EvEMaSTeR21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πραγματικά η μεγάλη απορία πιστεύω και πολλών ανάμεσα σε Intel + amd ποιον επεξεργαστή πια μητρική θα υποστήριζε καλύτερα το gaming θα ήθελα κάποιος γνωστης του επαγγέλματος να μας πει την γνώμη του!
D4rkshadow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλε ρε φιλε εχεις για avatar την AMD και μας ρωτας εμας την γνωμη μας;Τι την θες αφου εσει εχεις ηδη διαλεξει.Η μεγαλο τρολ εισαι η....... Ας επικρατησει ειρηνη
Sheogorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 3 ποστς και αρχίζει (προσπαθεί να αρχίσει) flame war... Οχι δεν είναι τρολ, που σου ήρθε?
8elwADSL Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Χαχα γουστάρω όλο και περισσότερο σ αυτό το φόρουμ. Δώσε δικέ μου!
EvEMaSTeR21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Συνδιάζει το φόντο που έχω με την λειτουργική που απλά ζητάω μια γνώμη ? δηλαδή αν είχα αυτοκίνητο για φωτό και ρωτούσα για μηχανή θα μου έλεγες τα ίδια? πόλους πονηροκεφτεδεα τρως αδερφέ !
nikos1982 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 κανε ενα search λοιπον στο φορουμ να δεις τι θεματα εχουν ανεβει και γραφτει για αυτο που ζητας και φαε φασολαδα μετα. αν βαριεσαι να ψαξεις προβλημα σου.αν δεν καταλαβενεις παλη προβλημα σου. οταν υπαρχουν τοσα θεματα στο φορουμ για αυτο που θελεις κατσε βρεστα να διαβασεις. 5
sotos gtx 650 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 intel 4004 bvfm τον εχω σε ενα σύστημα και παει αερας τυφλα να εχουνε οι ι7
EvEMaSTeR21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Νίκο δεν νομίζω να ζήτησα κριτική μάζεψε πολύ ανωριμότητα η σελίδα μάλλον κακή η διαχειρηση των admin πρέπει να μπει μια σκούπα εδώ μέσα !
Sheogorath Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Νίκο δεν νομίζω να ζήτησα κριτική μάζεψε πολύ ανωριμότητα η σελίδα μάλλον κακή η διαχειρηση των admin πρέπει να μπει μια σκούπα εδώ μέσα ! Mάθαμε και τους αντμιν και τις σκούπες... Reroll account?
IceFrog Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Οι ιντελ ειναι καλητεροι.. Ολοι ξερουν οτι amd αγοραζουν οι φτωχοι.. Εαν το cpu δεν κανει ενα μηνιατικο πως θα παιξεις lol με 60fps κανοντας stream στο twitch τωρα που λειπει ο αρχηγος? Μαζι με μια 980 νομιζω οτι ειναι ο καλύτερος συνδυασμος. Μη πω οτι θα βγαλεις και γκομενα.. 11
benign Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Σε καθε φορουμ Ελληνικο η ξενο ισχυει ο κανονας οτι καθε ατομο που εχει μια απορια,/προβλημα,πρωτα διαβαζει σχετικα νηματα ,παρομοια με το δικο του και μετα αν δεν βρει βοηθεια,τοτε ανοιγει δικο του θεμα.Μαλιστα στα πιο πολλα sites, καθε θεμα απο newbie που βαρεθηκε να ριξει μια ματια σε ηδη υπαρχοντα threads,διαγραφεται και αν το ξανακανει τρωει ban. Το θεμα σου ειναι γενικο και εχει απαντηθει εκατομμυρια φορες,οποτε δεν υπαρχει λογος κανεις να σου απαντησει. Αν διαβασεις,πολυ προσφατα νηματα,θα βρεις πληρη απαντηση. 5
John-lamia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 <p> Πραγματικά η μεγάλη απορία πιστεύω και πολλών ανάμεσα σε Intel + amd ποιον επεξεργαστή πια μητρική θα υποστήριζε καλύτερα το gaming θα ήθελα κάποιος γνωστης του επαγγέλματος να μας πει την γνώμη του! καλημέρα φιλτατε EvEMaSTeR21. όσο αναφορά αυτό που Ρώτας σε σφαιρικό επίπεδο μπορείς να σκεφτείς και μόνος σου ότι οι χρήστες που διάλεξαν έναν επεξεργαστή από οποιά διποτε εταιρία έχουν μείνει ευχαριστημένοι. αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι μέχρι ποσά αξίζει το σημερινό gaming άθλημα, γιατί οι απετισεις των παιχνιδιών ξεπερνούν την λογική σε αυτά που ζιτουν για να τρέξουν σωστά. δεν γίνεται ένας τίτλος Χ ο οποίος πρόερχεται από κονσόλα ή οποία έχει το ταδε hardweare να μην τρέχει σωστά σε υπολογιστή ο οποίος είναι αρκετά ποιο δυνατός. για μένα κανένας τίτλος παιχνιδιού δεν αξίζει έναν επεξεργαστή πάνω από 150€, και μια vga πάνω από 200€. 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Έλεος, επίτηδες ανοίγονται τέτοια θέματα ήθελα να ήξερα ; Το internet είναι γεμάτο από τέτοιες πληροφορίες, για ποιο λόγο να πέσει κιάλλο το επίπεδο του ινσόμνια ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα