alex52 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Οπως εχω γραψει ξανα http://www.insomnia.gr/topic/585524-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-mls-iqtab-spark-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5/ ( Εχω πρόβλημα με το tablet mls iqtab spark το έχω κάνει root όλα καλά μέχρι εχθες που προσπαθησα να περάσω το Chainfire 3D όταν έκανα install driver.με αποτέλεσμα να κολλήσει το tablet στην έναρξη ,Μπήκα στην recovery έκανα wipe αλλά δεν άλλαξε τίποτα γιατί αυτό το ταβλετ έχει δύο αποθηκευτικά μέρη ένα εσωτερικού και ενα usb χώρου όπου δεν επηρεάζεται με το wipe υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιαξω) επειδη μια φιλη εχει το ιδιο ακριβως μου ειπε καποιος αν παρω απο εκεινο ενα backup και το περασω στο δικο θα δουλεψει το θεμα ειναι πως να το περασω στο δικο μου επειδη οταν βαζω καρτα μνημης δεν την διαβαζει επειδη εχει τον usb αποθηκευτικο του tablet . Θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να χρησιμοποιησω την επιλογη adb sideload filename για να μεταφερω το backup η καποια custom recovery ωστε να διαγραψω τα παντα μηπως και στρωσει . Ευχαριστω παιδια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα