Προς το περιεχόμενο

Windows tablet πρόταση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώστε σίγουρα είναι αυτό με τα 32gb; Γιατί αν είναι έτσι θα κάνω άμεση παραγγελία!

Το έχει ο Γερμανός στα 239 ή έχεις εσύ κάτι σαν δωροεπιταγή; 

Δωροεπιταγή.

Δυστυχώς έχασα την προσφορά στα 199 για κάτι μέρες.

Δημοσ.

Αυτό στο 199 ευρώ το ήθελα και εγώ για δώρο στην ανιψιά. Αλλά αφού γράφουν ότι είναι με 32gb του Κωτσόβολου θα πάρω αυτό.

Μπορεί να μου επιβεβαιώσει ακόμα μία φορά κάποιος ότι είναι λάθος και ότι είναι με 32gb;

Δημοσ.

Αυτό στο 199 ευρώ το ήθελα και εγώ για δώρο στην ανιψιά. Αλλά αφού γράφουν ότι είναι με 32gb του Κωτσόβολου θα πάρω αυτό.

Μπορεί να μου επιβεβαιώσει ακόμα μία φορά κάποιος ότι είναι λάθος και ότι είναι με 32gb;

Ναι φίλε, όπως είπα και παραπάνω είναι το 32gb. Το γράφει και πάνω στο κουτί του όταν το πάρεις.

Προχώρα άφοβα.

Δημοσ.

Ναι φίλε, όπως είπα και παραπάνω είναι το 32gb. Το γράφει και πάνω στο κουτί του όταν το πάρεις.

Προχώρα άφοβα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Είχα σκοπό να το παραγγείλω από το skroutz στα 285, οπότε αυτό με συμφέρει πολύ. Αύριο αν το έχουν στο κατάστημα της Κοζάνης θα το πάρω επί τόπου, επειδή πρέπει να πάω στην Κοζάνη. Διαφορετικά, θα το κάνω παραγγελία από το ίντερνετ. Ευχαριστώ πολύ και πάλι και να το χαρείς όσο το δυνατόν περισσότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το ξαναπώ και εγώ, είναι το 32GB παιδιά, πάρτε το άφοβα.

Προσπαθώ όλη μέρα να κάνω upgrade στα Windows 10 και δεν τα καταφέρνω. 

Ο δίσκος του δεν χωράει να κάνεις upgrade, και σου ζητάει να βάλεις εξωτερικό. Έβαλα ένα USB, το οποίο σε κάποια φάση κόλλησε και άρα έκανε roll back η διαδικασία. 

Τώρα έχω βάλει έναν εξωτερικό σκληρό, και αφού ξανακατέβασε τα 3GB των Windows, μου ζήτησε να τον συνδέσω για να κάνει το install εκεί. Εδώ και 2 ώρες έχει κολλήσει στο copying files 73% και συνολική εγκατασταση 21%. 

Θα το αφήσω όλο το βράδυ, ελπίζω να προχωρήσει. 

Σε θεωρητικό επίπεδο και τα 8.1 κάνουν τη δουλειά που τα ήθελα, οπότε δεν πρέπει να έχω παράπονο, αλλά μακάρι να μπορέσει να κάνει το upgrade!

Δημοσ.

Ευχαριστώ επίσης για την ενημέρωση. Όσο για το upgrade, γιατί δεν μπορείς. Στο Asus Vivo Tab Note 8, όταν ήμουν διακοπές και μου ήρθε η αναβάθμιση για τα 10, μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει αρκετό χώρο και χρειαζόταν τουλάχιστον 5gb. Έσβησα κάποια πράγματα και ξεκίνησε την αναβάθμιση κανονικά χωρίς κανένα απρόοπτο. Μήπως τελικά είναι 16 και σου λέει ότι δεν έχει χώρο; Διαφορετικά, πώς ο δίσκος του δεν χωράει να κάνεις το upgrade;

Δημοσ.

Ευχαριστώ επίσης για την ενημέρωση. Όσο για το upgrade, γιατί δεν μπορείς. Στο Asus Vivo Tab Note 8, όταν ήμουν διακοπές και μου ήρθε η αναβάθμιση για τα 10, μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει αρκετό χώρο και χρειαζόταν τουλάχιστον 5gb. Έσβησα κάποια πράγματα και ξεκίνησε την αναβάθμιση κανονικά χωρίς κανένα απρόοπτο. Μήπως τελικά είναι 16 και σου λέει ότι δεν έχει χώρο; Διαφορετικά, πώς ο δίσκος του δεν χωράει να κάνεις το upgrade;

Δεν είναι 16 σίγουρα γιατί έχω 8,46GB και δίπλα λέει από διαθέσιμα 28! Άρα είναι 32, μην αγχώνεστε.

Δεν γνωρίζω γιατί δεν έκανε upgrade, και μένα με παραξένεψε. 

Το ολοκλήρωσε όμως πριν κοιμηθώ, οπότε τώρα είμαστε ΟΚ με τα Windows10.

Σήμερα και πρώτη μέρα δοκιμή στη σχολή αλλά μόνο 30 λεπτά χρήσης, αύριο που έχω αρκετές ώρες μάθημα θα δούμε τί ψάρια πιάνει (θα επανέλθω Τρίτη βράδυ ή Τετάρτη)

Δημοσ.

Ο Κώτσος αν μιλάμε για αυτό που πήρα εγώ το έχει στα 249, ακόμα αξίζει.

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/155686-asus-t100taf-10.1%27%27-wi-fi

Χτες το είχα σε αρκετή χρήση και την πάλεψε μια χαρά, όπου χρήση αναφέρομαι ΜΟΝΟ σε μορφή tablet (no keyboard) και μόνο σε ανάγνωση Word & PowerPoint, βασικά πράγματα δηλαδή. Για την χρήση που το θέλω, είναι μια χαρά, φορτίζει όμως αρκετά αργά απ'ότι είδα. Τί εννοώ αργά, και το ipad4 θέλει όλο το βράδυ για να φορτίσει φουλ, αλλά το ipad κρατάει και 2 φορές περισσότερο από αυτό. 

Τίμιο μηχάνημα πάντως και αξίζει στα λεφτά του. 

Δημοσ.

Πόσα t100 έχουν βγει; Έχω μπερδευτεί! Αυτό στην προσφορά του Κωτσόβολου φαίνεται να έχει άλλο επεξεργαστή από το δικό μου (έχω το πρώτο t100, το είχα πάρει μόλις βγήκε σχεδόν δύο χρόνια πριν)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...