bachtis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Φτιάχνω ένα βίντεο με After Effects, τα οποία τα μοντάρω με Power Director. Η ανάλυση εικόνας είναι 1920Χ1080 και τα εισάγω για μοντάζ σε mov. Από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα καθώς σε ότι μορφή και να τα εξάγω (mov, mpeg,mp4), η ποιότητα είναι αισθητά υποβαθμισμένη σε σχέση με το αρχείο που βγαίνει από το After Effects, παρότι επιλέγω ανάλυση 1920Χ1080. Τί κάνω λάθος??
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δεν το ξέρω το πρόγραμμα αλλά έλεγξε αν έχει κάποια επιλογή για bitrate και για two-pass ή slow encoding γιατί δεν φτάνει μόνο η ανάλυση για να πάρεις καλή εικόνα. Για εξαγωγή καλό είναι το Mp4 με h264 encoder. EDIT: Ένας χρήστης σε forum προτείνει να απενεργοποιήσεις το Fast video rendering technology στο σημείο που επιλέγεις μορφή εξόδου, ότι κι αν σημαίνει αυτό.
bachtis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Το έχω απενεργοποιήσει το fast rendering αλλά δεν βλέπω διαφορά.... Θα το τσεκάρω και το άλλο που λες και θα επανέλθω....
bachtis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κανένα αποτέλεσμα!!! Έβγαλα το fast rendering, δοκίμασα να παίξω με το bitrate... Τίποτα
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν το ξέρω αλλά αν μας πεις τη διαδικασία που ακολουθείς ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Από τι αρχεία ξεκινάς (resolution, codec, bitrate, extension) και με ποια σειρά κάνεις την όλη δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα