Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, πήραμε το s3 neo, του φορτώσαμε και 500 mB ίντερνετ τα οποία σε δύο μέρες καταναλώθηκαν με ελάχιστη χρήση μόνο λίγο facebook άντε και κάνα ολιγόλεπτο βίντεο( αν και μου λέει η γυναίκα μου ότι δεν είδε). Σίγουρα δε κατέβασε app. Ελειψε 2 12ωρα από το σπίτι και το wifi και καταναλώθηκαν.

Εγκατέστησα σήμερα το watchdog, και βλέπω ότι το facebook, το weather.com, το android και άλλες ήδη υπάρχουσες εφαρμογές επικοινωνούν με το ίντερνετ και υπάρχει κάποια κίνηση.

Τι αρχικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν?

Μπορούμε κάπως να περιορίσουμε της εφαρμογές?

Link για γενικότερη ενημέρωση δεκτά!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις ναι, να γινεις root στο κινητο, και βαζοντας το af firewall αν ορισεις εσυ ποιες εφαρμογες θες γενικως να μπαινουν στο internet(μπορεις να βαλεις για καθε εφαρμογη να μπαινει απο wifi ειτε απο mobile data, ειτε και απο τα 2, ειτε απο κανενα).

• Like 2
Δημοσ.

Και που μπορώ να μάθω τι είναι και πώς γίνετε αυτό το root?

Έτσι όπως είναι στημένη δηλ η συσκευή υπάρχει περιορισμός γενικότερα στις ρυθμίσεις?

Δημοσ.

Το τηλέφωνο είναι αυτό GT-I9301OKZDBT, EAN:8806086589598

http://www.ebay.de/itm/291542833064?_trksid=e100084.m1843&_trkparms=clkid%3D340939639667953346&_qi=RTM1967669

Ταιριάζει? ο οδηγός που προτείνεις είναι για το GTI 9300I  

OK, βρήκα και αυτόν http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i

Για σιγουριά πώς μπορώ να ελέγξω το built id στο τηλέφωνο ότι είναι το ίδιο. Πώς το βρίσκω?

Ερώτηση, κάτι εφαρμογές της samsung, built-in, που είχε θα χαθούν? όχι ότι τις καίγομαι αλλά πέρα από την γενικότερη πρόσβαση που θα έχω, θα αλλάξει κάτι άλλο?

Δημοσ.

Δε θα χαθει κατι, απλα οταν μια εφαρμογη θα χρειαζεται να δουλεψει ως root, θα σε ρωταει πρωτα, οποτε βλεπε ποια εφαρμογη ειναι αυτη, μην πατας ναι σε οτι βγαζει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς ήρθατε στον υπέροχο κόσμο των smartphones :D :P

Είναι γεγονός πως η samsung φορτώνει τα κινητά της με πολλές εφαρμογές που πιθανότατα κάποιες απο αυτές να μην σου χρειαστούν ποτέ και που τραβάνε internet άσκοπα, ακόμα κι αν δεν τις λειτουργείς! (βλ. google+)

Παρακάτω λοιπόν, σου παραθέτω έναν οδηγό/επεξήγηση των προεγκατεστημένων εφαρμογών που κατά προσέγγιση θα βρείς και στο δικό σου μοντέλο, ώστε αν όχι να απεγκαταστήσεις, τουλάχιστον να απενεργοποιήσεις αυτές που δεν χρειάζεσαι.

link: http://www.insomnia.gr/topic/565919-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-samsung-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF/?fromsearch=1

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις root. Αν ηταν ετσι ολοι επρεπε να ειναι rooted. Οταν λες λιγο fb, τι εννοεις? Αν βλεπεις βιντεακια στο fb τοτε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να τα τελειωσεις 500. Βαλε μια εφαρμογη που να καταγραφει την κινηση οπως αυτη που ανεφερες και ελεγχε το ανα τακτα χρονικα διαστηματα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν του ειπατε το πιο βασικο,ομως του ανθρωπου οτι ΧΑΝΕΤΑΙ η εγγυηση με το root.

Βαβαια θα μου πεις υπαρχει και το odin αλλα αμα γραψει το KNOX τερμα,γιατι να κανει κατι που μπορει να τον κανει με αλλο τροπο!!!

Εκτος αν του ειναι τοσο απαραιτητο.

Κατοχος S3 Neo

• Like 1
Δημοσ.

<p>Λοιπόν, πήραμε το s3 neo, του φορτώσαμε και 500 mB ίντερνετ τα οποία σε δύο μέρες καταναλώθηκαν με ελάχιστη χρήση μόνο λίγο facebook άντε και κάνα ολιγόλεπτο βίντεο( αν και μου λέει η γυναίκα μου ότι δεν είδε). Σίγουρα δε κατέβασε app. Ελειψε 2 12ωρα από το σπίτι και το wifi και καταναλώθηκαν.</p>

<p>Εγκατέστησα σήμερα το watchdog, και βλέπω ότι το facebook, το weather.com, το android και άλλες ήδη υπάρχουσες εφαρμογές επικοινωνούν με το ίντερνετ και υπάρχει κάποια κίνηση.</p>

<p>Τι αρχικές ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν?</p>

<p>Μπορούμε κάπως να περιορίσουμε της εφαρμογές?</p>

<p>Link για γενικότερη ενημέρωση δεκτά!</p>

<p> </p>

Εάν σου είναι τοσο απαραίτητο το internet στο κινητό υπαρχουν εφαρμογές οπως το 3g watchdog που ελέγχεις ανα πασα στιγμή τι mb καταναλώνεις. Επισης βαλε στο play store να ενημερώνονται οι εφαρμογές μονο οταν υπαρχει wifi και οχι απο δεδομένα. Επισης τα 500 mb σε δυο.μέρες δεν τρωγονται ετσι απλά :)

• Like 1
Δημοσ.

Εάν σου είναι τοσο απαραίτητο το internet στο κινητό υπαρχουν εφαρμογές οπως το 3g watchdog που ελέγχεις ανα πασα στιγμή τι mb καταναλώνεις. Επισης βαλε στο play store να ενημερώνονται οι εφαρμογές μονο οταν υπαρχει wifi και οχι απο δεδομένα. Επισης τα 500 mb σε δυο.μέρες δεν τρωγονται ετσι απλά :)

Μπορείς να μου πεις ακριβώς τη διαδρομή του μενού για να κάνω αυτές της ρυθμίσεις.

Το έχουμε μια βδομάδα και δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος με το μενού του. Άσε που βασικά το τηλ είναι της γυναίκας μου και το πιάνω στα χέρια μου ελάχιστα.

Δημοσ.

Πας στο Playstore , μετα στις ρυθμισεις. Πρωτη επιλογη ειναι Γενικα, υπομενου Αυτοματη ενημερωση εφαρμογων. Το πατας αυτο και επιλεγεις αυτοματη ενημερωση εφαρμογων μονο μεσω Wi-fi

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες Firewall χωρις root βαλε αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=el

Ναι θέλω, ευχαριστώ.

Πάντως σήμερα το watchdog μέτρησε 15 ΜΒ κατανάλωση του mobile, κατά τη διάρκεια που το τηλ ήταν εκτός σπιτιού, περίπου 7 ώρες, με την ταχύτητα να είναι πεσμένη στα 64 Kbit/sec,μιας και τα διαθέσιμα 500MB έχουν τελειώσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...