Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μια φορα κ ενα καιρο ηθελα απ τα 7 να παω στα 10 με το upgrade αλλα επειδη ειχα προβληματακια με μαυρες οθονες κτλ κ μετα απο απουσια περασε ενας μηνας και δεν μπορουσα να ξαναγυρισω με downgrade στα 7. Ετσι λοιπον σημερα εκανα φορματ κ ενω ολα πηγαν καλα στο μπουτ λιγο πριν μπει μου ζηταει να διαλεξω λειτουργικο αναμεσα σε δυο windows 7...Τι μπορει να εχει γινει;

Δημοσ.

Το πιθανότερο ειναι να μην έκανες φορματ και διαφραφη των partitions ή να πέρασες δυο φορες τα win χωρις να το καταλάβεις

Η αληθεια ειναι οτι ειχε αλλο ενα partition αλλα ηταν μικρο...λιγα mb κ ελεγε οτι δεν μπορει να γινει η εγκατασταση εκει.Θα το διαγραψω κ αυτο κ λεω να δοκιμασω να βαλω τα 8.1 να δω πως θα τα παει
Δημοσ.

Πήγαινε δεξί κλικ, υπολογιστής>ιδιότητες>ρυθμίσεις συστήματος για προχωριμένους>στη καρτέλα 'Για προχωριμένους'>εκκίνηση και αποκατάσταση, ρυθμίσεις>βγάλε το τικ εκει που λέει διάρκεια προβολής λίστας λειτουργικών συστημάτων.

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά έχει γίνει και 2η εγγραφή του λειτουργικού στο MBR ίσως επειδή δεν έκανες διαμόρφωση στο partition του λειτουργικού πριν την εγκατάσταση.

Μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο "dimitris85", ή να δοκιμάσεις να φτιάξεις το MBR. Δες αυτό http://www.howtogeek.com/howto/32523/how-to-manually-repair-windows-7-boot-loader-problems/

Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια,ξαναεκανα φορματ εσβησα κ το μικρο partition αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με τα 8.1....ολα καλα πηγαν,ολα δουλευουν ρολοι ΑΛΛΑ ενω με τα restart μπαινει κανονικα μεσα,αμα τον κλεισω κ τον ξανανοιξω εχει μαυρη οθονη και μπαινει μετα απο πολλα ρεσταρτ απ το κουμπι...εχω δοκιμασει διαφορες λυσεις  για black screen αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Aνοίξε την γραμμή εντολών (Windows Key + X) με δικαιώματα διαχειριστή (Command Prompt (Διαχειριστής)...γράψε

sfc /scannow και πατα Enter.

Aν σου βγάζει  (Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them) όταν ολοκληρωθεί,

γράψε μου τα Details που έχει

Δημοσ.

Aνοίξε την γραμμή εντολών (Windows Key + X) με δικαιώματα διαχειριστή (Command Prompt (Διαχειριστής)...γράψε

sfc /scannow και πατα Enter.

Aν σου βγάζει (Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them) όταν ολοκληρωθεί,

γράψε μου τα Details που έχει

Το εχω κανει αλλα μου εβγαλε οτι δεν εχει κατι.
Δημοσ.

Ευχαριστω για τη βοηθεια,ξαναεκανα φορματ εσβησα κ το μικρο partition αλλα ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με τα 8.1....ολα καλα πηγαν,ολα δουλευουν ρολοι ΑΛΛΑ ενω με τα restart μπαινει κανονικα μεσα,αμα τον κλεισω κ τον ξανανοιξω εχει μαυρη οθονη και μπαινει μετα απο πολλα ρεσταρτ απ το κουμπι...εχω δοκιμασει διαφορες λυσεις  για black screen αλλα τιποτα. Καμια ιδεα?

λειτουργεί το ποντίκι όταν έχεις μαυρη οθόνη?

Δημοσ.

Εχω μητρηκη asrock επεξεργαστη amd fx 6300 ram 8gb με gigabyte geforce gtx 650 με windows 8.1pro . Λοιπον μαλλον το εφτιαξα μιας κ τον εχω ανοιγοκλεισει 3 φορες χωρις να μου βγαλει μαυρη οθονη με ποντικι με τον εξης τροπο που ειδα σε ενα ξενο φορουμ :

1. Reboot into safe mode with command prompt
2. Delete fntcache.dat from c:\windows\system32
3. Reboot back to windows 8.1. The fntcache.dat file is auto-recreated.
4. Install the two famous updates and pray
I believe the theory expressed above about some older font cache format may be correct, and probably microsoft didnt test compatibility with it... So only when you have a 'freshly created' fontcache right before the patch it works correctly...

Μακαρι να βοηθουν και αλλοι με αυτο γιατι ειχα απελπιστει,ειχα δοκιμασει τα παντα και ακομα εχω τις αμφιβολιες μου αλλα πιστευω να φυγουν. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Δημοσ.

Κάθε φορά μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο χάρη στην MS. Αφού παίζει τώρα όλα καλά.

Ηταν απαντηση απο χρηστη του φορουμ οχι απο την ms.Τωρα θα δειξει!

Δημοσ.

Ηταν απαντηση απο χρηστη του φορουμ οχι απο την ms.Τωρα θα δειξει!

Ναι βρε το κατάλαβα, απλά λέω ότι όλο κάτι νέο μαθαίνουμε από τα σφάλματα των windows.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...