Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stathisfl είπε

εχω ενα αυτοκινητο 50 50 με τον πατερα μου ο οποιοσ εχει πεθανει και εχει περασει το 50 λογικα στην μητερα μου γιατι φαίνεται στην δήλωση της.θελω να το πουλησω στον θειο μου.ξερει καποιοσ τι χαρτια χρειαζεται?

Νομιζω να παρει το 50% η μητερα σου (γινεται ευκολα με καποιο παραβολο απου στα 60 ευρω αν θυμαμαι καλα) και μετα να το πουλησετε μαζι στον θειο σου .

Θα χρειστει δελτιο ΚΤΕΟ και βεβαιωση της εφορια που ανηκει το αυτοκινητο οτι δεν οφειλει τελη κυκλοφοριας.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stathisfl είπε

ξερεις που πρεπει να παω???

Νομιζω στη Διεθυνση Συγκοινωνιων που ανηκει το αυτοκινητο .Οταν ειχε πεθανει ο πεθερος μου η πεθερα μου ειχε ...παει (μεσω ΚΕΠ) στη Χακλιδα,

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω 50% - 50% με την σύζυγο ένα 1600cc, επειδή πήρε δικό της πριν λίγο καιρό, θέλω να το μεταβιβάσω 100% σε μένα. Γνωρίζει κανείς πόσο θα κοστίσει και τι χρειάζεται από χαρτιά;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όταν ένα αυτοκίνητο είναι σε δύο ονόματα και μετά από χρόνια ο ένας αποχωρεί τι πρέπει να κανει για να μην έχει καμία συμμετοχή ,που πρέπει να απευθυνθεστε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, αλσο είπε

Όταν ένα αυτοκίνητο είναι σε δύο ονόματα και μετά από χρόνια ο ένας αποχωρεί τι πρέπει να κανει για να μην έχει καμία συμμετοχή ,που πρέπει να απευθυνθεστε

Όταν ο ένας αποχωρεί από που? Αν εννοείς πως δεν θέλει πλέον να είναι το ποσοστό του αυτοκινήτου στο όνομα του, αυτό μπορεί να γίνει είτε μεταβιβάζοντας το ποσοστό του σε κάποιον άλλον, είτε αν γίνει οριστική διαγραφή.

Δημοσ.

Άμα αναγράφεται σε διαθήκη τότε πέρασε το 50% στην μητέρα σου. Αλλιώς πιθανόν να έχει πάει από κάποιο ποσοστό σε σύζυγο και τέκνα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιον αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50 χωρίς να υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ των 2 ατόμων?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

Γνωρίζει κάποιον αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50 χωρίς να υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ των 2 ατόμων?

Γιατι να μην μπορει ? Περουσιακο στοιχειο ειναι και το κανει οτι θελει .

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/9/2020 στις 10:44 ΠΜ, AntonisKo είπε

Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50, πρέπει κάποιος από τους δυο να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, οπότε πάμε στο 51%-49%.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50, πρέπει κάποιος από τους δυο να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, οπότε πάμε στο 51%-49%.

Λαθος .

50-50 το εχω με την γυναικα μου . Πρωην τριτεκνικο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...