Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω στο σύμβολο της επαναλήψης σε πίνακα στο word? Το σύμβολο δηλαδή που είναι δύο κάθετες γραμμές στη μέση και δύο οριζόντιες (μία δεξία και μία αριστερά). -!!- είναι έτσι χωρίς τις κουκίδες κάτω

• Like 1
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/10/2015 στις 10:54 ΜΜ, Bakxos είπε

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω στο σύμβολο της επαναλήψης σε πίνακα στο word? Το σύμβολο δηλαδή που είναι δύο κάθετες γραμμές στη μέση και δύο οριζόντιες (μία δεξία και μία αριστερά). -!!- είναι έτσι χωρίς τις κουκίδες κάτω

Το ιδιο ψάχνω κ εγω .. Και δεν θυμάμαι και πως λέγεται ! Σύμβολο επανάληψης το λέγαμε στο σχολείο ;  

Δημοσ.

"Ομοιωματικά" λέγεται αυτό το σύμβολο.

Στο Word, γράψε 3003 και έπειτα πάτα αριστερό Alt+X μαζί· θα δεις αυτό το σύμβολο:
Σε δική μου δοκιμή (Word 2013) ναι μεν λειτουργεί η συντόμευση, αλλά από Times New Roman το "γυρίζει" σε Calibri. Προφανώς δεν υπάρχει σε όλες τις γραμματοσειρές το συγκεκριμένο σύμβολο.

Επίσης χρησιμοποιούνται ως ομοιωματικά τα σύμβολα  "  και  »  (αυτά χωρίς παύλες συνήθως).

Στα αγγλικά, λέγονται Ditto marks ( " ).

Δημοσ.
Στις 30/6/2022 στις 10:10 ΠΜ, accipio είπε

"Ομοιωματικά" λέγεται αυτό το σύμβολο.

Δεν πρέπει νσ είναι τα ομοιωματικά αυτά που ζητάει ο panoskatos. Άλλο σύμβολο είναι.

Στην εισαγωγή συμβόλων μοιάζει με το LATIN LATERAL CLICK (01C1, Alt+X) με δύο παύλες, μια δεξιά και μια αριστερά ή με το BOX DRAWING VERTICAL DOUBLE AND HORIZONTAL SINGLE (256B, Alt+X) από την Courier New.

Εγώ πάντως θα το έβαζα με παύλα, δύο φορές το | που είναι πάνω από την forward slash \ και πάλι παύλα

-||-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...