chris19081966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 να κάνω μια nooboερώτηση? πήρα και κάτι μνήμες 16gb kingston στα 2133 ddr4 για την παραπάνω μητρική. Όμως οι μνήμες αυτές δεν είναι στο qvl memory της asus, υπάρχει λέτε περίπτωση ασυμβατότητας?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καμμία, θα είναι 100% συμβατές, μην κοιτάς μόνο τι λέει η asus. Οι kingston, όλες οι kingston γενικότερα, είναι από τις μνήμες που 100% δεν θα έχουν ασμβατότητες σε καμμία μητρική. Όταν ήμουν noob με τα pc είχα σκαλώσει και δεν ήξερα αν θα δουλεύουν οι ραμ μου με την μητρική μου, αλλά τελικά ήταν κομπλέ. 1
chris19081966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Καμία, θα είναι 100% συμβατές, μην κοιτάς μόνο τι λέει η asus. Οι kingston, όλες οι kingston γενικότερα, είναι από τις μνήμες που 100% δεν θα έχουν ασυμβατότητες σε καμία μητρική. Όταν ήμουν noob με τα pc είχα σκαλώσει και δεν ήξερα αν θα δουλεύουν οι ραμ μου με την μητρική μου, αλλά τελικά ήταν κομπλέ. ty φίλε μου. Αυτό σκέφτηκα και εγώ απλά είχα κάποιες φοβίες επειδή είναι νέα πλατφόρμα
chris19081966 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Τελικά από το e-shop κάναν επιστροφή χρημάτων μιας και δεν είχαν να μου δώσουν την ίδια. Ευχαριστώ για την βοήθεια. 2
fallen4ngel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να βγάλεις άκρη, αν το eshop σου πει ότι δεν έχει τίποτα η μητρική, τότε δεν πάνε καλά. Κανονικά θα έπρεπε να την στείλουν Ιταλία την μητρική, στην asus κατευθείαν δηλαδή, να δουν τι παίζει, γιατί το eshop δεν το έχει με τέτοια θέματα. Ενημερωτικά, Ιταλία μόνος του δεν μπορεί να στείλει παρά μόνο τον 3ο χρόνο της εγγύησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα