Dabawz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με μια κάρτα που πήρα πρόσφατα. είναι η Sapphire hd 5870 1gb. λοιπόν με το που μπαίνω στο BTF4 online μέσα σε 5 λεπτά max μ πετάει μπλε οθόνη η αλλιως Display driver has stop responding and has been recovered, εάν κάποιος μπορεί ν με βοηθήσει θα του είμαι πολύ ευγνώμων .
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Κάνε uninstall τους drivers απο το control panel μετα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu και μετα πέρνας τους νεώτερους drivers απο το site της amd
Dabawz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 δεν γίνεται τίποτα φίλε μ. ακόμα το ίδιο πρόβλημα με το battlefield 4 multiplayer. τώρα μου βγάζει error στο direct x το έκανα reinstall άλλα ακόμα το ίδιο πρόβλημα μου βγάζει.
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Προβληματικη καρτα. Μιλα με τον πωλητη που στην εδωσε. Συνηθως κρασαρει ο driver οταν πεθαινει η καρτα. 1
bananakos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα την πουλας χωρις να αναφερεις το προβλημα. Μηπως εισαι ο τυπος με τον (ζορισμενο 6600κ?)
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Για σιγουριά πάντως θα έλεγα να την δοκιμάσεις και σε αλλο pc
babisflou7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 μπα δυσκολο πλεον...την πηρε αλλος 70 ευρα ''σε αριστη κατασταση''. 1
Dabawz Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη για την καθυστέρηση παιδία.το ελησα το πρόβλημα .έφταιγε η Ραμ .ητανε καμένη .ευχαριστώ γ τον χρονο σας.και πουλιθηκε γτ δεν με κάλυπτε όσο περιμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα