Pap_Lam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρά, τώρα τελευταία η ταχύτητά μου είναι αργή ειδικά στο ανέβασμα αρχείων. Π.χ. ανεβάζω στην Joomla ένα Video 3 λεπτών (140 MB) και θέλει μισή ώρα, ενώ άλλοι το ανεβάζουν στο λεπτό. Το ίδιο συμβαίνει και εκτός Joomla. Και με διαφορετικό Router κάνει τα ίδια και με καλώδιο επίσης. Έχω VDSL/ADSL Router με ADSL σύνδεση. Επίσης δεν φταίει ο υπολογιστής, δοκίμασα και με διαφορετικό. Στο speedtest.net πιάνω 6,3 / 0,75 περίπου, λίγες ημέρες πριν έπιανα 8 / 0,8. Το Margin μου είναι 8,5 / 9,6 αλλά τόσο περίπου ήταν πάντα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 140MB είναι 140*8 = 1120Μb Αν έχεις 0,75 upload, τότε χρειάζεσαι 1120/0,75 = 1493 sec περίπου, δηλαδή 25 λεπτάκια περίπου...λογικότατο το βλέπω! Στο router με τι ρυθμό συγχρονίζεις;
Pap_Lam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λογικό είναι απλά άλλοι μου είπαν ότι το ίδιο αρχείο το ανεβάζουν σε 1-2 λεπτά. Τι να πω, ίσως να έχουν VDSL.. Όταν λες ρυθμό ; Με ένα παλιό TP-Link πάντως έπιανα 7,4 Mbps, τώρα με Netgear υποτίθεται καλό και ακριβό, πιάνω 6,3 Mbps.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα, να το κατεβάζουν σε 1 - 2 λεπτά, ναι. Να το ανεβάζουν, δύσκολο, γιατί μιλάμε για Upload πάνω από 9 Μbps. Αν έχεις ακόμα το TP-Link, σύνδεσέ το να δούμε με τι θα συγχρονίζεις, ώστε να διευκρινίσουμε αν η αλλαγή οφείλεται στο router, ή σε κάτι άλλο. Τα στατιστικά του router (attenuation, noise margin κ.λπ) θα βοηθούσαν επίσης.
Pap_Lam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Το έχω το TP-Link και πιάνω 7,4 / 0,8 περίπου. Με το Netgear πιάνω 6,3 / 0,7. Τα δοκίμασα 3-4 φορές και έκανα μετρήσεις. Τα στατιστικά μου είναι 40 Attenuation και 8,5 Down / 9,6 Up Noise Margin. Αλλά δεν με πειράζει ότι έχασα μία μονάδα στο download λόγω Router, με ενδιαφέρει να συντομέυσω τον χρόνο ανεβάσματος με κάποιο τρόπο.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 καταρχην εχεις μεγαλο att που ισως υποδηλώνει και μεγαλη απόσταση απ το αστικό κέντρο. Συνήθως στα περισσότερα ατομα το ανέβασμα ειναι εκει περίπου 75-90ΚΒ,οι αλλοι εχουν VDSL και ανεβάζουν γρηγορότερα δεν γινεται διαφορετικά,τα νούμερα απλά δεν βγαίνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα και με VDSL, τα νούμερα βγαίνουν με το ζόρι (9.3Mbit upload, χωρίς να υπολογίζουμε overhead). Σε ADSL το ταχύτερο δυνατό θα ήταν 1120 sec, δηλαδή περίπου 19 λεπτά!Λογικά συγχέεις το κατέβασμα των άλλων με το ανέβασμα το δικό σου (ή το συγχέουν οι άλλοι)! Εσύ ανεβάζεις με 0,75, οι άλλοι κατεβάζουν με 10+, πράγμα το οποίο είναι φυσιολογικότατο.
Pap_Lam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Και οι 2 ανεβάζουμε αρχεία Video στην Joomla για το site μου. Ίσως να βλέπω την διαφορά τώρα και μου κακοφαίνεται διότι πρώτα δούλευα σε localhost και ανεβαίναν αμέσως. Θα περιμένω το VDSL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα