Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια μητρική προτείνεις;

Υπάρχει ήδη δεύτερος ssd 120άρης που αγοράστηκε πρόσφατα.Ίσως χρησιμοποιηθεί για dual boot ή ως αποθηκευτικός χώρος εφαρμογών που θέλουμε να έχουν γρηγορότερη απόκριση.

Δημοσ.

Παραθέτω τη νέα σύνθεση:

Οθόνη

+Σύστημα από visionstudio

Δεν έχει σορροπία η σύνθεση μαζί με αυτή την οθόνη και υπάρχουν υπερβολές στο κουτί.Η οθόνη είναι μικρούλα και υστερεί.Αν θέλει να βλέπει ταινίες και του αρέσει το 21:9 κυρίως για 3d person παιχνίδια ας κοιτάξει σε 29'',την LG 29UM67P που είναι και 75Hz και έχει και freesync,χωράει και αντίστοιχη κάρτα.Διαφορετικά φτιάχνει ένα σύστημα με τα μισά ή τα 2/3 των χρημάτων το πολύ για αυτά που θέλει και του περισσεύουν χρήματα για σημαντικότερα πράγματα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το επαναφέρω.Εντός βδομάδας αποφασίσαμε να πάμε στην παρακάτω σύνθεση.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα βάλω την 390 ή την gtx970.

Ποια προτείνετε;

Οθόνη μπορεί να πάμε σε αυτή. Αλλά θα πρέπει να κόψω από το κουτί για να είμαι εντός budget(1400 max).

post-271779-0-37795400-1445791822_thumb.png

Δημοσ.

Ποια προτείνετε;

Οθόνη μπορεί να πάμε σε αυτή. Αλλά θα πρέπει να κόψω από το κουτί για να είμαι εντός budget(1400 max).

Σύστημα άνω των χιλίων ευρώ και βάζεις αυτό το τροφοδοτικό. Υπάρχουν τροφοδοτικά κακά, μέτρια, καλά και πολύ καλά. Η σύνθεσή σου θέλει ένα καλό τροφοδοτικό.

Δημοσ.

το τροφοδοτικό είναι 87+ και είναι μια χαρα , αφού ΔΕΝ έχει ανάγκη για περισσότερα Watts.

το περίεργο είναι το εξής

γιατί να μην πάρει τον απλό Ι5 6600 που έχει δική του ψύκτρα και να γλυτώσει 50ευρώ? Ετσι και αλλιώς με αυτή την ψύκτρα δεν θα κάνει κανένα o/c με αξιώσεις , είναι πεταμένα λεφτά. Με αυτά τα ευρώ μπορεί αντί για τον 128GB να πάρει τον samsung 850evo 250GB και να είναι ποιο γρήγορος και να μην το μετανιώσει μεθαύριο για το μικρούλι-άχρηστο ssd.

Δημοσ.

Λογικά θα κλοκαριστεί ο i5 στο μέλλον. Όσο για τον ssd αγοράστηκε πριν δύο μήνες ssd για χρήση στο λάπτοπ, το οποίο απεβίωσε.Άρα ουσιαστικά θα μπορεί να χει 2 ssd πάνω στο σύστημα.

Πιστεύετε πως η αναλογία κόστους/κλόκαρισματος δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα;

Όσο για το τροφοδοτικό χρησιμοποιείται σε 2-3 pc γνωστών χωρίς κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.Αν υπάρχει κάποια ένσταση στο θέμα της παρεχόμενης ισχύος είμαι δεκτικός να το συζητήσουμε.

Δημοσ.

προσωπικά πιστεύω ότι το o/c είναι ΧΟΜΠΥ και όχι αναγκαιότητα γιατι αν πάμε ορθολογικά με το κόστος της ψύξης των ακριβότερων μητρικών , τροφοδοτικών κτλ στοιχίζει ΠΟΛΥ ακριβότερα από το να αγοράσεις τον ακριβότερο επεξεργαστή που προσπαθείς με πολύ κόπο και έξοδα να πλησιάσεις σε ταχύτητα. 

Δημοσ.

Ναι κατάλαβα το σκεπτικό σου. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια μητρική για τον απλό 6600 καθώς και ένα καλύτερο τροφοδοτικό(όχι κατά πολύ ακριβότερο) αφού πλέον χωράει στο budget.

Δημοσ.

1) το τροφοδοτικό που διάλεξες είναι υπεραρκετο και θα δουλεύει στο "ρελαντί".

2) μητρική εγώ θα διάλεγα μια φθηνή gigabyte με 170 (ψάξε στο σκρουτζ)

3) με τα λεφτα που σου περισσεύουν πάρε τον 850EVO 250GB που έχει προσφορά το eshop και μην πετάς τα λεφτά σου σε ένα μέτριο 120GB που αργότερα θα σου είναι άχρηστο και δεν θα πουλιέται.

4) η ψύκτρα των Ι5 skylake είναι υπεραρκετή. (έχουν μόνο οι κλειδωμένοι ψύκτρα)

Δημοσ.

Ποια προτείνετε;

Ταίριαξε μια 390 με την LG 29UM67P που αξίζει σαν συνδυασμός και κάνει τη διαφορά.Θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

Κυρίως αυτά παίζουμε/παίζαμε. Αν έχει όρεξη για κάτι high-end θα μπορεί πλέον. Έστω και δύο φορές το χρόνο.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...