Προς το περιεχόμενο

Αγορα κουτιου μεχρι 100-120e

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά κουτιού εως 120 ευρώ. Σχεδιαστικά μου αρέσει το Nzxt 340, το enthoo pro m, το corsair 450d (έξω απο το budget μου), γενικά πιο minimal σχεδιασμός.

Αυτό που θέλω οπωσδήποτε να έχει είναι το cage που μπαίνει το τροφοδοτικό για καλύτερο cable management που έχουν τα enthoo pro, m κλπ (σήμερα παρήγγειλα non modular τροφοδοτικό - thermaltake berlin- κι είναι ένας λόγος παραπάνω να το έχει αυτό)

Τι άλλες επιλογές έχω εώς αυτά τα λεφτά σε αυτό το στύλ κουτιού; Το enthoo pro δεν μου αρέσει όσο το m για κάποιο λόγο αλλά ίσως να είναι καλύτερη επένδυση.

ΥΓ:Τώρα που το ξανακοιτάω, με τις τιμές του enthoo pro μαζί με τα μεταφορικά, δεν είναι κι αυτό επιλογή, εκτός budget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το πηρα εγω το 450d και δεν το πιστευα πολυ φτωχη κατασκευη απο την αλλη βεβαια εχει εξαιρετικες ευκολιες

το αλλο που το πας, εχει κανονικα φιλτρα σκονης παρολαυτα εγω καθε βδομαδα αμα το καθαριζω παλι μαζευει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαιρετικό κουτί για τα λεφτά του. Cable management έκανα ώντας άσχετος με τον θέμα και φαίνεται πολύ καλό.

Οι photo στο internet αδικούν το κουτί. Απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο.

Βαριά και στιβαρή κατασκευή. Γενικότερα το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη σε αυτά τα λεφτά.

Α επίσης πολύ καλό airflow..

Επεξ/σία από aekoriginal21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...