chris19081966 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 γεια σας μου ήρθε σήμερα μια asus h170 pro gaming και παρατήρησα ότι όταν την βάζεις οριζόντια φαίνεται αν είναι στραβιά από την πίσω πλευρά που είναι το rear i/o. Το δοκίμασα να δω αν μπαίνει στο κουτί μπαίνει κανονικά απλά θέλει να την πιέσεις λίγο και κάθεται κανονικά στα stands. Na thn p;av gia doa λέτε??? (δεν έχω δει αν postarei ακόμη γιατί δεν έχω cpu αύριο-μεθαύριο θα έρθει λογικά) (επίσης δεν είχε ταινία ασφαλείας, αν και διάβασα ότι πολλές μητρικές δεν έχουν ακόμη και στην αντιστατική) ευχαριστώ Ορίστε και μια φωτογραφία
zio10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για μένα στείλ'τη πίσω. Πιθανό να δουλεύει αλλά γιατί να την έχεις έτσι;
chris19081966 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα την στείλω ναι παρόλο αυτά θα περιμένω και τον cpu να έρθει να δω αν δουλεύουν και όλα τα άλλα κομμάτια κανονικά. ( κάτι kingston ram που πήρα ενώ θεωρητικά ταιριάζουν στην μητρική δεν είναι στο memory qvl και θέλω να δω αν υπάρχει κανένα θέμα 1
babisflou7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εχει καμπυλη αυτη!!! αμεσα την στελνεις!
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Από που την πήρες για να ξέρουμε Αν του την αλλάξουν χωρίς πρόβλημα δε νομίζω ότι έχει να κάνει κάτι το από που την πήρε. Ούτε σημαίνει ότι όλες οι μητρικές του μαγαζιού θα είναι στραβές!
chris19081966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 e-shop gr είναι η mobo( την έστειλα και περιμένω αντίστοιχα αυτοί να την στείλουν στους <<τεχνικούς>> και από εβδομάδα να δούμε τι θα γίνει
nikos1982 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 doa 7 μερες δεν εχει η μητρικη;γιατι να την στειλουν στον τεχνικο;;;;;;ε ρε ε σοπ γτπ οπως παντα τα τυπακια εκει.
umbrella co. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αν δουλευει κανονικα η μητρικη, ειναι δυσκολο να σου δωσουν αλλη. Απο την αλλη μερια φυσικα, εξαρταται και απο τους ορους της εγγυησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 doa 7 μερες δεν εχει η μητρικη;γιατι να την στειλουν στον τεχνικο;;;;;;ε ρε ε σοπ γτπ οπως παντα τα τυπακια εκει. δουλευει οπότε δεν είναι doa δυστηχω΄ς
chris19081966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 δουλευει οπότε δεν είναι doa δυστηχω΄ς βασικά δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί δεν είχα cpu ακόμη doa 7 μερες δεν εχει η μητρικη;γιατι να την στειλουν στον τεχνικο;;;;;;ε ρε ε σοπ γτπ οπως παντα τα τυπακια εκει. την έστειλαν και καλά να την τσεκάρουν οι τεχνικοί γιατί ο πωλητής δεν είχε γνώσεις . Αν δουλευει κανονικα η μητρικη, ειναι δυσκολο να σου δωσουν αλλη. Απο την αλλη μερια φυσικα, εξαρταται και απο τους ορους της εγγυησης. και να μην μου δώσουν άλλη εφόσον δουλεύει και έχω πλέον ένα χαρτί που λέει ότι από την αρχή ήταν έτσι δεν έχω θέμα
BabisTs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εχει τα θεματακια του το eshop με το service γενικα.Εκλεισα μια βδομαδα και ακομα περιμενω να δουν αν υπαρχει οντως προβλημα στην hero!Καλη συνεχεια στον φιλο και καλα εκανες που τους την εστειλες οπισθεν την mobo.
sakks80 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εχει τα θεματακια του το eshop με το service γενικα.Εκλεισα μια βδομαδα και ακομα περιμενω να δουν αν υπαρχει οντως προβλημα στην hero!Καλη συνεχεια στον φιλο και καλα εκανες που τους την εστειλες οπισθεν την mobo. τι επαθε η hero?
BabisTs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Απλα τα εκλασε στο ασχετο!!!Βεβαια λειτουργουσε μια χαρα (ακομα δεν ειχα δει να πεταει μπλε οθονες,για αργοτερα δεν ξερω) το PC απλα που και που κατεβασε την συχνοτητα του CPU στα 50mhz και το καταλαβα μεσα στα games (στιγμιαιο lag - αφου στιγμιαια ηταν και η πτωση) γιατι οταν το εκανε στην επιφανεια εργασιας δεν γινοταν αντιληπτο.Αντε τωρα να δω τι θα πουν και οι τεχνικοι του eshop (6 μηνων μητρικη)...
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Απλα τα εκλασε στο ασχετο!!!Βεβαια λειτουργουσε μια χαρα (ακομα δεν ειχα δει να πεταει μπλε οθονες,για αργοτερα δεν ξερω) το PC απλα που και που κατεβασε την συχνοτητα του CPU στα 50mhz και το καταλαβα μεσα στα games (στιγμιαιο lag - αφου στιγμιαια ηταν και η πτωση) γιατι οταν το εκανε στην επιφανεια εργασιας δεν γινοταν αντιληπτο.Αντε τωρα να δω τι θα πουν και οι τεχνικοι του eshop (6 μηνων μητρικη)... Μακάρι να βγάλεις άκρη, αν το eshop σου πει ότι δεν έχει τίποτα η μητρική, τότε δεν πάνε καλά. Κανονικά θα έπρεπε να την στείλουν Ιταλία την μητρική, στην asus κατευθείαν δηλαδή, να δουν τι παίζει, γιατί το eshop δεν το έχει με τέτοια θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα