volos27 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 τον 200αρι τον εβγαλα γιατι οντως κανει θορυβο,εβαλα τους 140 της phanteks μπροστα σκονη απο που εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 μονο απο τον 200αρη εχω σκονη..εβαλα καλτσον απο μπροστα + το φιλτρο που εχει , και ειμαι πολυ καλυτερα..φαντασου περναω ενα swiffer μια φορα τον μηνα στο pc Πλεον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εγω δεν εχω καθολου σκονη,δεν ξερω αν παιζει ρολο το καλυμα που εχει το luxe μπροστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theo1903 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Με 140άρηδες μπροστά είδες κάποια διαφορά ? Σε θερμοκρασία εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Όποτε δεν είμαι εγώ ο περίεργος που ακούει θόρυβο Σκόνη έχω μπροστά από τον 200αρη όπως ο discoboyminimal. Εμένα ο 140αρης δεν ακούγεται πάντως. Λέω μπροστά να βάλω 2χ120 γτ στο μέλλον μπορεί να βάλω κ κανα 2πλο ψυγείο μπροστά όποτε να μην αγοράζω άλλα φανς. Όντως με τα 14αρια μπροστά τι διαφορά είδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 με τα 140 phanteks μπροστα στις 600 στροφες ,πολυ πιο αθορυβα σε σχεση μρ τον 200αρι ,θερμοκρασιες καλυτερες αλλα εχω βγαλει τα κλουβια των δισκων οποτε δεν εχουν αντισταση τα ανεμιστηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Για 200άρι ανεμιστήρα, ο μπροστά είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα θορύβου, αλλά όντως ακούγεται. Όχι παρα πολύ αλλά ακούγεται. Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω τις στροφές του με το speedfan αλλα δεν είδα να ανταποκρίνεται στην ρύθμιση που κάνω. Τώρα για τον ts έχω να πώ, πρώτα κοίταξε ΑΝ χρειάζεσαι τόσα fans πριν τα βάλεις. Το case απο airflow ακόμη και με stock fans είναι θεϊκό. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις 1-2 fans ακόμη για να ρίξεις 1-2 βαθμούς κελσίου, πληρώνοντας τελικά 10-20 ευρώ για να προσθέσεις 4-5db στο συνολικό παραγόμενο θόρυβο. Ζύγισε τα πρώτα και αποφάσισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Για 200άρι ανεμιστήρα, ο μπροστά είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα θορύβου, αλλά όντως ακούγεται. Όχι παρα πολύ αλλά ακούγεται. Εγώ προσπάθησα να κατεβάσω τις στροφές του με το speedfan αλλα δεν είδα να ανταποκρίνεται στην ρύθμιση που κάνω. Τώρα για τον ts έχω να πώ, πρώτα κοίταξε ΑΝ χρειάζεσαι τόσα fans πριν τα βάλεις. Το case απο airflow ακόμη και με stock fans είναι θεϊκό. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις 1-2 fans ακόμη για να ρίξεις 1-2 βαθμούς κελσίου, πληρώνοντας τελικά 10-20 ευρώ για να προσθέσεις 4-5db στο συνολικό παραγόμενο θόρυβο. Ζύγισε τα πρώτα και αποφάσισε. εγω με speed fan μια χαρα μπορω να παιζω με τις στροφες του, αλλα δεν μπορω να τον κανω να κλεισει τελειως! ενα τους αλλου μπορω (cpu , fans) δηλαδη το λιγοτερο (0%) να βαλω στο speed fan τοτε αυτο μου δινει 5-10% (οχι οτι το γραφει αλλα ακουγεται οτι προσπαθει να γυρησει η γυρναει λιιιγο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Το δοκίμασα κι εγώ. Τελικά το speedfan τους ανεβοκατεβάζει όσο θέλω απλά επειδή χρησιμοποιώ το onboard fan controller, ο μπροστά fan,του Cpu και ο πίσω, παίρνουν όλοι μαζί απο την ίδια ρύθμιση, δηλαδή αυτή του cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα