Kadaz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Εχω ακουσει καλα λογια για το Flyme OS της Meizu, αλλα απο την αλλη ξερω οτι τα Xiaomi εχουν μεγαλυτερη ποικιλία custom roms κλπ.
newsformobiles Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τα Xiaomi mi4c διαβάζω ότι είναι πολύ καλά. Το θέμα είναι τι ψάχνει στο κινητό. 1
2.1Ohm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Σαν software το flyme μου αρεσε παρα παρα πολυ!Ημουν φαν του vanilla android κ αν κ πολυ πολυ διαφορετικο (Ios ιζει)! ΅Ειναι κατι σαν συνδιασμος αυτον τν 2 αλλα περνει τα καλα και των 2 κοσμων! Δν το εχω χρησιμοποιησει σαν daily driver μια που πριν λιγο παρηγγειλα το meizu m2 note αλλα επαιξα πολυ ωρα με το MX4 στν γερμανο και μ αρεσε πολυ!Το miui απο την αλλη το ειχα δοκιμασει σε αλλο κινητο nexus 5 και δν μ αρεσε καθολου!Βαρη ασχημο (για τα γουστα μ) και πολυ πολυ ram hungry! Να φανταστης τον τοτε βασιλια του lagg free nexus 5 το ειχε κανει να τρωει τα κολληματακια του που και που! Προφανως και βελτιωθηκε απο τοτε και εχουμε πολυ πιο δυνατους επεξεργαστες τωρα αλλα εγω θα διαλεγα μειζυ!
Kadaz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 απλα τα specs του MX5 τα βρισκεις και στο redmi note 2, με 100ε λιγοτερα.. Αν δεν μου αρεσει το MIUI , μπορω να χρησιμοποιησω nova launcher η κατι παρομοιο αντι για miui, χωρις να χασω κατι?
2.1Ohm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μπορει φυσικα ναι αλλα παλι Miui θα ειναι απλα θα εχεις αλλαξει την αρχικη σου οχι ολο το λειτουργικο! Εκτος αμα θες να βαλεις custom rom κτλπ! Και ναι 100ε λιγοτερα εχεις ομως πολυ μετρια κατασκευη μετρια οθονη μετρια καμερα και οχι fingerprint sensor αυτα κοστιζουν φιλε μου! Το flyme τρεχει πολυ σμοοθ και δν θα εχεις κανενα κανενα προβλημα με laggs λιγο η gpu δν ειναι τοσο καλη αλλα παλι δν θα εχεις κανενα προβλημα!Αμα ημουν στν θεση σου θα περιμενα και δν βιαζομουν θα περιμενα για τον αντικαταστατη του M2 note που θα ειναι λγκα αλουμινενια κατασκευη με Helio x10 cpu η το MX5 pro! Εγω ειμαι χωρις συσκευη εδω και 2 βδομαδες και δν μπορουσα να περιμενω και αλλο κ πηρα το meizu m2 note!Στην θεση σου θα επερνα λγκα το MX5 αλλα δν μ αρεσουν οι amoled Οθονες οποτε θα ημουν σε διλλημα ισως να περιμενα για το m3 note(το επομενο του m2 note) αμα ειχε καποιο "αξιολογο" κινητο που τουλαχιστον εχει ιντερνετ!
newsformobiles Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μπορει φυσικα ναι αλλα παλι Miui θα ειναι απλα θα εχεις αλλαξει την αρχικη σου οχι ολο το λειτουργικο! Εκτος αμα θες να βαλεις custom rom κτλπ! Και ναι 100ε λιγοτερα εχεις ομως πολυ μετρια κατασκευη μετρια οθονη μετρια καμερα και οχι fingerprint sensor αυτα κοστιζουν φιλε μου! Το flyme τρεχει πολυ σμοοθ και δν θα εχεις κανενα κανενα προβλημα με laggs λιγο η gpu δν ειναι τοσο καλη αλλα παλι δν θα εχεις κανενα προβλημα! Αμα ημουν στν θεση σου θα περιμενα και δν βιαζομουν θα περιμενα για τον αντικαταστατη του M2 note που θα ειναι λγκα αλουμινενια κατασκευη με Helio x10 cpu η το MX5 pro! Εγω ειμαι χωρις συσκευη εδω και 2 βδομαδες και δν μπορουσα να περιμενω και αλλο κ πηρα το meizu m2 note! Στην θεση σου θα επερνα λγκα το MX5 αλλα δν μ αρεσουν οι amoled Οθονες οποτε θα ημουν σε διλλημα ισως να περιμενα για το m3 note(το επομενο του m2 note) αμα ειχε καποιο "αξιολογο" κινητο που τουλαχιστον εχει ιντερνετ! Να υποθέσω αυτά τα λες για το meizu, γιατί σαν κατασκευή τα Xiaomi μόνο μέτρια δεν τα λες, ίσα-ίσα έχουν πολύ καλή κατασκευή. Επίσης αναφορικά με την miui, ειδικά την 7, στο Note 4G που έχω, με 2GB ram, ενώ είναι φορτωμένο το κινητό, έχω στα 1.2-1.4 MB ελεύθερα μνήμη, είναι πιο γρήγορο και έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.
Xristos_Metal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Απολα αυτα πιο εχει την καλυτερη καμερα? Το Mx5? Αν ειναι να δωσω 350 ευρω δεν αξιζει καλυτερα να παρω το Lg g4?
2.1Ohm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Απολα αυτα πιο εχει την καλυτερη καμερα? Το Mx5? Αν ειναι να δωσω 350 ευρω δεν αξιζει καλυτερα να παρω το Lg g4? το MX5 16gb κανει 260 οχι 350 που σε καμια περιπτωση δν αξιζει αλλα 140 για g4! Να υποθέσω αυτά τα λες για το meizu, γιατί σαν κατασκευή τα Xiaomi μόνο μέτρια δεν τα λες, ίσα-ίσα έχουν πολύ καλή κατασκευή. Επίσης αναφορικά με την miui, ειδικά την 7, στο Note 4G που έχω, με 2GB ram, ενώ είναι φορτωμένο το κινητό, έχω στα 1.2-1.4 MB ελεύθερα μνήμη, είναι πιο γρήγορο και έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας. Συγκριτικα με αυτα τα δυο το λεω οτι τα xiaomi δν συγκρινονται με την κατασκευη του mx5 που ειναι πραγματικα υποδειγματικη ! Και γνκα πιστευη η Meizu βγαζει πιο ομορφα και προσεγμενα κινητα!(προσοπικη αποψη παντα μν ορμας) και τωρα μπορει με το 7αρι να εχει αλλαξει εγω σε εποχες Νεξους 5 το δοκιμασα που ηταν νμζω miui6 δν θυμαμαι και δν μ αρεσε καθολου καθολου!(ουτε τωρα μ αρεσει εμφανισιακα αλλα μπορει να διορθωσαν τις επιδοσεις του!) 1
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά δεν αγοράζετε Meizu για να παίζετε με roms. Θα πάρεις το Meizu και θα το κρατήσεις με Flyme OS, τέλος. Αν ο σκοπός σου είναι να παίξεις με roms μπορείς να το κάνεις και με άλλες συσκευές. Επίσης μπορεί το hardware του ΜΧ5 να το έχει και το Redmi 2 note αλλά η ποιότητα της συσκευής του Meizu είναι σαφέστατα μια δυο κατηγορίες πάνω από το xiaomi όπως και θα περίμενε κάποιος με τη διαφορά των 100 ευρώ που τους χωρίζει. Η πραγματική ερώτηση σου όμως φίλε Kadaz είναι ουσιαστικά MX5 vs Mi4c. Και τα δυο έχουν υπέρ και κατά και απλά πρέπει να τα ζυγίσεις και να δεις τι θέλεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα