Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε αυτό με την cpu έπρεπε να το λύσεις από την πρώτη στιγμή. Αν τώρα το έχεις ζορίσει τον επεξεργαστή σου σε επίπεδο που η θερμοκρασία θα τον λιώσει τότε δεν θα σου κάνει τίποτα αλλά έτσι και αλλιώς θες ψύκτρα. Σου βρήκα άλλη μια από το eshop: http://www.e-shop.gr/zalman-cnps80f-cpu-cooler-p-PER.811323

Είναι αυτά τα μικροπράγματα που μερικές φορές δεν δίνουμε βάση και φτάνει σε σημείο να δημιουργεί προβλήματα..

Βάλε πάστα και στην κάρτα γραφικών σου απ'ότι κατάλαβα 5-6 βίδες είναι πάρε και βιντεάκι

μόνο μην την βάλεις στον φούρνο εσύ δεν χρειάζεται ακόμα xD

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, πόσα watt είναι το τροφοδοτικό σου;

Δημοσ.

Φίλε αυτό με την cpu έπρεπε να το λύσεις από την πρώτη στιγμή. Αν τώρα το έχεις ζορίσει τον επεξεργαστή σου σε επίπεδο που η θερμοκρασία θα τον λιώσει τότε δεν θα σου κάνει τίποτα αλλά έτσι και αλλιώς θες ψύκτρα. Σου βρήκα άλλη μια από το eshop: http://www.e-shop.gr/zalman-cnps80f-cpu-cooler-p-PER.811323

Είναι αυτά τα μικροπράγματα που μερικές φορές δεν δίνουμε βάση και φτάνει σε σημείο να δημιουργεί προβλήματα..

Βάλε πάστα και στην κάρτα γραφικών σου απ'ότι κατάλαβα 5-6 βίδες είναι πάρε και βιντεάκι

μόνο μην την βάλεις στον φούρνο εσύ δεν χρειάζεται ακόμα xD

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο, πόσα watt είναι το τροφοδοτικό σου;

Το τροφοδοτικο μου ειναι 550 watt.Επειδη ειμαι κ λιγο ασχετος αυτα που μου εδειξες ειναι με κλιπσακια. ενω η δικη μου ειναι με βιδες. δοκιμασα να βαλω ενα αλλο με κλιπσακια αλλα φυσικα δεν κουμπωνε.http://www.e-shop.gr/titan-ttc-na32tz-r-low-noise-intel-cpu-cooler-p-PER.911650αυτη εδω ειναι ιδια με την δικη μου στην βαση με τις βιδες κ ετσι ειναι το ανεμιστηρακι απο πανω. αλλα δεν ξερω αν θα κανει

Δημοσ.

Εντωμεταξυ ξεχασα να προσθεσω κατι. εδω και πολυ καιρο οταν ανοιγω το pc μου βγαζει cpu fan error και πρεπει να πατησω f1 για να συνεχισω  δεν ειχα δωσει βαση :/ πριν 2 λεπτα παλι παγωσε κ εκανα restart οταν εγινε restart αρχησε κ εκανε checking file system on c. με τα 3 stage που ειναι.αν οντως βαλω καινουργια ψυχτρα θα λυθει το προβλημα? για τν πριν μερες επαιζα κανονικα

μα αυτο ειναι το κακο...να σου δειχνει το προβλημα, να το βλεπεις κ να το αμελεις.

Δημοσ.

Φιλε το πισι σου ειναι παρατημενο, εχει γινει ρημαδι δυστυχως και πρεπει να το μαζεψεις. Ανοιγμα, καλο φυσημα απο σκονες παντου, παστες στον επεξεργαστη, καρτα γρζφικων και στο chipset ακομη, καμια καλυτερη ψυκτρα στο cpu και ανεμιστηρα πισω. Ολα αυτα με αυτη τη σειρα

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε το πισι σου ειναι παρατημενο, εχει γινει ρημαδι δυστυχως και πρεπει να το μαζεψεις. Ανοιγμα, καλο φυσημα απο σκονες παντου, παστες στον επεξεργαστη, καρτα γρζφικων και στο chipset ακομη, καμια καλυτερη ψυκτρα στο cpu και ανεμιστηρα πισω. Ολα αυτα με αυτη τη σειρα

Το ξερω φιλε δεν τα λες λαθος, απλα ειναι και παλιο το pc,  και ειναι κ οι καιροι δυσκολοι, και ειμαι κ λιγο ασχετος, βρηκα μια ψυκτρα που μοιαζει πολυ με τν δικη μου σε θεμα βιδας κ γενικα το καλουπι της αλλα δεν ξερω αν κανει, μπορεις να βοηθησεις? http://www.e-shop.gr/titan-ttc-na32tz-r-low-noise-intel-cpu-cooler-p-PER.911650ενας φιλος μου ειπε οτι το δικο μου ειναι 775 socket. αυτη θα κανει?

Δημοσ.

Αυτές που μου δείχνεις σε κάτι οικονομικο αυτη την στιγμη ειναι ολες με κλιψακια ενω το δικο μου εχει βιδες και η βαση της μητρικης δεχετε 4 βιδες.. δοκιμασα ενα που ειχα με κλιψακια αλλα δεν έμπαινε  

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/zalman-cnps5x-performa-p-PER.806901

δες αυτή !!!!

κάνει λίγο θόρυβο......και Πολύ καλή δουλειά 

το οτι είναι με κλιψάκια δεν λέει κάτι..... βιδώνεις το πλαστικό που εμπεριέχεται στο κουτί (αντάπτορα) και εκεί κουμπώνουν τα κλιψάκια

Δημοσ.

Τις raijintek κοιτας σε ψυκτρες, παρε μια themis και βαλε και εναν ανεμιστηρα πισω. Αυτες που σου προτεινουν τα παιδια ειναι πολυ μετριες και δε κανουν εως καθολου δουλεια.

http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

ειναι οι οικονομικοτερη για καλη δουλεια

Δημοσ.

ειδα αυτη που μου εστειλες και προσεξα οτι οι βιδες που εχει δεν ταιριαζουν πανω στο δικο μου γιατι δεν ειναι απεναντι.. προσεξε στις φωτογραφιες που εστειλα να δεις πως ειναι

post-244302-0-84223400-1444927305_thumb.jpg

post-244302-0-54907900-1444927316_thumb.jpg

post-244302-0-76648800-1444927325_thumb.jpg

post-244302-0-26785000-1444927335_thumb.jpg

post-244302-0-25980300-1444927343_thumb.jpg

Δημοσ.

Πηρα την ψυκτρα την εβαλα και εβαλα και παστα.. Μολις ανοιγω τον υπολογιστη μετα απο λιγο κλεινει μονο του και βγαζει ενα error cpu temperature over.. Τι αλλο να κανω :/

Δημοσ.

Λοιπον απο οτι τσεκαρα... Το ειχα τοποθετήσει λαθος... Οσο προλαβα να δω οι θερμοκρασίες ηταν πολύ καλύτερες γύρω στο 20 στο bios... Ομως το pc παλι μου παγωνει και αρκετες φορες κανει και restart μονο του.. Ακομα και σε ασφαλη λειτουργία μου παγωσε.. Δοκιμασα αλλη καρτα γραφικών τα ιδια ομως.. Αλλες ram τα ιδια.. Ειπα μηπως ήταν κατι απο αυτα.. Εν τω μεταξύ ο επεξεργαστής δεν ηταν καθόλου ζεστος.. Τι μπορει να φταει???

Δημοσ.

Στείλε μας πάλι φωτο από θερμοκρασίες και πιστεύω ότι φταίνε οι ram. Κατέβασε κάποιο εργαλείο όπως το memtest για να τις testάρεις.

Πέρα από τις ram αν δεν φταίνε αυτές πρέπει να λύπει κάποιος driver. Θα σου πρότεινα καθαρό Install των windows και όταν έχεις μπλε οθόνες οι γενικώς σφάλματα (πχ. αυτό που μας είπες με το cpu fan) να τα διαβάζεις πριν καταφτάνεις σε τέτοιες καταστάσεις!

Πάντως για τα παγώματα 5 είναι τα στοιχεία που ψάχνεις:

Overheating: πολύ πιθανό

Driver Corruption or Errors: πολύ πιθανό

Software Errors: Μπορεί

Ram Failure: Μπορεί (θα το σιγουρέψεις με test)

Virus: Δεν νομίζω αλλά δεν το αποκλείω

Άνοιξε Command Prompt και γράψε την παρακάτω εντολή:

sfc /scannow

Αυτή η εντολή θα τσεκάρει για σφάλματα στην εγκατάσταση των Windows. Εάν και όταν ολοκληρωθεί

πόσταρε τα αποτελέσματα. Επίσεις με το ccleaner ρίξε ένα γενικό καθάρισμα και στο registry (2ρη επιλογή) και απενεργοποίησε όποια εφαρμογή ανοίγει στο startup. Σου είπα ότι καλήτερο μπορούσα ελπίζω να βοήθησα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...