torq Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 έχω έναν υπολογιστή με ECS G31T-M7, core2duo, 2GB RAM και κάποια άλλα κομμάτια που δεν έχουν σημασία. το πρόβλημα είναι ότι ενώ ο υπολογιστής ξεκινάει δε δίνει εικόνα αλλά κάνει κι ένα ήχο από το ηχειάκι της μητρικής. όχι πολύ έντονος ήχος και είναι σταθερός έχω δοκιμάσει 2η οθόνη μη τυχών και φταίει το καλώδιο. έχω δοκιμάσει 2η κάρτα γραφικών καθώς και την ενσωματωμένη. έχω κάνει clear cmos, έχω αλλάξει και θέση της μνήμης, θα βρω αργότερα κι ένα άλλο dimm να δοκιμάσω. βαριέμαι όμως να ξηλώσω και τροφοδοτικό από άλλο pc αλλά μάλλον θα το κάνω αποτέλεσμα μηδέν. όλα τα fans δουλεύουν κανονικά. έχω βγάλει και κάρτα γραφικών, RAM και όταν το ξεκίνησα ο ήχος παρέμεινε. άρα να υποθέσω ότι είναι ή θέμα μητρικής ή επεξεργαστή; μπορώ να βρω κι άλλον υπολογιστή με ίδιο socket αλλά το να κάθομαι να ξηλώνω επεξεργαστές και να κάνω συνδυασμούς... είναι λίγο μπελάς. τι λέτε; η μάλλον τι θεωρείτε πιθανότερο να συμβαίνει; εγώ θα πόνταρα σε χαλασμένη μητρική.
chrdim2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 στο Manual της μητρικης θα γραφει τη ειναι αυτος ο ηχος για να δεις τι φταιει
torq Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 σχετικά με τους ήχους έχουμε αυτό (από το site τους): το πρόβλημα είναι ότι σε μένα δε κάνει κάποιο beep αλλά έχει ένα συνεχόμενο ήχο. σα να δουλεύει κάποιο μοτεράκι, σα να έχει παράσιτο (περίπου). αφού αρχικά νόμιζα ότι ο ήχος ήταν από τον σκληρό δίσκο, μετά κατάλαβα ότι ήταν από το ηχειάκι. δεν είναι ο κλασικός, δυνατός ήχος με τα beep
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα