Melancholy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εδω και καποιες μερες εκει που παιζω ενα game η κανω κατι στο pc καποιες φορες παγωνει εντελως και θελει restart για να ξεκολλησει,4-5 φορες εχει κανει κ restart μονο του.το ανοιξα το καθαρισα καλα, εντωμεταξυ απο ενα παλιο PC πηρα ενα ανεμιστηρακι κ το εβαλα μεσα στο pc μου. ειναι απο αυτα τα μικρα που βιδωνουν πανω στο κουτι κ εχουν 2 καλωδια δουλευει μια χαρα.και καποιες φορες μαυριζει η οθονη για λιγο και οταν επανερχεται μου πεταει ενα μνμ nvidia kernel mode driver κατι σαν error.Το pc ειναι καπως παλιο και επειδη δν ειμαι κ ιδιετερα γνωστης θελω την δικη σας γνωμη και βοηθεια.εβγαλα και καποιες φωτο απο cpuid για να δειτε τι εχω.Στην προτελευταια φωτο θα δειτε χρηση cpu κ ram και θερμοκρασιες ενω ειχα ανοιχτο μονο το ιντερνετ χωρις να παιζω καποιο game.και στην τελευταια οταν ανοιξα το game. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2015 από Melancholy
leonidasetsi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν κατ'αρχήν πρέπει να μάθεις τι κάρτα γραφικών έχεις και είτε να εγκαταστήσεις τους οδηγούς από το ανάλογο CD του είτε να τους κατεβάσεις από το internet από το ανάλογο site της εταιρίας. Τσέκαρε και τις ενημερώσεις των Windows. Μερικές φορές βρήσκει τα ελλείματα των driver.
Melancholy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν κατ'αρχήν πρέπει να μάθεις τι κάρτα γραφικών έχεις και είτε να εγκαταστήσεις τους οδηγούς από το ανάλογο CD του είτε να τους κατεβάσεις από το internet από το ανάλογο site της εταιρίας. Τσέκαρε και τις ενημερώσεις των Windows. Μερικές φορές βρήσκει τα ελλείματα τξα ξανα εκανα εγκατασταση drivers της καρτας γραφικων. πηγα να κανω update του league of legends και μετα απο λιγη ωρα παγωσε παλι. μονο που αυτην την φορα το pc εκανε συνεχομενα μπιπ μεχρι να το κανω ρεσταρτ
babisflou7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εγκατασταση οδηγων θα κανεις εχοντας κανει απεγκατασταση με ddu. παμε στα αλλα τωρα...οι θερμοκρασιες ειναι ιστορικες!!! 82 επεξεργαστης κ 75 μητρικη???!?!?!?!?!?!?! 1
Melancholy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 εγκατασταση οδηγων θα κανεις εχοντας κανει απεγκατασταση με ddu. παμε στα αλλα τωρα...οι θερμοκρασιες ειναι ιστορικες!!! 82 επεξεργαστης κ 75 μητρικη???!?!?!?!?!?!?! το εκανα και εγκατεστησε drivers μονο του παλι, μονο που τωρα ανεβαζει θερμοκρασιες κ η καρτα απο οτι βλεπω. εκτος αν δεν ειναι κομπλε το προγραμμα για τις θερμοκρασιες.αξιζει να παρω παστα να βαλω θα βοηθησει σε κατι?
leonidasetsi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα σε βοηθήσει μια πάστα εαν έχεις να την αλλάξεις πάνω από 2 χρόνια. Τώρα για τις θερμοκρασίες φρόντησε να υπάρχει ανεμηστίρι για να βγάζει τον ζεστό αέρα. Επίσης κάνε ένα Check Disk όλων των σκληρών δίσκων σου και κυρίως του δίσκου με τα windows (θα σου ζητήσει να το κάνει στην επόμενη επανεκκίνηση). Βλέπω ότι η θερμοκρασίας της κάρτας σου είναι πόλυ πάνω.. και να φανταστώ ότι εκείνη την ώρα δεν έπαιζες game. Μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο στις μαύρες οθόνες και τα lags βάλε πάστα στην κάρτα γραφικών!
Melancholy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Θα σε βοηθήσει μια πάστα εαν έχεις να την αλλάξεις πάνω από 2 χρόνια. Τώρα για τις θερμοκρασίες φρόντησε να υπάρχει ανεμηστίρι για να βγάζει τον ζεστό αέρα. Επίσης κάνε ένα Check Disk όλων των σκληρών δίσκων σου και κυρίως του δίσκου με τα windows (θα σου ζητήσει να το κάνει στην επόμενη επανεκκίνηση). Βλέπω ότι η θερμοκρασίας της κάρτας σου είναι πόλυ πάνω.. και να φανταστώ ότι εκείνη την ώρα δεν έπαιζες game. Μπορεί να παίζει και αυτό ρόλο στις μαύρες οθόνες και τα lags βάλε πάστα στην κάρτα γραφικών! Πριν μου πει ο φιλος απο πανω για drivers καρτα γραφικων η θερμοκρασια τις καρτας ηταν χαμηλη αν δεις κ πιο πανω.αξιζει να παρω παστα απο τα public? κ κατι αλλο. στον επεξεργαστη ξερω να βαζω παστα. στην καρτα πως θα βαλω?
babisflou7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 κατεβασε τους σωστους drivers απο το site της εταιρειας. για βαλε κ το speccy να δουμε τις θερμοκρασιες. παστα στον επεξεργαστη απο ποτε εχεις να βαλεις?
Melancholy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 κατεβασε τους σωστους drivers απο το site της εταιρειας. για βαλε κ το speccy να δουμε τις θερμοκρασιες. παστα στον επεξεργαστη απο ποτε εχεις να βαλεις? Κατεβασα αυτο που μου ειπες. κ εβγαλα screen με το l2 ανοιχτο που δεν ξερω ποσο βαρυ μπορει να ειναι.εβαλα κ παστα στον επεξεργαστη. Νομιζω οτι εντοπισα το προβλημα, οταν ανοιξα να βαλω την παστα το ανεμιστηρακι της ψυκτρας δεν δουλευε σωστα σερνοταν, μολις το ακουμπησα με το δαχτυλο μου και το αφησα πανω ετρεχε σαν τρελο, οταν εβγαλα το δαχτυλο παλι σερνοταν κ κανει κ θορυβο. υπαρχει τροπος να βγαινει ο ελικας απο την ψυχτρα? η θα σπασει?
babisflou7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 αν τα χει φτυσει η ψυκτρα παρε καμια αλλη κριμα ειναι δλδ βλεπεις που εχει φτασει η θερμκρασια...
Melancholy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 αν τα χει φτυσει η ψυκτρα παρε καμια αλλη κριμα ειναι δλδ βλεπεις που εχει φτασει η θερμκρασια... Και πως ακριβως θα ξερω πια ειναι η καταλληλη ψυκτρα για το pc μου? βλεπω μια που οι βασεις της ειναι ιδιες σαν την δικη μου? θα ειναι συμβατη ομως? Site: εδω λιγο βοηθεια πλζζζζ
leonidasetsi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να βρείς το socket σου. Πες μου ακριβώς το μοντέλο της μητρικής σου..
Melancholy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να βρείς το socket σου. Πες μου ακριβώς το μοντέλο της μητρικής σου.. ASUS P5L-MX
leonidasetsi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Socket 775 λοιπόν. Εάν θες κάτι που ουσιαστικά δεν ακούγεται ουτε στο ελάχιστο: http://www.skroutz.gr/s/418803/Arctic-Cooling-Alpine-11-GT-Rev-2.html Εάν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό και θες ο επεξεργαστής σου να παγώνει: http://www.skroutz.gr/s/416812/Zalman-CNPS5X-Performa.html
Melancholy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εντωμεταξυ ξεχασα να προσθεσω κατι. εδω και πολυ καιρο οταν ανοιγω το pc μου βγαζει cpu fan error και πρεπει να πατησω f1 για να συνεχισω δεν ειχα δωσει βαση :/ πριν 2 λεπτα παλι παγωσε κ εκανα restart οταν εγινε restart αρχησε κ εκανε checking file system on c. με τα 3 stage που ειναι.αν οντως βαλω καινουργια ψυχτρα θα λυθει το προβλημα? για τν πριν μερες επαιζα κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα