kukukali Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 @music-bill thanks τον τσιμπησα! 01:25 ειναι στο 57%
music-bill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Με την εγγύηση τι παίζει? Επειδή η samsung έχει ένα θεματάκι με αγορές από Ε.Ε. τουλάχιστον στα κινητά... Με τους σκληρούς τι στάση ακολουθεί? Τους καλύπτει, ή πρέπει να τον στείλεις πίσω? Κάτσε να το σκεφτείς 1-2 ώρες όσο εξαντλείται η προσφορά....
parlapipas25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συγγνωμη που βγαινω λιγο οφτοπικ αλλα για 15 ευρω διαφορα το αγοραζετε απο γερμανια συν τις μερες που θα κανει να ερθει,αντι να το αγορασετε απο Ελληνικο καταστημα που υπαρχει και αμεση εγγυηση,να βοηθησουμε και λιγο την κατασταση στην οποια βρισκομαστε; Δεν το λεω για να κραξω κανεναν απλα μου κανει λιγο εντυπωση οπως βλεπω και σε αλλα θεματα προσφορων να αγοραζουν απο εξωτερικο για να γλυτωσουν λιγα ευρω. Δεν μιλαω για προσφορες που ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Σορυ και παλι για το οφτοπικ.
kukukali Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 To φτηνοτερο στο σκρουτζ με αμεση παραλαβη ειναι στα 200. Και αν θα τον εχει..... η αγορα ειναι μπαχαλο ψαχνω να φτιαξω συστημα 1151 και εχω απελπιστει δεν υπαρχουν κομματια και ολοι απο βδομαδα μου λενε! Στον φιλο απο πανω δεν υπαρχουν τα κομματια μην βασιζεσε στον σκρουτζ χωρις τηλεφωνο!
music-bill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συγγνωμη που βγαινω λιγο οφτοπικ αλλα για 15 ευρω διαφορα το αγοραζετε απο γερμανια συν τις μερες που θα κανει να ερθει,αντι να το αγορασετε απο Ελληνικο καταστημα που υπαρχει και αμεση εγγυηση,να βοηθησουμε και λιγο την κατασταση στην οποια βρισκομαστε; Δεν το λεω για να κραξω κανεναν απλα μου κανει λιγο εντυπωση οπως βλεπω και σε αλλα θεματα προσφορων να αγοραζουν απο εξωτερικο για να γλυτωσουν λιγα ευρω. Δεν μιλαω για προσφορες που ειναι μεγαλη η διαφορα τιμης. Σορυ και παλι για το οφτοπικ. Δεν είσαι μόνο offtopic είσαι και ανενημέρωτος. Η διαφορά είναι σχεδόν 60€ από όσο κοστίζει στην ελληνική αγορά και έχει την πιο αξιόλογη εγγύηση που υπάρχει, η amazon σου κάνει αντικατάσταση με brand new ή σου επιστρέφει όλα τα χρήματα μαζί με τα μεταφορικά εις το ακέραιο αν θες.
parlapipas25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δεν είσαι μόνο offtopic είσαι και ανενημέρωτος. Η διαφορά είναι σχεδόν 60€ από όσο κοστίζει στην ελληνική αγορά και έχει την πιο αξιόλογη εγγύηση που υπάρχει, η amazon σου κάνει αντικατάσταση με brand new ή σου επιστρέφει όλα τα χρήματα μαζί με τα μεταφορικά εις το ακέραιο αν θες.60 ευρω απο που προκυπτει;180 εχει στο σκρουτζ και 165 εχει στο amazon.
music-bill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 60 ευρω απο που προκυπτει; 180 εχει στο σκρουτζ και 165 εχει στο amazon. Διάβασε το πρώτο δικό μου post στο νήμα και μετά ξαναέλα
kukukali Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Χτυπαει στα ισια ακομα και το massdrop.com Samsung 850 EVO 500GB χωρις τα μεταφορικα EPIC! 1
parlapipas25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Διάβασε το πρώτο δικό μου post στο νήμα και μετά ξαναέλαΔεν το ειδα το post σου προφανως για να λεω 165 ευρω.Κι η διαφορα ειναι στα 37 ευρω.
imitheos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μόλις τσίμπησα και εγώ έναν (αν δηλαδή χρεωθεί κανονικά η κάρτα και δεν μας κάνει καμμιά βλακεία το capital control). Ωραίος ο music-bill.
parlapipas25 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο μαθαίνεις μαθηματικά, βάλε τώρα ότι τα πρώτα δυο καταστήματα είναι εκτός Αττικής και πρόσθεσε μεταφορικά και αντικαταβολή + την άγνωστη παράδοση, βγάλε και το τρίτο που δεν έχει φυσικό κατάστημα και είναι αποθήκη τελικά φτάνεις να δεις στο skroutz ότι το πρώτο κατάστημα που το έχει διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες ξεκινά με 200€ + 5€ μεταφορικά, δηλαδή 205€ - 143€ = 62€Ενω στο αμαζον που ειναι διαθεσιμο ερχεται σε μια μερα ε;;Κι επειδη σε βλεπω οτι ζοριζεσε εγω μιλησα για την τιμη του τιτλου. 1
imitheos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 το πρώτο κατάστημα που το έχει διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες ξεκινά με 200€ + 5€ μεταφορικά, δηλαδή 205€ - 143€ = 62€ Και το παράδοση 1-3 ημέρες είναι σχετικό και ότι από το amazon θα αργίσει να έρθει που είπε ο φίλος. Τις προάλλες παρήγγειλα από ελληνικό κατάστημα ένα ssd ocz arc 100 240άρη και ένα blu ray writer. Το ένα έγραφε παράδοση 2-7 ημέρες (εργάσιμες) και το άλλο 2-10 ημέρες. Η παραγγελία έγινε 22-25 περίπου του μήνα. Όταν πέρασαν 15 εργάσιμες, έστειλα e-mail όχι για να κάνω παράπονα μια και δεν τα καιγόμουνα απλά για να μάθω τι γίνεται. Η απάντηση που πήρα ήταν ότι έχουν δυσκολία να βρουν τον ssd και θα είναι εδώ στο τέλος του μήνα ενό το blu-ray θα ήταν από ημέρα σε ημέρα. Ακύρωσα λοιπόν τον ssd και περίμενα να έρθει το bluray το οποίο όχι μόνο από ημέρα σε ημέρα δεν ήρθε αλλά ήρθε στις αρχές του επόμενου μήνα (πιο αργά δηλαδή και από ό,τι αναμενόταν να έρθει ο ssd). Εκτός δηλαδή ότι δεν με ενημέρωσαν για την αργοπορία και καλά που ενδιαφέρθηκα εγώ να ρωτήσω αλλά το 2-10 εργάσιμες ημέρες έγινε πάνω από 40 ημέρες παράδοση. Φυσικά ούτε όλα τα ελληνικά καταστήματα είναι έτσι και ούτε φταίει 100% το κατάστημα γιατί τα capital controls πήδηξαν πολλά καταστήματα για αυτό και δεν είπα τίποτα και ούτε έβαλα αρνητική βαθμολογία στο skroutz. Απλά το λέω για την γρήγορη παράδοση που είπε ο φίλος πριν. Και εγώ και όλοι μας θέλω να πιστεύω θέλουμε να ενισχύουμε τα ελληνικά καταστήματα αλλά μερικές φορές κάνουν το παν για να μας διώξουν από πελάτες.
kostakiss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 κριμα για διαφορα μιας μερας ,θα γλυτωνα αλλα 20ευρω...&ουστια
barman_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 δούμε πολύ καλές τιμές σύντομα σε ssd.. Σιγά σιγά θα ξεχάσουμε τους μηχανικούς..
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 http://www.amazon.de/gp/angebote/ref=nav_cs_gb?gb_hero_f_102=p:1,c:340843031,s:available Η τιμή είναι EUR 135,99 και φτάνει 143€ με μεταφορικά ή αν θέλετε πιο άμεση παράδοση στα 147€. Τώρα θεωρώ αξίζει η αγορά του με αυτή την τιμή Τωρα λοιπον που η τιμη ηταν πραγματι προσφορα (οπως εχω πει τα 165 του θεματος δεν τα θεωρω προσφορα) αντι να ανοιξετε τοπικ και να το δουν ολοι, το ποσταρατε εδω μεσα και ουτε το 10% του κοσμου δεν ειδε την προσφορα. Ριξτε μια ματια οσοι δεν το εχετε κανει, σε αυτο το τοπικ: http://www.insomnia.gr/topic/492600-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%80/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα