Προς το περιεχόμενο

E-shop.gr ENERGENIE POWER BANK 5000MAH 9.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μια χαρά.. 10,54€  :-D .. Το πήρα..

Βέβαια χρεώθηκα και άλλα 0,52€ για να μεταφέρω στο balance του Paypal κάτι λίγα που έλειπαν.. αλλά χαλάλι!  B)

Μπορούσες απευθείας με πιστωτική, χωρίς να χρεωθείς στο pp.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορούσες απευθείας με πιστωτική, χωρίς να χρεωθείς στο pp.

Το ξέρω.. δεν θέλω για 0,5€ να δώσω στοιχεία.. καλύτερα paypal.  B)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σχετικα με το παραπανω για την καρτα, καλη τιμη για τα Ελληνικα δεδομενα μπορει να την πει καποιος, προσφορα παντως οχι, αφου 8€ εχει σχεδον μονιμα ελαχιστη τιμη στην Ελλαδα απο περισυ και συχνα τον τελευταιο μηνα σε ενα καταστημα στο ιστορικο του σκρουτζ. Αν δουμε εξω βεβαια ουτε καλη τιμη ισως δεν ειναι αφου σε ολες τις χωρες ξεκινα απο τα 5-6-7 ευρω, αλλα εδω ειμαστε πλουσια χωρα τα εχουμε ξαναπει πριν χρονια... :P

post-83099-0-29747100-1445665805_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

από τον χρήστη "powerbank" B)

Σωστος, τωρα μπηκα πρωτη φορα στο τοπικ και συμπληρωνω:

Οχι απλα απο τον χρηστη "powerbank", αλλα απο εναν χρηστη που εχει "εμμονη" με τα powerbanks αλλα και με το eshop, 3 στα 3. :)

Τα προηγουμενα 2 (ποστς-θεματα):

http://www.insomnia.gr/topic/482222-βρήκα-κάτι-που-υποτίθεται-οτι-είναι-προσφορά-εί/page-504#entry54107091

http://www.insomnia.gr/topic/575335-nokia-universal-portable-usb-charger-dc-18-newsletter-e-shop-890%E2%82%AC

Μαλιστα αγαπητε TS κανε εναν κοπο να διαβασεις το θεμα

Οδηγίες - Τί προσέχουμε όταν ανοίγουμε νέο θέμα/προσφορά

κυριως επειδη 2 φορες εδωσες προιον απο νιουζλετερ και τις 2 με λαθος τροπο (παραγραφος 3 του θεματος που δινω).

Δημοσ.

Που 3 από τα 3 μνμτα που έχει προσφέρει στο site, είναι "προσφορά" του eshop...  Σε ευχαριστούμε...!

Το έχω πει ρε παιδιά, τι στο καλό, αόρατο είναι το μήνυμά μου? Ο χρήστης powerbank βρομάει από χιλιόμετρα...!

Δημοσ.

Από αυτούς που το πήραν, αντιμετώπισε κάποιος κανένα πρόβλημα ; Από ότι βλέπω τελευταία μέρα της προσφοράς σήμερα και σκέφτομαι να το πάρω.

Δημοσ.

προσπαθω να μαθω τι παιζει με τα power bank στην φορτιση, εχουν μπαταριες νικελίου καδμείου ή λιθιου ?

το συγκεριμενο ξερουμε τι εχει?

το φορτιζουμε όταν τελειωσει ή και ενδιάμεσα ?

Δημοσ.

Παιδιά οποίος το έχει στα χέρια του όταν φορτιζει μένουν ανοιχτά όλα τα λαμπάκια? Ή συνεχίζει να δείχνει ότι φορτιζει ξέρει κανείς?

Γιατί το χω αφήσει 6 ώρες κ δεν σταματάει να φορτιζει!

Δημοσ.

Σταματανε κ μενουν ολα μονιμα αναμενα.δεν εγινε ετσι με σενα;

Το είχα 6 ώρες ακόμα αναβοσβηνανε! Θα το αφήσω Παραπάνω άμα είναι

Δημοσ.

θέλει 10 ώρες και 20 λεπτά να φορτίσει φουλ. 

Σταματάνε τα φωτάκια να αναβοσβήνουν όταν τελειώσει η φόρτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...