Bilbo1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 καλημερα σε ολους αγορασα προσφατα την asrock h97 anniversary και σημερα που εφτιαξα το συστημα διαπιστωσα οτι η motherboard εχει μονο πρασινη υποδοχη για ηχεια τα ηχεια που εχω ειναι 5.1 με πρασινο/πορτοκαλι/μαυρο jack μπορω να κανω κατι για να τα χρησιμοποιησω? ευχαριστω
La_MoRt Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Να πάρεις μια κάρτα ήχου για να μπορέσεις να συν΄δεσεις τα ηχεία σου.
IceFrog Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Περα απο την πλακα. Την sb fx την εχω και για τη δουλεια της ειναι πολυ καλη.
Bilbo1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ok παιδια, ευχαριστω! ελεγα μηπως υπαρχει καμια πατεντα αλλα μαλλον οχι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 καλημερα σε ολους αγορασα προσφατα την asrock h97 anniversary και σημερα που εφτιαξα το συστημα διαπιστωσα οτι η motherboard εχει μονο πρασινη υποδοχη για ηχεια τα ηχεια που εχω ειναι 5.1 με πρασινο/πορτοκαλι/μαυρο jack μπορω να κανω κατι για να τα χρησιμοποιησω? ευχαριστω Βλεπω στα χαρακτηρηστηκα της οτι υποστιριζει 5.1 , οποτε λογικα βαζεις τα 3 rca πισω και ρυθμιζεις μεσω software τι θα ειναι η καθε θυρα (απο οιτ ειδα στο ιντερνετ εχει 1 ροζ 1 πρασινο και ενα μπλε ) οποτε που το προβλημα σου ?
Bilbo1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 και εχεις απολυτο δικιο με τους παλιους drivers ειχε μονο επιλογη stereo αλλα με τους καινουριους αμα το βαλω σε 5.1 βλεπει το μπλε για rear και το ροζ για center/sub ευχαριστω παρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα