Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην οθονη του κινητου μου εχει πεσει (μαλλον ηταν απο την αρχη) κατι και δεν ξερω τι ειναι.. Προσπαθω να το ξυσω (με το νυχι, οχι με κανα μαχαιρι :P ) η να το καθαρισω με ενα spray Που εχω για την οθονη στο pc αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι αλλο μπορω να βαλω πανω στην οθονη χωρις να την βλαψω;

Δημοσ.

Είναι κάπως θολό.. Ειναι σαν να κόλλησα κολλητική ταινία πάνω και έμεινε κόλλα αλλά δεν κολλάει αν το ακουμπάς.

Δημοσ.

Βαμβακι με λιιιιγο οινοπνευμα ή ασετον....καλο τριψιμο και καλο σκουπισμα παλι με στεγνο βαμβακι. Μαλλον τιποτα ζαχαρες απο αναψυκτικα που πινεις ειναι..

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον τιποτα ζαχαρες απο αναψυκτικα που πινεις ειναι..

ή απο τις τσόντες που βλέπεις ...  :-D

Περα απο την πλακα, ζιπελαιο (αυτο που βαζεις στους αναπτήρες ζιπο) κάνει θαυματα, και λιγο τριψιμο με βαμβακι ... 

Δημοσ.

ή απο τις τσόντες που βλέπεις ...  :-D

Περα απο την πλακα, ζιπελαιο (αυτο που βαζεις στους αναπτήρες ζιπο) κάνει θαυματα, και λιγο τριψιμο με βαμβακι ...

Σου εχει τυχει;;;; λολ ..ποσταρε αν θες και πως φευγει....ετσι, για το αρχειο..
Δημοσ.

Τα δοκιμασα ολα αυτα που ειπατε...τιποτα δεν καταφερε να το καθαρισει

Εχεις προστασια οθονης;;;. Μηπως την γρατσουνισες;;;;. Και σε μενα το αυτοκολλητο προστασιας καπου που γρατσουνιστηκε καπως ετσι φαινεται.... Ανεβασε καμια φωτο ...

Δημοσ.

ειναι γυμνη η οθονη. Δεν εχω καποια αξιολογη συσκευη τωρα να ποσταρω φωτο. Παντως ειναι σιγουρο οτι ειναι καποιο υλικο πανω.. Δεν ξερω τι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...