε τον SD 810 θα τον φοβόμουν από τη στιγμή που μιλάμε για τον 2.1 version. Σε αυτά τα λεφτά αυτή η συσκευή είναι η πραγματική Oneplus του 2015. Πριν 10 μέρες
elias.kaz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αν ισχύει η τιμή το πήρες ΧΘΕΣ κιόλας. Προσωπικά δεν θα την φοβόμουν την LeTV ακόμα και αν είναι νέα στο χώρο του smartphone. Μιλάμε για εταιρία τιτάνα και δεν παίζει να τα κάνει σκατά. Πραγματικά μιλάμε για τέρας συσκευή και ούτε τον SD 810 θα τον φοβόμουν από τη στιγμή που μιλάμε για τον 2.1 version. Σε αυτά τα λεφτά αυτή η συσκευή είναι η πραγματική Oneplus του 2015.Δεν εχω βρει καπου που να λεει οτι φοραει το 810 v2.1. Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω.αλλωστε η v2.1 τρεχει στα 1.8ghz.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω βρει καπου που να λεει οτι φοραει το 810 v2.1. Μακαρι να κανω λαθος αλλα δεν νομιζω.αλλωστε η v2.1 τρεχει στα 1.8ghz. Το Note Pro μια χαρά στα 2 ghz τρέχει με τον 2.1 έκδοση. Λόγο της νεότητας της συσκευής κατά πάσα πιθανότητα έχει τον 2.1 επάνω. Εγώ πάντως ακόμα και με τον version 2.0 δεν θα είχα ιδιαίτερο θέμα. Αν ήθελα δηλαδή τώρα μια συσκευή με άνεση πήγαινα στο Χ800. Τέτοια specs και ποιότητα γενικότερα με την καμία δεν βρίσκεις στα 270 ευρώ πουθενά αλλού. Υπήρχε και μια επίσης σπέσιαλ προσφορά (που τώρα τέλειωσε) του Zuk Z1 από Amazon στα 220 ευρώ και όσοι τυχεροί τσίμπησαν επίσης μια εξαιρετική συσκευή σε σπέσιαλ προσφορά.
Kadaz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το Note Pro μια χαρά στα 2 ghz τρέχει με τον 2.1 έκδοση. Λόγο της νεότητας της συσκευής κατά πάσα πιθανότητα έχει τον 2.1 επάνω. Εγώ πάντως ακόμα και με τον version 2.0 δεν θα είχα ιδιαίτερο θέμα. Αν ήθελα δηλαδή τώρα μια συσκευή με άνεση πήγαινα στο Χ800. Τέτοια specs και ποιότητα γενικότερα με την καμία δεν βρίσκεις στα 270 ευρώ πουθενά αλλού. Υπήρχε και μια επίσης σπέσιαλ προσφορά (που τώρα τέλειωσε) του Zuk Z1 από Amazon στα 220 ευρώ και όσοι τυχεροί τσίμπησαν επίσης μια εξαιρετική συσκευή σε σπέσιαλ προσφορά. An ειναι να πας για SD801, γιατι να μη πας σε κατι σιγουρο και πιο οικονομικο οπως το Xiaomi Mi4 και να πας στο Zuk? Για το Letv x800, ειναι οτι καλυτερο πιστευω με τοσο καλη τιμη. Ειδικα τωρα που ακουγεται οτι η Letv θα πουλισει Ινδια και Αμερικη. Το μονο πραγμα που λειπει στο X800 ειναι το development support, και ειναι θεμα χρονου να ανεβει,imo.
elias.kaz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μακαρι να αποδειχτει και η μπαταρια καλη και να εχει και καποια υποστηριξη και το χτυπαω αμεσως..απλα προς το παρον θα περιμενω να παραλαβουν καποιοι και να ακουσω εντυπωσεις.
Kadaz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μακαρι να αποδειχτει και η μπαταρια καλη και να εχει και καποια υποστηριξη και το χτυπαω αμεσως..απλα προς το παρον θα περιμενω να παραλαβουν καποιοι και να ακουσω εντυπωσεις. Ψαξε αυτο το νημα στο χδα, μου απαντησε πολλα προσωπικα. http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-twrp-root-gapps-letv-s1-pro-t3150782/page25 Επισης υπαρχει αντιστοιχο με το X900 που στην ουσια ειναι το ιδιο τηλεφωνο με καλυτερη καμερα, fingerprint, και 500mAh μεγαλυτερη μπαταρια. http://forum.xda-developers.com/android/general/letv-one-max1-x900-main-thread-t3170154/page6
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 An ειναι να πας για SD801, γιατι να μη πας σε κατι σιγουρο και πιο οικονομικο οπως το Xiaomi Mi4 και να πας στο Zuk? Για το Letv x800, ειναι οτι καλυτερο πιστευω με τοσο καλη τιμη. Ειδικα τωρα που ακουγεται οτι η Letv θα πουλισει Ινδια και Αμερικη. Το μονο πραγμα που λειπει στο X800 ειναι το development support, και ειναι θεμα χρονου να ανεβει,imo. Αρκετοί λόγοι. Πρώτον έρχεται στάνταρ με 64GB μνήμη, είναι δίκαρτο, έχει 5.5 ίντσες οθόνη, γρήγορο fingerprint sensor, καλύτερη ποιότητα panel οθόνης, φορτίο μπαταρίας 4100mah, είναι 4G (και ας είναι ακόμα άχρηστο). Γενικά είναι φρεσκότερη συσκευή με ότι αυτό σημαίνει και ας φοράει το ίδιο SOC με περσινή ναυαρχίδα. Κατά τα άλλα για Χ800 συμφωνώ αλλά δεν με απασχολεί το development support. Προτιμώ official support σωστό για αρχή και ας έρθει και το development support άμα λάχει. Εγώ πάντως θα το χτυπούσα τώρα φίλε γιατί η τιμή μπορεί να επιστρέψει στα φυσιολογικά της μέρα με τη μέρα. Δεν θα το περίμενα σε καμιά περίπτωση.
Kadaz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αρκετοί λόγοι. Πρώτον έρχεται στάνταρ με 64GB μνήμη, είναι δίκαρτο, έχει 5.5 ίντσες οθόνη, γρήγορο fingerprint sensor, καλύτερη ποιότητα panel οθόνης, φορτίο μπαταρίας 4100mah, είναι 4G (και ας είναι ακόμα άχρηστο). Γενικά είναι φρεσκότερη συσκευή με ότι αυτό σημαίνει και ας φοράει το ίδιο SOC με περσινή ναυαρχίδα. Κατά τα άλλα για Χ800 συμφωνώ αλλά δεν με απασχολεί το development support. Προτιμώ official support σωστό για αρχή και ας έρθει και το development support άμα λάχει. Εγώ πάντως θα το χτυπούσα τώρα φίλε γιατί η τιμή μπορεί να επιστρέψει στα φυσιολογικά της μέρα με τη μέρα. Δεν θα το περίμενα σε καμιά περίπτωση. Μαλιστα, δε τα ξερα αυτα thanks Ειμαι στο τσακ φιλε. Ελεγα για Mi4c, μετα ελεγα για Mi4 απο gearbest ευρωπαικη αποθηκη, και τωρα εχω ψηθει full για χ800. Το μονο που φοβαμαι πλεον, ειναι τελωνειο γιατι 270 + τελωνειο φαλιρισα , και ο 810.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Διάλεγε αποστολή με SG post από Vickmall κατά την πληρωμή και τελωνείο θα έχεις 0.01% πιθανότητα να σε πιάσει. Ούτε ο SD 810 να σε φοβίζει παρά τα όποια θέματα μπορεί να παρουσίασε αρκετές συσκευές μια χαρά τρέχουν με αυτόν ειδικά αν είναι (που παίζει να είναι) ο V. 2.1. Περισσότερο θα με φόβιζε ο SD 615 να σου πω την αλήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα