Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stathisfl είπε εχω ενα αυτοκινητο 50 50 με τον πατερα μου ο οποιοσ εχει πεθανει και εχει περασει το 50 λογικα στην μητερα μου γιατι φαίνεται στην δήλωση της.θελω να το πουλησω στον θειο μου.ξερει καποιοσ τι χαρτια χρειαζεται? Νομιζω να παρει το 50% η μητερα σου (γινεται ευκολα με καποιο παραβολο απου στα 60 ευρω αν θυμαμαι καλα) και μετα να το πουλησετε μαζι στον θειο σου . Θα χρειστει δελτιο ΚΤΕΟ και βεβαιωση της εφορια που ανηκει το αυτοκινητο οτι δεν οφειλει τελη κυκλοφοριας. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stathisfl είπε ξερεις που πρεπει να παω??? Νομιζω στη Διεθυνση Συγκοινωνιων που ανηκει το αυτοκινητο .Οταν ειχε πεθανει ο πεθερος μου η πεθερα μου ειχε ...παει (μεσω ΚΕΠ) στη Χακλιδα,
stathisfl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 δηλαδη θα παω με την μητερα μου μονο και τον θειο μου,δεν θα χρειαστει κατι αλλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Για να παρει το μισο η μητερα σου μονη της . Μετα με εξουσιοδοτηση της μπορεις να ολοκληρωσεις την μεταβιβαση εσυ .
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, stathisfl είπε σ ευχαριστω πολυ Νομιζω σε ΚΕΠ μπορουν να σου δωσουν πιο πολλες πληροφοριες.
Oakenfold_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα, Έχω 50% - 50% με την σύζυγο ένα 1600cc, επειδή πήρε δικό της πριν λίγο καιρό, θέλω να το μεταβιβάσω 100% σε μένα. Γνωρίζει κανείς πόσο θα κοστίσει και τι χρειάζεται από χαρτιά;
αλσο Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Όταν ένα αυτοκίνητο είναι σε δύο ονόματα και μετά από χρόνια ο ένας αποχωρεί τι πρέπει να κανει για να μην έχει καμία συμμετοχή ,που πρέπει να απευθυνθεστε
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, αλσο είπε Όταν ένα αυτοκίνητο είναι σε δύο ονόματα και μετά από χρόνια ο ένας αποχωρεί τι πρέπει να κανει για να μην έχει καμία συμμετοχή ,που πρέπει να απευθυνθεστε Όταν ο ένας αποχωρεί από που? Αν εννοείς πως δεν θέλει πλέον να είναι το ποσοστό του αυτοκινήτου στο όνομα του, αυτό μπορεί να γίνει είτε μεταβιβάζοντας το ποσοστό του σε κάποιον άλλον, είτε αν γίνει οριστική διαγραφή.
teddy71 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Άμα αναγράφεται σε διαθήκη τότε πέρασε το 50% στην μητέρα σου. Αλλιώς πιθανόν να έχει πάει από κάποιο ποσοστό σε σύζυγο και τέκνα.
AntonisKo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Γνωρίζει κάποιον αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50 χωρίς να υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ των 2 ατόμων?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Γνωρίζει κάποιον αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50 χωρίς να υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ των 2 ατόμων? Γιατι να μην μπορει ? Περουσιακο στοιχειο ειναι και το κανει οτι θελει . 1
G.bar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 28/9/2020 στις 10:44 ΠΜ, AntonisKo είπε Γνωρίζει κάποιον αν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50 χωρίς να υπάρχει συγγενική σχέση μεταξύ των 2 ατόμων? Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50, πρέπει κάποιος από τους δυο να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, οπότε πάμε στο 51%-49%. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, G.bar είπε Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση 50-50, πρέπει κάποιος από τους δυο να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, οπότε πάμε στο 51%-49%. Λαθος . 50-50 το εχω με την γυναικα μου . Πρωην τριτεκνικο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα