avisinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ναι θέλω, ευχαριστώ. Πάντως σήμερα το watchdog μέτρησε 15 ΜΒ κατανάλωση του mobile, κατά τη διάρκεια που το τηλ ήταν εκτός σπιτιού, περίπου 7 ώρες, με την ταχύτητα να είναι πεσμένη στα 64 Kbit/sec,μιας και τα διαθέσιμα 500MB έχουν τελειώσει! Εσένα σε βλέπω να πληρώνεις πολλά στο τέλος, πάντως... Αυτά τα 15 MB καταναλώθηκαν χωρίς να ανοίξει καν καμιά εφαρμογή, μιας και σύνδεση ουσιαστική δεν υπάρχει. Acepower έτσι τη βλέπω και εγώ τη δουλειά ...θα μας τα τρώνε και εδώ οι γερμανικές κινητοεταιρείες.
saruman123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν, πήραμε το s3 neo, του φορτώσαμε και 500 mB ίντερνετ τα οποία σε δύο μέρες καταναλώθηκαν με ελάχιστη χρήση μόνο λίγο facebook άντε και κάνα ολιγόλεπτο βίντεο( αν και μου λέει η γυναίκα μου ότι δεν είδε). Σίγουρα δε κατέβασε app. Ελειψε 2 12ωρα από το σπίτι και το wifi και καταναλώθηκαν. Εγκατέστησα σήμερα το watchdog, και βλέπω ότι το facebook, το weather.com, το android και άλλες ήδη υπάρχουσες εφαρμογές επικοινωνούν με το ίντερνετ και υπάρχει κάποια κίνηση. Τι αρχικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν? Μπορούμε κάπως να περιορίσουμε της εφαρμογές? Link για γενικότερη ενημέρωση δεκτά! Καλημερα.Μπορεις να διαβασεις και εδω:http://www.xblog.gr/android-pws-na-elegksete-tin-katanalosi-data/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα