Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη βγαίνεται offtopic βοηθήστε τον ts να καταλήξει κάπου,εγώ προτείνω να πάρει amd μιας και έχει 8 πυρήνες και ως γνωστόν 8>4 απλά μαθηματικά είναι.

• Like 5
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όσο δεν αρχίσουν τα βρισίδια δεν υπάρχει λόγος για τους μοντ να το κλείσουν,φόρουμ είναι αυτή είναι η δουλειά του να λέει ο κάθε ένας ότι θέλει.

(μέσα στα πλαίσια τον όρων που έχει το Insomnia)

Δημοσ.

Δες το και αλλιως ρε συ TS... αν δεν εχεις intel δεν εισαι Swag  :devil:

Μη βγαίνεται offtopic βοηθήστε τον ts να καταλήξει κάπου,εγώ προτείνω να πάρει amd μιας και έχει 8 πυρήνες και ως γνωστόν 8>4 απλά μαθηματικά είναι.

Ναι αλλα αν δεν εχεις Intel δεν μπορεις να παιξεις τιποτα.... ουτε pacman

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά η μεγάλη απορία πιστεύω και πολλών ανάμεσα σε Intel + amd ποιον επεξεργαστή πια μητρική θα υποστήριζε καλύτερα το gaming θα ήθελα κάποιος γνωστης του επαγγέλματος να μας πει την γνώμη του!

Αν ηταν ερωτηση για αγορα το καταλαβαινω να ρωτας γιατι ενδιαφερεσαι αμεσα. Τωρα ομως ετσι οπως το ρωτας στα γενικα τι να σου πουμε???Δεν ξερεις πχ οτι στο gaming η καρτα γραφικων τραβαει το περισσοτερο βαρος και αρα ειναι η σημαντικοτερη???Επεισης αυτο που γραφεις δεν ειναι αναλογο και με το ποσα χρηματα διαθετει ο καθενας???

Νίκο δεν νομίζω να ζήτησα κριτική μάζεψε πολύ ανωριμότητα η σελίδα μάλλον κακή η διαχειρηση των admin πρέπει να μπει μια σκούπα εδώ μέσα !

Επεισης για ατομο με 5 posts νομιζω οτι εχεις πολλες απαιτησεις απο τους αλλους με αυτα που γραφεις....

• Like 1
Δημοσ.

Εχει συζητηθει τοσο πολυ το θεμα που θα καταντησουμε γραφικοτεροι του γραφικου να ξαναλεμε τα ιδια.Μπορει ο TS να διαβασει τα σχετικα νηματα που ειναι αφθονα.Να εισαι μελος ενος φορουμ δεν ειναι μονο να κανεις ερωτησεις αλλα να εχεις και υπευθνοτητα και να διαβαζεις τα παρομοια νηματα που αλλα μελη του φορουμ,ξοδεψαν προσωπικο χρονο για να καταθεσουν τις αποψεις τους.

• Like 4
Δημοσ.

Εχει συζητηθει τοσο πολυ το θεμα που θα καταντησουμε γραφικοτεροι του γραφικου να ξαναλεμε τα ιδια.Μπορει ο TS να διαβασει τα σχετικα νηματα που ειναι αφθονα.Να εισαι μελος ενος φορουμ δεν ειναι μονο να κανεις ερωτησεις αλλα να εχεις και υπευθνοτητα και να διαβαζεις τα παρομοια νηματα που αλλα μελη του φορουμ,ξοδεψαν προσωπικο χρονο για να καταθεσουν τις αποψεις τους.

Στο εχω πει και πιο παλια οτι αν στην πραξη ισχυε το παραπανω που γραφεις(που ειναι και το πιο λογικο)τοτε πανω απο τα μισα θεματα στις καρτες γραφικων και στα νεα συστηματα δεν θα υπηρχαν καν. Αλλα οταν βαριεται ο αλλος να διαβασει και τα θελει ολα ετοιμα στο πιατο,οτι και να του πεις τιποτα :P

• Like 1
Δημοσ.

Ας απαντησω σοβαρα μπας και δεν εισαι troll. Aν μιλαμε για τιμες απο 180 και πανω, τοτε πας χωρις πολλα πολλα για i5, δεν νομιζω οτι θελει και συζητηση. Αν μιλαμε για 100-150, οι i3 προσφερουν καλυτερες επιδοσεις απο τους amd στα περισσοτερα (αν οχι ολα) τα παιχνιδια λογω τεραστιου single thread, αλλα σιγα σιγα ολο και περισσοτερα παιχνιδια ζητανε 4core οποτε περιπλεκει το πραμα. Προσωπικα θα πηγαινα σε FX 6300 και ας εχουν χειροτερες επιδοσεις απλα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, μιας επεξεργαστες αλλαζω ανα 5ετια. 

Δημοσ.

αλλα σιγα σιγα ολο και περισσοτερα παιχνιδια ζητανε 4core οποτε περιπλεκει το πραμα.

Κανένα παιχνίδι δεν ζητάει 4core,έχουν υποστήριξη για 4 και παραπάνω πυρήνες,τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο.

Επίσης το hyperthtreading είναι αόρατο για το σύστημα και για τα παιχνίδια,δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά είναι σαν να υπάρχουν 4 πραγματικοί πυρήνες. 

Δημοσ.

Νίκο δεν νομίζω να ζήτησα κριτική μάζεψε πολύ ανωριμότητα η σελίδα μάλλον κακή η διαχειρηση των admin πρέπει να μπει μια σκούπα εδώ μέσα !

Οι παρατηρησεις παρατηρησεις απο τον κυριο,αλλα ενδιαφερον για το θεμα που ανοιξε δεν βλεπω,ισα ισα που απο οτι φενεται δεν ειναι και τοσο τυπικος στις αγγελιες του στο θεμα pc hardware :)

Δημοσ.

Κανένα παιχνίδι δεν ζητάει 4core,έχουν υποστήριξη για 4 και παραπάνω πυρήνες,τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο.

Επίσης το hyperthtreading είναι αόρατο για το σύστημα και για τα παιχνίδια,δεν μπορούν να καταλάβουν την διαφορά είναι σαν να υπάρχουν 4 πραγματικοί πυρήνες. 

Τους i3 τους βλέπει σαν 4πυρινους δλδ.

Δημοσ.

Και ομως υπαρχουν παιχνιδια που δεν τρεχουν σε 2πυρηνο, εκτος αν κατεβασεις τιποτα tweaks και fixes απτο internet. Το Farcry 4 και το CoD ειναι τα 2 που ξερω προς το παρον. Τωρα βεβαια αν οντως τα threads τα βλεπουν σαν πυρηνες τοτε δεν βλεπω λογο να προτιμησει καποιος FX αντι i3 για gaming. Στο single thread υπαρχει εξωφρενικα τεραστια διαφορα

Δημοσ.

παιδια.... ηρεμηστε - χαλαρωστε.....!  

ΚΟΥΙΖ:  μελος με 5 μολις μηνυματα, δημιουργει το πρωτο του θεμα.  και το ερωτημα ποιο ειναι?    

Intel vs AMD για gaming

ΤΙ ΕΙΝΑΙ...?       

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...